PKO için Inofolic kullananlar buraya......

canım ne diyeceğimi bilemedim hakında hayırlısı olsun inş 1 hafta sonra kalp atışlarıyla seni mutlu eder bebeğin

Canım hiç kafanı yorma inşallah bu belirsizliklerden bir an önce kurtulup bebeğine kavuşursun bak en güzelini düşünmüşsünüz çıkın bi tatile kafanı dinle kendini yorma inşallah güzel haberlerle dönersin

çok teşekkür ederim canım ya, doktor dış gebelikten şüpheleniyor ama kanamam yada ağrım olmadığı için bekleyelim
hcg ölçmeye devam diyor

Merhaba kızlar, ben de inofolic isimli ilacı geçen ay bir kutu, temmuzda dört kutu şeklinde kullandım. Henüz bir faydasını görmedim, ama galiba bana kilo verdirdi. 55'ten 50 kiloya indim, nihayet ideal kiloma ulaştım diye sevinirken tekrar zayıfladım. Boyum 1.65... Benim gibi kilo veren oldu mu?

Aminn canım amin yarın yaptırıcam yarın da kastamonudayız randevuyu da aldık bakalım birde oradaki doktorlar görsün :)

canım ne yaptın bende çok merak ettim seni ve rontgeni. rontgenden de haber yok. güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Merhaba, bende 3 kilo verdim ama bu ilaçtan mı tam olarak bilemiyorum diyet falan yapmadım bu ilaç insülin direnci sağlıyormuş ondan dolayı olabilir sanırım

kızlar ben geldim sonunda kastamonu da internet bir gelip bir gittiği için giremedim nete değerlerim yükselişe geçti arefe günü 532 idi
şuan 2000 lerde olmalı bugün doktora gidiyorum inşallah keseyi görürüm :)

Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doktordan gelince gene haberdar et bizi

seni merak etttim ama yazmamışsın

yeter sen ne yaptın nasılsın? Kontrollere gidiyor musun?

çok sevindim canım

Çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doktordan gelince gene haberdar et bizi

yeter sen ne yaptın nasılsın? Kontrollere gidiyor musun?

canım ben tedvi öncesibiraz hazırlık amaçlı ilaçlar kulanıyorum eylül gibi inş yeniden deneyeceğim

canlarım ben geldimmmm bebişimin kesesi oluşmuşş çok sevindim, o kadar korkmuştum ki dış gebelik filan
olur mu diye çok şükür keseyi gördük ama etrafında biraz kanama var dedi telaşlanma yerleşme kanaması olabili r dedi
progestan verdi istirat et dedi haftaya tekrar görüşücez inşallah bebeğimi kesesinin içinde görürüm ve kesesi düzgündür inşallah
çok dua edin çokkk

sizler nasılsınız neler yaptınız?

canımmm inş hiç bir sıkıntı olmayacak haftaya kalp atışalrını duyacaksın sağlıkla kucaklayacaksın bak her şeyi yapmışsın dr progesteronda vermiş artık bekleyeceksin rabbim büyük inş kucağında göreceksin evladını

Son düzenleme:

Çoook sevindim dualarımız seninle canım bol bol istirat et kendini yorma haftaya da inşallah bebeğimi gördüüüm diye geleceksin herşey yolunda moralini mutlaka yüksek tut

canım ben tedvi öncesibiraz hazırlık amaçlı ilaçlar kulanıyorum eylül gibi inş yeniden deneyeceğim

Seninde güzel haberlerini buradan bir an önce duyarım inşallah haberleleşelim mutlaka.

Bende inofolic devam ediyorum dr bu ilaç adetini düzene sokar demişti geçen ay geciktim bu ay da öyle olacak gibi görünüyor adetim düzene girmediği gibi daha da düzeni bozuldu sanki önceden böyle her ay gecikme yaşamıyordum bir ay gecikiyorsa 2-3 ay düzgün oluyordum

canım amin sağol rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşş

Merhabalar

Bu benım ılk mesajım Internet'ten ınofolıc hakkında araştırma yaparken bu sıteyı gördüm yorumları okudum ve belkı benımle aynı durumu yaşayan varsa dıye paylaşmak ıstedım. Bır suredır hamıle kalmaya çalışıp başaramıyorum doktorum ınofolıc kullanmamı onerdı ve günde 1 doz almaya başladım.her zaman duzenlı 28 günde bır oldugum halde bu ay regli olamadım uzerınden 10 gün gectı hala bırsey yok predıctor alıp baktım hamılede degılım. Bu şeklide bir yan etkide yazmıyor. Benımle aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Ben de iki ayda 5 kutu inofolic kullandım bana kilo verdirdi, bir de normalde 26-27 günde olan adetim 2-3 aydır tam 31 günde oluyor, yani hep aynı tarihte olmaya başladım, süreyi uzattı. Bir de sadece bir gün kanamam oldu.Normalde 2,5-3 gün olurdu, yine az olurdum, ama iki aydır böyle daha da azaldı. Üstüne görme denilen şeyi daha önce hiç yaşamadığım için olmaz diye düşünüyorum.Bu arada ben günde dört şase içiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…