PKO için Inofolic kullananlar buraya......

kızlar merhabalar... bende yeni katıldım aranıza.... aylardır ugrasıyoruz bizde ama hiç olumlu yanıt alamadık gecen ay klomen+ovitrelle kullandım olmadı. bu ay inofolic+klomen+ovitrelle kullanacam ama hiç umudum yok...aşılama ve tüp bebekle ilgili sitelere bakmaya başladım bile (

merakla haber bekliyorum senden takmamaya çalış inşallah Rabbim nasip eder hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.

merakla haber bekliyorum senden takmamaya çalış inşallah Rabbim nasip eder hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.

bide bana sor geçen günleri inşallah çabalarım boşa gitmezde akıllı uslu hayırlı bı evladım olur...sonunda catlatma ıgnesını vuruldum bakalım dr 35 saat sonra ilişki dedi..adetın 3 gün geçmeden test yaptırma dedı bakalım inşallah hayırlı haberlerı bayram sonu alırım sat 15 temmuz sıra gun saymaya geldı....

Seninle birlikte gün sayacağım canım inşallah hamile kalırsan aynı aşamaları bende gittiğimde doktoruma anlatıp bende isteyeceğim aynılarını yapmasını inşallah hamile kalırsın canım bende bir an önce gitmek istiyorum hastaneye ama doktor 3 ay kullan inofolic dedi daha 1 ay oldu kullanalı. Artık bende evimde meleğimi görmek istiyorum inşallah en yakın zamandada hamile kalıp hamilelikle ilgili danışırız birbirimize

ınsallah hepimiz güzel haberler alırız canım allahın ıznıyle...ınoflıc sordum doktoruma bıldıgın folıc asıt tek varmı dıger folık asıtlerden içinde inozitol denılen bı madde varmı o madde spontan (kendılıgınden) hamılelık saglıyormus..inozitol denılen sey bebek mamalarındada varmıs ne işe yarıyorsa artık...ben bu ayd kullanıp bırakcam bu ılacı 2 ay oldu bı faydasını henuz goremedım ne yalan soyleyım hemde ozel alıyorsın ayda 60-70 tlcık gıdıyo...aman hayırlısı..

1.73.8
4 gün sonra 131
ertesi gün 147
bugün de kan verdim 262 olması lazım en az yoksa yandım off Allah'ım bu sefer bağışla bana meleğimi
sağlıklı sıhhatli alsam kucağıma başka ne isterim sen dert verme Yarabbi güldür yüzümüzü

Pko için insülin direnci sağlamaya da yarıyo canım zaten özellikle pko için içmiyor muyuz? O inozitol denilen madde kendiliğinden hamile kalmaya yarıyorsa inşallah faydasını görürüz hepimiz Hayırlısı diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.

Canım inşallah değerlerin yükselirde bebişine kavuşursun

173 olmuş yine beklenen değerde değil bugün doktora gidicem sabah erken bi satte test yaptır gel dedi bakalım ne olacak

inşallah faydasını görürüz.. yeni bi ilaç oldugu için kimsenın pek bilgisi yok...doktorlardan ne duyuyorsak o..hani kullanıp hamıle kalan olsa yada pko da işe yarasa faydasını gordum dıyen olsa bıze ıyı moral olur...amacımızda onları bulmak bu topikte ama bakalım gun gectıkce belkı bırılerı cıkar....

Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER

Gün geçtikçe kullanan sayısı artıyor bakalım. Bu ay senden zaten güzel bir haber bekliyoruz canım aşamalar tamam beklemedeyiz hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.

Hayırlı kandiller Rabbim şu mübarek günde hepimizin derdine derman olsun inşallah. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.

Kızlar kandiliniz mübarek olsun...Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah...en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahhh............AMİNNNNN......

Kızlarrrr dün değerim 214 e çıkmış bir günde yupppiiii pazartesi 400 leri bulursa çok şükür bir oh diyeceğim
rabbim bu kadir gecesi ettiğimiz bütün duları görsün duysun kabul etsin hayırlı kılsın dularımızı aminnnnnnnnnnnnnnn

Adına sevindim yaramass değerlerinin düzene girmeye başlaması çok güzellll...rabbim yardımcın olsun şu mübarek günün hürmetine yüzünü güldürsün inşallahh...ee tabi darısı başta tüm bebiş isteyenlere gelsin.....

hadi gözün aydın canımmm

Aminnn Canım benim ya rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah testi yaptırdım saat 14:30 da alıcam sonucu
çok heyecanlıyım kalbim duracak sanki offff

Sonuç 298 342/430 arası olması gerekiyordu bu belirsizlik beni çıldırtacak ölçtürmüyorum artık kan man
1 hafta kafamı dinlicem kastamonuya gidiyoruz eşimle bayram sonu döndüğümde eğer kanam ağrı olursa giderim
yeter artık hırpalandığım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerinde olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…