- Konu Sahibi rontgen_26
-
bende perşembe gunu gıttım yumurta olusmamıs sankı klomen ıse yaramadı gıbıme gelıyor bugun tekrar gıdıcem ıns bu sefer olmustur 13. gun bakmıstı doktorum olusmamıs olması normal olabılır mı acaba ?
kızlar bu iacı dr um bana verdi ben aslında pkolu değilim ama yumruta kalitemde sorun var 6 defa tüp denedik sacede 3 defa transefer oldu eylül aydında bir kez daha dneyecektik dr bu folik asiti önerdi gün de 2şer poşet 2 defa bakalım işe yarayacakmı
Merhaba bizde merakla bekliyoruz bakalım işe yarar inşallah. Çok fazla kullanan yok sanırım ben internetten fazla bir bilgi ye ulaşamadım ama doktorumun anlattığına göre yumurtlamayı düzenliyormuş hepimiz için hayırlısı
bende perşembe gunu gıttım yumurta olusmamıs sankı klomen ıse yaramadı gıbıme gelıyor bugun tekrar gıdıcem ıns bu sefer olmustur 13. gun bakmıstı doktorum olusmamıs olması normal olabılır mı acaba ?
ben 2 ay klomen kullandım birinde kist olmuş demişti doktor diğer ay yumurta oluşmamış demişti bende çok şaşırmıştım hayırlısı diyelim. 2. kontrole kadar bekle bakalım belki geç yumurtlama vardır 2. kontrolüne ne zaman gideceksin?
Kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmm 4 haftalıkkRabbim bizi bir daha üzmesin
sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım yavrumuzu İnşallah bu mübarek ayda bu güzel haber aldık çok mutluyumm
inşşş canım ben artık umudumu kaybediyorum bu kadar çabadan sonra sonuç almamak beni çok yordu
Kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmm 4 haftalıkkRabbim bizi bir daha üzmesin
sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım yavrumuzu İnşallah bu mübarek ayda bu güzel haber aldık çok mutluyumm
Umudunu kaybetme bende psikolojik olarak çok etkiledim bir süre kendimi hergün ağlayıp duruyordum çünkü bizimle birlikte düğünü olan herkesin çocuğu doğdu bile ve milletin lafları çok yormuştu beni sonra bir çok kişi uyardı beni kafaya takmak gebe kalmaya gerçekten engel olabiliyormuş hatta buradan yazılar okumak bile kötü etkiliyor beni şimdi eşiminde desteğiyle daha pozitif düşünmeye çalışıyorum sanırım en güzeli de bu.
canım ben ağlama üzülme aamasını atlatalı çok oldu 9 yıldır infertiliteyle uğraşıyorum artık olmayacak diye düşünüyorum olursa nasıl olur diye düşünüyorum yaşadıklarımdan dolayo yaşayacaklarımdan korkuyorum ALLAH BÜYÜK ONA SIĞINIP DUA ETMEKTEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY GLEMİYOR ELİMDEN
Kızlar inofolikle birlikte glukofen kullanıyordum ben öyle aman aman dikkat te etmiyordum akşamları almayı unuttuğum
da çok olmuştur hatta 2 hafta önce inofolik bitti almadım bile nasılsa olmuyor artık tedaviye geçeriz diyodum rabbime şükürler olsun.
2.kez tedavisiz hamile kaldım Rabbim çok büyük hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek aylarda hepimizin kucağını doldursun
yüzümüzü güldürsün o güzel sevinçli anları bizlerde yaşayalım canı yürekten dua ediyorum benim durumumda olan bütün
arkadaşlarım için
Bak ne güzel dedin Rabbim çok büyük dualarımız düşmesin dilimizden Yaşadıkların çok zor Allah'ım yar ve yardımcımız olsun inşallah olur da senin de güzel haberlerini alırız yaşın kaç acaba? Birde tek bir doktora mı muayene oldun yoksa bir kaç doktora gittin mi?
Kızlar inofolikle birlikte glukofen kullanıyordum ben öyle aman aman dikkat te etmiyordum akşamları almayı unuttuğum
da çok olmuştur hatta 2 hafta önce inofolik bitti almadım bile nasılsa olmuyor artık tedaviye geçeriz diyodum rabbime şükürler olsun.
2.kez tedavisiz hamile kaldım Rabbim çok büyük hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek aylarda hepimizin kucağını doldursun
yüzümüzü güldürsün o güzel sevinçli anları bizlerde yaşayalım canı yürekten dua ediyorum benim durumumda olan bütün
arkadaşlarım için
ben 36 yaşımı bitirmek üzereyim 9yılık evliyim ve evliliğimin ilk ayında infertilite olduğumuzu öğrenip tedaviye başadık6 defa tüp bebek denedim ikisi araştırma ünvrt has olmak üzere bir çok tüp bebek merkezinde görüşmem muayene oldu
bugun gittim klomen işe yaradı sol yumurtalıgımda 2 tane guzel yumurtam olusmus....doktor pazartesi yıne cagırdı bakalım..iyice buyuyunce catlatma ıgnesı yaparız dedı bakalımda bı... bakalım ıns guzel gıderde hayırlı haberler alırım.(ozel hastanenın faydaları kürküme ragbet anlıyacagınız ama sagolsun doktorum ılgılı ) darısı sana ınsallahh canım
Rontgen ne yaptın canım pazartesi dr gitcam demistin var mi gelisme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?