- Konu Sahibi rontgen_26
-
Ben ocak ve şubat aylarında klomen kullandım ama pko olduğumu bilmiyordum yani doktorların ilgilenmemesi yüzünden 2 ay da da kist yaptı bende ve yumurta yok denildi. bu son gittiğim doktora söyledim pko hastalarında pkonun tedavisinin yapılması yanında klomen gibi ilaçlar verilebilir mesela 3 ay inofolic kullandıktan sonra gebelik elde edemezsek inofolic + klomen kullanacağız dedi bana. O kullandığım dönemdede Kilo falan almadım. ama internetten bir ara çok araştırmıştım klomeni. Klomen sayesinde çok fazla hamile kalan var
mrb bende bugun doktorumla gorustum klomen + matofin + ınoflıc uclusunu kullan dedı yumurta olusursa catlatma ıgnesı yaparız dedı ama bakalım hayırlısı .....
Kızlar size doktor doğru şekilde vermiş inşallah bir an önce kavuşuruz meleklerimize. Hamile kalırsanız beni de haberdar edin olur mu?
Adetin kaçıncı günü gideceksin kontrole kaç gün arayla çağıracak bizi de bilgilendirir misin
iyi akşamlar
Bende klomen ve ınofolıc kullanıyorum klomenın sanurda son tabletını yutucam artık inofolice devam ondan sonra salı gunu kontolum var ıns kaliteli yumoşlarım olur benımde ben doktora ınofolıcı sordugumda onu alacaksan klomen vermım dedı ama belkı alamam dedım o yuzden yazdı şimdi kullanıyorum. Neyse bece gece cok konustum herkese ıhı geceler.
mrb klomenı 5 gun ıctıkten kac gun sonra doktora gıtceksın ?
2 gun sonra gel dedı doktor salı randevum var bakalım yumoşlar ne kadar oldu
Normalde sabah aksam iciyoriz ya inofolici simdi oruc nedeniyle ben iftarda ve sahurda olarak iciyorum düzen bozulmus olmuyor degil mi siz de benim gibi mi devam ediyorsunuz
bende aynı sekılde ıftar sahurda alıyorum ama aç karınla alıyorum (orucu ınofolıcle acıyorum ) tok karınla alma demıstı doktorum oyle hatırlıyorum ben..
günaydın kızlar;
biraz önce doktordan geldim yumurtalar gelişmiş ama ne kadar olduklarını yada kaç tane olduğunu söylemedi
sadece yarından itibaren 4 gün çalışma yapın 20 gün sonra gel yeniden bakalım dedi bu kadar artık gerisi allahtan allahım ol derse bizimde yavrumuz olacak.
günaydın kızlar;
biraz önce doktordan geldim yumurtalar gelişmiş ama ne kadar olduklarını yada kaç tane olduğunu söylemedi
sadece yarından itibaren 4 gün çalışma yapın 20 gün sonra gel yeniden bakalım dedi bu kadar artık gerisi allahtan allahım ol derse bizimde yavrumuz olacak.
ınsallah guzel haberlerımızı alırız bu hayır mubarek ay da bır bır bende cuma gıtcem bakalım klomen bıttı.. biz ne haldeyız..meraktan catlıyorum...hem klomen hem ınoflıc hemde ıncır kaynatıp ıcıyorum bakalım hayırlısı bu arada kızlar esınıze sperm sayısı az yada cok olsun kecıboynuzu(harnup) pekmezı ıcırın.....işimizi sansa bırakmayalım .... :)))))))
İnşallah güzel haberlerini alırız bir an önce bende bu ay ovulasyon testi aldım testlerle takip etmeye çalışıyorum yumurtlamayı.
Bu ay hep beraber güzel haberler alsak ne güzel olur çok istiyorum artııkk
doktora gider gitmez bizi de haberdar et meraktan çatlarım yoksa ben burada. Pekmezi ne kadar içirmek gerekiyormuş ki acaba hergün bir kaşık falan mı
bakalım yarın gitcem nasip olursa...keçi boynuzu pekmezını gunde 2 kasık içse yeter..inş işe yarar :))))))))
İnşallah bugün senden güzel haberler bekliyorum canım
bugun gittim klomen işe yaradı sol yumurtalıgımda 2 tane guzel yumurtam olusmus....doktor pazartesi yıne cagırdı bakalım..iyice buyuyunce catlatma ıgnesı yaparız dedı bakalımda bı... bakalım ıns guzel gıderde hayırlı haberler alırım.(ozel hastanenın faydaları kürküme ragbet anlıyacagınız ama sagolsun doktorum ılgılı ) darısı sana ınsallahh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?