PKO için Inofolic kullananlar buraya......

Sen günde kac tane kullaniyorsun benim kanmam kesildi cok sukur ben 2. Kutuya hemen bugun mü baslasam yoksa adet olmayi mi beklesem karar veremedim
Doktor sana araliksiz mi kullan dedi

Sen günde kac tane kullaniyorsun benim kanmam kesildi cok sukur ben 2. Kutuya hemen bugun mü baslasam yoksa adet olmayi mi beklesem karar veremedim
Doktor sana araliksiz mi kullan dedi
Ben sabah ve akşam olarak günde 2 tane alıyorum.doktor sürekli kullanacaksın dedi hiç ara vermiyecem

Evet gercekten infolic tam pkolular icin su an4.kutumu iciyorum. Bu y ilk defa kendi kendime yumurtam oldu ve catladi su an adetliyim adet oldum ama olsun yumurtam catlamissa umutv ar demektir :)
Çok şükür canım benim adet gibi kanama oluyor hala sende kanama olmuş muydu adetten önce ilk kullandığında

Çok şükür canım benim adet gibi kanama oluyor hala sende kanama olmuş muydu adetten önce ilk kullandığında
Sagol canim. Ben adetten sonraki hafta basladim herhangi bi ara kanama olmadi bu ilk adetim ama baya bayagi adet oluyorum. Hemde tam zamaninda

Kızlar inofolic adet gecikmesi yapıyor mu.adet geçikmesine neden olan varmı aranızda
Bende 3 aydir kullaniyorum 3 aydur gecikiyor ilk zamanlar 5 gun felan gecikti bu ay zirve ye ulasti suan 2 hafta gecti gelen giden yok

Bazilarinda oyle bi etksi oluyor bazikarinda da bizim gibi duzensiz devam ediyor doktorum bunu bana hamilelige hazırlık yani hamilelik oldugunda cocugun gelisimi icin gerekli olan folik asit ve diger vitaminleri hazir ediyor vucudu hazirliyor diye verdi gecen hafta gittim doktore yok canim gebelik hala olmayinca sabahda test yaptim yok bu ay ck rahatttim ama ne adet oldu nede hamilelik hayirlisiyla adet olaydim bi rahatlayaydim

Kızlar merhaba.. aranıza ben de geldim.. bebek düşünüyoruz bu 5. ayımız. 4 aydır gebe kalmadım diye dr a gittik bugun. vajinal ultrason baktı ve PKO olabilirsin yumurtalıkların öyle görünüyor ama bi de hormon tahlili yapalım dedi. reglin 3. günü hormon tahlili yapacak. bu arada infolic ve gynoflor vajinal fitil verdi. yıllar önce de reglim düzensiz diye gitmiştim tahlik yapmışlardı ultrason bakmışlardı PKO gibi görünüyor ama hormonların normal o yüzden PKO diyemeyiz demişti.. Geçen yıl da prolaktinim yüksek çıktı. baya karışık bendeki durum yani.. prolaktinim yüksekse zaten o da yumurtlamayı engelliyor.. ne dersiniz infolic işe yarar mı ??

Benim durumumda sizinkine cok benziyor goruntude pko ama hormonlar normal

Son günlerde inofolic çok dikkatimi cekti. Ben sadece folik asit sanıyordum ama meğer içinde folik asit de olan bir pcos hapıymış. Bir de agnucaston varmış adet düzenlemesi için burada biri yazmıştı. Bu gun agnucaston başladım ben de. Inofolic yoktu alamadım. En kısa zamanda ben de başlayacağım inşaallah. Bu zamana kadar aldığım hormonlara inat, sağlığım için ilaç kullanmak çok mutlu etti beni. Yazanlardan allah razı olsun.

Kızlar benimde kilo problemim,tüylenme,hormon bozukluğu yok ama pco hastasıyım 2 aydır düzenli inofolic kullaniyorum ve adetim kullandığım ilk ayda düzenli bir şekilde oldu galiba işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…