PKO için Inofolic kullananlar buraya......

İnşallah canım geçmiş olsun sana da
Canm belki bir ayda 2 3 defa yumurtluyirsun dur. Ben mesela bazen 2 bazen de 3 kere yumurtluyorum. Bazen adete 2 gun kala yumurtladıgim bile oluyor. Mesela bazen adetim bitince yumurtluyorum. Bu ay öyle oldu. Adetim bitti 1 gun snra yumurtladım

Testlemi anliyorsun peki yumurtladigini cnm?

Sanslisin ozaman cnm.1 ayda hamile kalma sansin yuksek
Canım 2 yildr kalamıyorum. 6 Aydr filan düzenli yumurtluyorm. Öncesinde yumurtlamam nerdeyse olmuyordu. Ve 3 4 ayda bir adet oluyordum. Şimdi çok şükür 35 günü geçmiyor. Insallah hamile kalırız hepimiz sadece biraz sabır!

Aynen cnm sabir.peki smdi nasil 35gune indi cnim?naptin ne kullandin?benimde oyle cunki.pkoyum

Benimde ortalama 35 günde bir son 3 aydır duzene bindirdim civanpercemi içtim, de srkadasın ne kullandığını bende merak ettim :)

Aynen cnm sabir.peki smdi nasil 35gune indi cnim?naptin ne kullandin?benimde oyle cunki.pkoyum
Canm neler yapmadım ki . Öncelikle 1 yıldır şeker ilacı gluopchage kullanıyorum. Onu kullandım soğan suyu ictim. Sağlıklı beslendim şekerden uzak durmaya çalıştım çünkü sağlıklı beslenmeynce insulin direnci artıyor ve pkoyu tetikliyor. Sonra adet dönemimden yumurtlamaya kadar kuru incir yedim. Bal tarçın çörek otu yedim. Soğan suyu ictim. 2 kere klomen kullandım. Yapmadığım bikaç şey kaldı açıkçası. 1 kere hamile kaldım 4 ay önce düşük yaptım bakalım bekliyoruz gene tekrar. Ama bence herkese tavsiyem ilk önce adeti duzenlesinler ondan snra çocuk için uğraşsınlar çünkü boşa çekmek gbi oluyor. Yarında rahim filmi cekilcem bakalım hayırlısı

Ins kolay gecer cnm.bende glukofen kullaniom sabah aksam 1000mg.inofolic combi Iciom sabah aksam.sogan suyu bnde ictim 3ay falan 2ay getirdi adetimi 3.ay tikandi gelmedi gene.bal tarcin corek otuda yedim 10 12 gun.aynen bnde ole dusunuuom aslinda ilk once adetimi duzene sokalim diom ama her gttigim doktor duzen onemli diil diyor

Kesinlikle düzen önemli. Devam et bu yaptıklarına sıkılıp bırakma. Bol su iç. Yürüyüş yap. Bunlar hep faydası var sağlıklı beslen hormonlu şeylerden uzak dur. Tavuk yeme 1 haftalık civcivleri sisiriyolar. Köy tavuğu bulursan ye.

Gunde 2litre su iciom zaten cnm.herseyde hormon var artik cnm ya.nerden bulcaz hwrzaman koy tavugunu:))))

Bendenswni goruom cnm:)ama ben tavuk severim yaaaa:)haplarami devam edim cnm?
Canm soğan suyuna. İncir yemeye bal tarçın çörek otuna bunları ye hep. Bide tabi stres yumurtlamayi etkiliyirmş. Ben eskisi kadar stres yapmıyorm. Olucak inşallah hepimizin bebeği. Hele bu ramazan başladığından beri oruçtan midemi düşünmekten hiç çocugu düşünmüyorum. :) inşallah bu ay olur ikimizinde

Ins cnim ins.peki sogan suyunu nasil iceyim cnm kac gun kacdefa gunde?baltarcini nexaman yiyim?inciri nezaman yicem?bnde 2.asilamami oldum cnm dua et bana

Ins cnim ins.peki sogan suyunu nasil iceyim cnm kac gun kacdefa gunde?baltarcini nexaman yiyim?inciri nezaman yicem?bnde 2.asilamami oldum cnm dua et bana
Ederim canım bu mübarek ramazan da inşallah tutar bebisin. Soğan suyunu adetin 7. Gunü başla 15 gün boyunca iç sabah akşam aç karna. Bal tarçın için adetin 2. Günü başla 14. Gününe kadar sabah aksam 1 kasık ye. İnciri de adet olduğunda başla 15 gün boyunca günde 2 tane ye. Insallah faydası olcak canım. Bir de şu arı sütü diye bişey duydum www.aridiyari.com burdan baksana bi araştır. Bende alıp denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…