PKO için Inofolic kullananlar buraya......

Kızlar çok şükür boş gebelik korkumu da atlattım kesemiz gayet düzgün Rabbime şükürler olsun Allah'ım
çok çok büyük

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, hayırlı bir evlat olur inşallah... Darısı bizlere...

slm kızlar bende 1 ay önce pkolu olduğumu öğrendim dr klomen verdi bi işe yaramadı bende sonra inofolic verdi 2 gün sonra gel dedi gittiğimde 2 gün sonra yumurtan çatlıcak 2 gün düzenli ilişkiye girin dedi şuan adetim 13 gün geçikti yarın dr gidicem inş iyi haberler alırım

ayy inşallah hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle gel inşallah :)

çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok canım doktorum herşeyin normal gittiğini söyledi gerisi Allah'a kalmış
yüzümüzü sonuna kadar güldürür inşallah.

canım rabbim 7. haftalardan 37 . 39. haftalrı görmeyi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

sonuç negatif dr adet söktürücü verdi adetin ikinci günü gel bu ay iyi takipli bi tedavi yapalım dedi aslında 5 kilo fazlam var kilo engel olabilirmi acaba

canım herşeyin hayırlısı üzülme pozitif düşün pozitif olsun aklındaki kötü düşünceleri at lütfen

Hanımlar Merhaba
Bende polikistik over hastasıyım 1 kürtaj 1 doğumum oldu ama yaşayanım yok.Doktorum tavsiyesiyle inofolic kullanıyorum ama hala adet göremedim gebelik testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım? kullanmaya devam etmelimiyim? yoksa bıraktığımda mı adet göreceğim? Lütfen yardımcı olunn

öncelikle geçmiş olsun canım benimde bi düşügüm var çokk zorr...ama inofoliği kullanmaya devam et vitamin sonucta.hamileyken bile ilk 3 ay kullanılabiliyor

kızlar hava cıva otu varmış yumurtalıklara iyi geliyomuş hem adet düzene sokuyomuş hemde yumurta çatlatıyomuş bilgilerinize ben birazdaha araştırıyım başlıcam

röntgen ve yaramass hemilelik haberinize çok sevindim ve bana umut oldunuz bende pkos um 6 yıllık evliyim 5 yıldır nerdeyse tedavi görüyorum 4 aşılama 1 tüp bebek yaptım olmadı geçtiğimiz nisan ayında 2. tüp bebek için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldım ancak hamilelik pek iyi gitmedi kürtaj oldum şimdi bana da doktorum inofolic verdi kullanıyorum inşaalllah bende hayırlı haberler verir ve bebeğimi kucağıma alırım birde hayıt suyu kullanmayı herkese tavsiye ederim ben gerçekten faydasını gördüm

inşallah canım asla olumsuz şeyler getirme aklına ve inofolic kullanıyorum bebeğim olacak diye hergün tekrarla

Bugün doktora gittim 6 haftalık hamıleyim....

Çoook sevindim canım yaa Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yaramas ve sen siz ilk umut ışıklarımız oldunuz Güzel haberlerle gelin diye diye güzel haberlerle geldiniz

İnşallah bize de nasip olur bizde buradan haber veririz

Kızlar inofolic kullanan var mı derken derken sayımız git gide çoğalıyor gibi
Şimdiden 2 tanede hamişimiz var inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder de (bana da inşallahhh:) hamiş sayısıda çoğalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…