- 3 Ekim 2011
- 750
- 161
- 133
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Kızlar çok şükür boş gebelik korkumu da atlattım kesemiz gayet düzgün Rabbime şükürler olsun Allah'ım
çok çok büyük
Kızlar çok şükür boş gebelik korkumu da atlattım kesemiz gayet düzgün Rabbime şükürler olsun Allah'ım
çok çok büyük
slm kızlar bende 1 ay önce pkolu olduğumu öğrendim dr klomen verdi bi işe yaramadı bende sonra inofolic verdi 2 gün sonra gel dedi gittiğimde 2 gün sonra yumurtan çatlıcak 2 gün düzenli ilişkiye girin dedi şuan adetim 13 gün geçikti yarın dr gidicem inş iyi haberler alırım
ayy inşallah hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle gel inşallah :)
sen nasılsın canım
çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok canım doktorum herşeyin normal gittiğini söyledi gerisi Allah'a kalmış
yüzümüzü sonuna kadar güldürür inşallah.
ayy inşallah hadi bakalım cnm hayırlı haberlerle gel inşallah :)
sonuç negatifdr adet söktürücü verdi adetin ikinci günü gel bu ay iyi takipli bi tedavi yapalım dedi aslında 5 kilo fazlam var kilo engel olabilirmi acaba
canım rabbim 7. haftalardan 37 . 39. haftalrı görmeyi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Bugün doktora gittim 6 haftalık hamıleyim....
röntgen ve yaramass hemilelik haberinize çok sevindim ve bana umut oldunuz bende pkos um 6 yıllık evliyim 5 yıldır nerdeyse tedavi görüyorum 4 aşılama 1 tüp bebek yaptım olmadı geçtiğimiz nisan ayında 2. tüp bebek için hazırlanırken kendiliğinden hamile kaldım ancak hamilelik pek iyi gitmedi kürtaj oldum şimdi bana da doktorum inofolic verdi kullanıyorum inşaalllah bende hayırlı haberler verir ve bebeğimi kucağıma alırım birde hayıt suyu kullanmayı herkese tavsiye ederim ben gerçekten faydasını gördüm
GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA İNŞBugün doktora gittim 6 haftalık hamıleyim....
Bugün doktora gittim 6 haftalık hamıleyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?