- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi rontgen_26
-
canım ne diyeceğimi bilemedim hakında hayırlısı olsun inş 1 hafta sonra kalp atışlarıyla seni mutlu eder bebeğinSonuç 298342/430 arası olması gerekiyordu bu belirsizlik beni çıldırtacak ölçtürmüyorum artık kan man
1 hafta kafamı dinlicem kastamonuya gidiyoruz eşimle bayram sonu döndüğümde eğer kanam ağrı olursa giderim
yeter artık hırpalandığım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerinde olduğum için
canım ne diyeceğimi bilemedim hakında hayırlısı olsun inş 1 hafta sonra kalp atışlarıyla seni mutlu eder bebeğin
inşallah canım kime ne diyeceğimi şaşırdım
Sonuç 298342/430 arası olması gerekiyordu bu belirsizlik beni çıldırtacak ölçtürmüyorum artık kan man
1 hafta kafamı dinlicem kastamonuya gidiyoruz eşimle bayram sonu döndüğümde eğer kanam ağrı olursa giderim
yeter artık hırpalandığım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi iş yerinde olduğum için
Canım hiç kafanı yorma inşallah bu belirsizliklerden bir an önce kurtulup bebeğine kavuşursun bak en güzelini düşünmüşsünüz çıkın bi tatile kafanı dinle kendini yorma inşallah güzel haberlerle dönersin
çok teşekkür ederim canım ya, doktor dış gebelikten şüpheleniyor ama kanamam yada ağrım olmadığı için bekleyelim
hcg ölçmeye devam diyor
Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz canım. ne zaman yaptıracaksın bir daha ki testi
Aminn canım amin yarın yaptırıcam yarın da kastamonudayız randevuyu da aldık bakalım birde oradaki doktorlar görsün :)
Aminn canım amin yarın yaptırıcam yarın da kastamonudayız randevuyu da aldık bakalım birde oradaki doktorlar görsün :)
Merhaba kızlar, ben de inofolic isimli ilacı geçen ay bir kutu, temmuzda dört kutu şeklinde kullandım. Henüz bir faydasını görmedim, ama galiba bana kilo verdirdi. 55'ten 50 kiloya indim, nihayet ideal kiloma ulaştım diye sevinirken tekrar zayıfladım. Boyum 1.65... Benim gibi kilo veren oldu mu?
kızlar ben geldim sonunda kastamonu da internet bir gelip bir gittiği için giremedim nete değerlerim yükselişe geçti arefe günü 532 idi
şuan 2000 lerde olmalı bugün doktora gidiyorum inşallah keseyi görürüm :)
seni merak etttim ama yazmamışsın
çok sevindim canımkızlar ben geldim sonunda kastamonu da internet bir gelip bir gittiği için giremedim nete değerlerim yükselişe geçti arefe günü 532 idi
şuan 2000 lerde olmalı bugün doktora gidiyorum inşallah keseyi görürüm :)
Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doktordan gelince gene haberdar et bizi
yeter sen ne yaptın nasılsın? Kontrollere gidiyor musun?
canlarım ben geldimmmmbebişimin kesesi oluşmuşş çok sevindim, o kadar korkmuştum ki dış gebelik filan
olur mu diye çok şükür keseyi gördük ama etrafında biraz kanama var dedi telaşlanma yerleşme kanaması olabili r dedi
progestan verdi istirat et dedi haftaya tekrar görüşücez inşallah bebeğimi kesesinin içinde görürüm ve kesesi düzgündür inşallah
çok dua edin çokkk
sizler nasılsınız neler yaptınız?
canlarım ben geldimmmmbebişimin kesesi oluşmuşş çok sevindim, o kadar korkmuştum ki dış gebelik filan
olur mu diye çok şükür keseyi gördük ama etrafında biraz kanama var dedi telaşlanma yerleşme kanaması olabili r dedi
progestan verdi istirat et dedi haftaya tekrar görüşücez inşallah bebeğimi kesesinin içinde görürüm ve kesesi düzgündür inşallah
çok dua edin çokkk
sizler nasılsınız neler yaptınız?
canım ben tedvi öncesibiraz hazırlık amaçlı ilaçlar kulanıyorum eylül gibi inş yeniden deneyeceğim
çoook sevindim dualarımız seninle canım bol bol istirat et kendini yorma haftaya da inşallah bebeğimi gördüüüm diye geleceksin herşey yolunda moralini mutlaka yüksek tut
seninde güzel haberlerini buradan bir an önce duyarım inşallah haberleleşelim mutlaka.
Bende inofolic devam ediyorum dr bu ilaç adetini düzene sokar demişti geçen ay geciktim bu ay da öyle olacak gibi görünüyor adetim düzene girmediği gibi daha da düzeni bozuldu sanki önceden böyle her ay gecikme yaşamıyordum bir ay gecikiyorsa 2-3 ay düzgün oluyordum
Merhabalar
Bu benım ılk mesajım Internet'ten ınofolıc hakkında araştırma yaparken bu sıteyı gördüm yorumları okudum ve belkı benımle aynı durumu yaşayan varsa dıye paylaşmak ıstedım. Bır suredır hamıle kalmaya çalışıp başaramıyorum doktorum ınofolıc kullanmamı onerdı ve günde 1 doz almaya başladım.her zaman duzenlı 28 günde bır oldugum halde bu ay regli olamadım uzerınden 10 gün gectı hala bırsey yok predıctor alıp baktım hamılede degılım. Bu şeklide bir yan etkide yazmıyor. Benımle aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?