- Konu Sahibi rontgen_26
-
Çok sagol canim ben 2. kutuyu alayım ozamanCanim ben doktoruma sordum kanama olabilirmiş korkacak birsey yok dedi
Rica ederim canim bana hamile kalana kadar kullanacaksın dedi bakalım ne olacakÇok sagol canim ben 2. kutuyu alayım ozaman
Ben sabah ve akşam olarak günde 2 tane alıyorum.doktor sürekli kullanacaksın dedi hiç ara vermiyecemSen günde kac tane kullaniyorsun benim kanmam kesildi cok sukur ben 2. Kutuya hemen bugun mü baslasam yoksa adet olmayi mi beklesem karar veremedim
Doktor sana araliksiz mi kullan dedi
Çok şükür canım benim adet gibi kanama oluyor hala sende kanama olmuş muydu adetten önce ilk kullandığındaEvet gercekten infolic tam pkolular icin su an4.kutumu iciyorum. Bu y ilk defa kendi kendime yumurtam oldu ve catladi su an adetliyim adet oldum ama olsun yumurtam catlamissa umutv ar demektir :)
Kanama neden oluyor biliyor musun.bana doktora sorduğumda normal demistiBen 2. Kutuya basladim bugun 3. Günum bu sefer kanama lekelenme olmadi bende
Sagol canim. Ben adetten sonraki hafta basladim herhangi bi ara kanama olmadi bu ilk adetim ama baya bayagi adet oluyorum. Hemde tam zamanindaÇok şükür canım benim adet gibi kanama oluyor hala sende kanama olmuş muydu adetten önce ilk kullandığında
Bende 3 aydir kullaniyorum 3 aydur gecikiyor ilk zamanlar 5 gun felan gecikti bu ay zirve ye ulasti suan 2 hafta gecti gelen giden yokKızlar inofolic adet gecikmesi yapıyor mu.adet geçikmesine neden olan varmı aranızda
Hamile olma ihtimalin var mı ve bu ilaç zaten edetleri düzenlemek için degilmi canimBende 3 aydir kullaniyorum 3 aydur gecikiyor ilk zamanlar 5 gun felan gecikti bu ay zirve ye ulasti suan 2 hafta gecti gelen giden yok
Benim durumumda sizinkine cok benziyor goruntude pko ama hormonlar normalKızlar merhaba.. aranıza ben de geldim.. bebek düşünüyoruz bu 5. ayımız. 4 aydır gebe kalmadım diye dr a gittik bugun. vajinal ultrason baktı ve PKO olabilirsin yumurtalıkların öyle görünüyor ama bi de hormon tahlili yapalım dedi. reglin 3. günü hormon tahlili yapacak. bu arada infolic ve gynoflor vajinal fitil verdi. yıllar önce de reglim düzensiz diye gitmiştim tahlik yapmışlardı ultrason bakmışlardı PKO gibi görünüyor ama hormonların normal o yüzden PKO diyemeyiz demişti.. Geçen yıl da prolaktinim yüksek çıktı.baya karışık bendeki durum yani.. prolaktinim yüksekse zaten o da yumurtlamayı engelliyor.. ne dersiniz infolic işe yarar mı ??
belki benim de öyledir . çünkü kilo problemim yok tüylenmem yok, reglim düzenli akıl erdiremedim canımBenim durumumda sizinkine cok benziyor goruntude pko ama hormonlar normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?