PKO için Inofolic kullananlar buraya......

Canim ben ankarada oturmuyorum şu an.
Pko ıcin gidip hamile kalanlar oldu mu hulusi beye

Tatlim kuzenim 2 cocugunda da onda kalmis. Ve ben de yeni ogrendim. Hastaneyi aradim yumurta takibi icin randevu alcaktim gununu doktorun soylemesi gerekiordu kendi hastasi olmadigim halde ve o yogunlukta doktor kendi bilgi verdi. Benim burda bi arkadasim da suan ogluna onun sayesinde hamileymis. Onda yumurta rezervi cokkk kisitliymis esinin de spermlernde hareketsiz sayisi fazlaymis. tup bebek bile zor demisler. Olmus. Millet hep sehir disindan geliyor git bak tesekkur edeceksin bana

[/QUOTE]
Gidecem canim çok tesekur ederim

bu ınfolic iştah kesiyor mu ? ben kullanmaya başladığımdan beri baya baya kesildi ki ben sureklı dıyet yapıp ara ogun yapan ınsandım sımdı bayadır iştah kesıldı bende :/ bırde sıvılcelerım cıktı acaba ondan mı .

ben regl dönemlerimi normal sanardım ama 30-35 gün gibi uzun süreli donemlerde duzensız oldugunu ogrendım normalde duzenlı duzensızmıs gıbı geldı bana bu durumda o yuzden doktorumda pko gıbı dedı yumurtalar acıcık buyukmus ve kılo almak cok etkıler dedı ya kılo ver yada kılonu sabıt tut dedı bana bende 8 kg vermeye calısıyorum ve cocuk sahıbı olmaya karar verdıgım ıcın doktora gıtmısdım bu sekılde bı olayla karsılasıp bana 6 ay boyunca ınfolıc kullan cocuk olmazsa tekrar gel dedı bakalım daha bır kutum bıtmedı ya hayırlısı hakkımızda

İnofolic kullanıyorum pko var. Adetim 6gün geçti hala bişey Yok 4gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı.adeti geciktirirmi ki acaba bazı sayfalarda okudum gecikenler olmuş

Benimmmm öyle iştihamı çok kesti karnım aç aslımda ama canım istemiyor zaten zayıfım inşallah çok kilo vermem

Merhaba hanımlar. Bende gebelik için doktorumun yazmasıyla inofolic kullanmaya başladım. İstanbul Anadolu yakasında bir doktora gidiyorum. Kendimi bildim bileli adetim düzensiz ve polikistik over a sahibim. 2.5 senedir evliyim artık. Korunmayı bıraktık 4/5 aydır. Doktor kontrolünde ilerlemek istedim. 3 ay inofolic kullan hamile kalırsan hamileliğinde daha uygun fiyatlı bir folikasite geçeriz dedi. Bana sabah aç karna 1 paket kullanmamı söyledi. Bu şekilde kullanıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun bebişlenelim inşallah

rabbim kucaginizi doldursun insallah. pko gebe olmaya engel degil. ben de 4 ay adet olmadığımı bilirim. inofolic şase 3 ay kullandım. 3 ayin sonunda hamile kaldim. 3 yasinda bi oglum var. su an ikinciye hamileyim bunda da ilk ayda hamile kaldim :)

Masallah sizinde 10 gün kalmış sanırım Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah evet sadece adet göremediğimiz için rahim duvarı kalınlaşıyor ondan bebek tutunamıyormuş geçen ay doktor söyledi. Kötü değil olumlu düşünmek lazım. Hepimiz için umut dolu bir yıl olsun inşallah

aminn cok sagolun rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. evet bizde cok yumurta oluyor fakat catlama sorunu oldugu için buyuyup kistlesiyor. inofolicin cok etkisi oldugunu düşünüyorum. rabbimin mucizesi tabi

Merhaba kızlar bende pco olanlardanım adetlerim çok düzensiz tarlusalla adet oldum şimdiye kadar doktora gittim ve banada ınofolic verdi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum adetim hep düzensiz düzenler diye verdi ama sürekli böyle olduğu için ne zaman adet olacağımı bilemiyorum tarlusalı kullanırken ayın 10 unda içip bitiminden 1 hafta sonra adet oluyordum düzenli olarak kullanmadığımda 2 3 ay geciktiği olmuştu o yüzden ınofoliği 10 unda kullanmaya başladım 8 aylık evliyiz ve bebek istiyoruz bunun yanında ovulasyon testide aldım şimdi ilaçla beraber onuda kullanıyorum dün yaptığımda silikti baya çizgi bugün ise biraz daha netletmişti ve kasıklarımda hafif ara ara sızı oluyor ilaca başladığım günden beride değerlendirdik günleri gün aşırı, o zaman yumurtlama oldumu olmadı mı onuda bilmiyorum çünkü 2 gündür ovulasyon yapıyorum yani allak bullak oldum bekliyorum bende

Merhaba maşallah .. iki türlüsü var bunun biri inofolik saşe diğeri inofolik combi kapsül
Siz hangisini kullandınız acaba?
Bende bildiğim kadarıyla pko yok ama yinede kullansam olur mu amh'm 4,414 çıkmıştı belkide hafif vardır ama doktor kesin bişey söylemedi 1 sene önce kürtaj oldum bebeğim gelişmedi o zamandan bu yana hamile kalamadım

bende aynı sekılde glucophage 850 mg kullandım..ınofolıc ilacınııda yaklasık 2 haftadır kullanıyorum...faydasını gordugunuzmu ınofolıc ın adetınıızı duzene soktumu acaba ?

Merhaba cnm, kullandım 6 aya yakın. Hamile kaldım. Ama glucophage kullanmanı önermiyorum. Çünkü bu ilaç pcos için bi ilaç değil. Araştırırsan şeker ilacı olduğunu göreceksin. Ve şeker hastalığın yoksa kan şekeri seviyeni inanılmaz derecede düşürüyormuş.

Merhaba canm kilo vermenin sebebi diyettir, glucophage değil bence. Çünkü glucophage şeker ilacıdır. Insulin direncini dengelemez, düşürür. Bi diyetisyenle görüşürsen daha iyi bilgi verirler.
Bana doktorum günde 2 tane iç demişti sadece inofolic.

Bende kullanıyorum doktor vermişti ama benimde şekerim düzgündü normalde değerlerime bakmadan verdi ve içtiğimden beri sürekli tatlı istiyor canım ve kilo aldım dediğin gibi kan şekeri düşürebilir sanırım ben o yüzden hep tatlı yeme isteği duyuyorum bunu söylediğiniz iyi oldu bende mantıklı bi cevap bulamıyordum buna bir türlü

Pcos olup kilolu olan,ve cocuk isteyenlere veriyorlar şeker ilacını kadin doğumcular. Doktor kullan diyorsa bırakma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…