- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim27 yaşımdayım ve 17 yaşımdan beri pcosluyum ve hipotroidi hastasıyım geçen ay doktora gittim bebek için bana bir sürü ilaç verdi
kullandığım ilaçlar
günde 3 kez matofin 500 mg
Aç karnına euthyrox 50 mg ve folacin 400 mg
Günde bir kez vinalac
3 günde bir de folbiol
Son Adet tarihimden 1 hafta sonra günde 2 kez progestan kullandım 3 gün
Adetimin 3. Günü de 8 saat arayla klomen kullandım 5 gün
Adetimin 12. Günü doktora gittim 3 tane yumurta var ama çok küçük en büyüğü 10 mm dedi salı tekrardan çağırdı tam anlamıyla pcos un dedi bu sende genetiğinden gelen bir hastalık dedi moralim o kadar bozuldu ki kimse anlamıyor herkes abarttığımı düşünüyorinternette gezerken bu ilacı buldum kullandığım ilaçların yanında bunu içsem işe yarar mı sizce moralim çok bozuldu sürekli ağlıyorum Rabbim kimseye evlat aratmasın uzun oldu ama cvp verirseniz çok sevinirim
27 yasindayim.1 yil 5 aylik evliyim 1 yil korundum. Guatr ameliyati oldum subatta hipotroidi hastaiyim sabahlari ilac aliyorum... İnsulin direnci cikti matofin kullandim cocuk dusundumuz ay doktora gittim pko dedi ... Uzuldum basta sonra hormonlara baktirdim adetin 3.gunu hormonlar iyi sorun ultrasondaki goruntude ... Once hemen eczaneden inofolic combi aldim pkolulara verilen folik asit matofini kullandim adetlerim duzeldi kilo verdkm 4 kilo 70den 66 dustum.. ilk 3 ay olmadi ...2.aydan sonraki ay catlatma.ignesi vurundum yumurta takibiyle husran adet oldum... 4.ay sogan kuru yaptim testere disli aslan pencesinkuru bol dua derken hamile kaldim umidoni asla yitirme asla rabbim.kucaginizi doldursun
Amin inş benim hem hormonlarda problem var hemde ultrason da ki görüntüde doktor bu test sonuçlarına göre hamile bile kalsan büyük ihtimalle düşük olur dedi bu gün hayıt suyu aldırdım içicem yarın sabah inş şifa olur salı günü güzel haberler alırımRabbim sana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına
H8c dusunmeden baskent uni. Hulusi hocaya git yeminle bana tesekkur edersin. Hem vakif hastanesi daha uygun hem doktor profesor. Prof olmasina ragmen muayenesi 112 tl. Ustelik hemen cozum buluyor. Azcik netten arastir dedigimi anlayacaksin. Herkes sehir disimdan geliyor biraz bekliosun ama o odaya girince iyiki bekledim diosun cunku ayni zamanda pskolog gibiKızlar hayirli günler ben de pko hastasıyım inofolic kullandım bende bi işe yaramadı ama bu her bunye ıcin değişir kullananlar umudunu yitirmesin.ben ankarada pko icn doktor araştırması yapıyorum önerdiğiniz doktor varmi kızlar
Daha onceden sukran hanim vardi medicanada suan nerde bilmiyorum ama hic biri bi hulusi hoca etmez. Saglik soz konusu sonucta. Aylarca ugrastiriyor diger tum doktorlar. Hulusi hoca sonuc odakliTeskkur ederim canim peki bayan doktor öner e bileceğin varmi
Canim hocanın adı hulusi zeyneloglu demiH8c dusunmeden baskent uni. Hulusi hocaya git yeminle bana tesekkur edersin. Hem vakif hastanesi daha uygun hem doktor profesor. Prof olmasina ragmen muayenesi 112 tl. Ustelik hemen cozum buluyor. Azcik netten arastir dedigimi anlayacaksin. Herkes sehir disimdan geliyor biraz bekliosun ama o odaya girince iyiki bekledim diosun cunku ayni zamanda pskolog gibi
Ayneeeen canimmmmm sen ankaranin neresindensinCanim hocanın adı hulusi zeyneloglu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?