PKO illeti ile hamile kalmak isteyenler veya kalıp yardımcı olabilecek olan varmı...?

canım bak bende de tüylenme vardı..kaç defa mesane boşken USG ye girfim görülmedi..dün sıkışık girdim pko çıktı..
bence bir doktora görün derim..

yaaa canım ama böle yapma sen benim en büyük moral verenimdinnn :31::31::31:

Ayyyy demeyin:( cok korkuyorum simdi :S doktorlarin hepside tatile cikmis randevuda alamiyorum :( Allahim ins cikmaz offf :( randevu alirsam testler icin regl olurkenmi gitmem lazim yoksa herhangi bi zamandada yapiliyomu testler? Bide kiloyla alakasi varmi bu hastaligin?
Kiloda aldirirmis diye duydum ama ben cok zayifim diye rahatlatiyodum kendimi offf :(

bende de tüylenme ve kilo artışı söz konusu kızlar acaba bende mi pkoluyum:26::26:

bende de tüylenme ve kilo artışı söz konusu kızlar acaba bende mi pkoluyum:26::26:

canım tüylenme varsa direk git..ben bu zamana kadar niye durdum acaba..birde canım adetli iken görünüyor bu illet sanırımmm..

Ayyyy demeyin:( cok korkuyorum simdi :S doktorlarin hepside tatile cikmis randevuda alamiyorum :( Allahim ins cikmaz offf :( randevu alirsam testler icin regl olurkenmi gitmem lazim yoksa herhangi bi zamandada yapiliyomu testler? Bide kiloyla alakasi varmi bu hastaligin?
Kiloda aldirirmis diye duydum ama ben cok zayifim diye rahatlatiyodum kendimi offf :(

tatlım bende zayıftım..
evlendiğimde yani 11 ay önce 51 kiloydum..172 boyum var..
hafif tüylenmem vardı..ben 3-4 kez doktora gittim yoktu birşey..
ama bu sefer adetli iken gittim ve göründü..
inş sizlerde yoktur kızlar...

pko var ise de panik olmaya gerek yok. iyi bir takip ve tedavi ile bebek sahibi olunabiliyor.

ama kötü tarafı ömür boyu geçmeyen bir hastalık. adetler hep düzensiz olacak yani :((

pko var ise de panik olmaya gerek yok. iyi bir takip ve tedavi ile bebek sahibi olunabiliyor.

ama kötü tarafı ömür boyu geçmeyen bir hastalık. adetler hep düzensiz olacak yani :((

canım benim adetim 27 günde bir tık gelir..bende adet düzensizliği yok..ama sancılı adet oluyordum..buda bir belirtiymiş...:14::14:

Adetliyken mi gitmek gerekiyor testlere? Yoksa normal zamanda mesane doluykende cikabiliyomu usg de? Randevu aliyorum endokrinologtan ama bilemedim ne zaman gidicemi

bende 9 kilo aldım,,doğum kontrol hağına bağlıyordum..ama onla alakası yokmuş..bu hastalık yüzündenmiş:14::14:

sadece pko değil işte, tsh yüksek olması metebolizmayı yavaşlatıyor.insülin direnci kilo vermeyi engelliyor. bu nedenle endokrin uzmanı ile çözmek gerekiyor.

ben birçok kür de denemiştim. hayıt tohumu, soğan suyu, çörek otu bal vs.
denemediğim şey kalmamıştı o kadar tiksindim ki artık ıhlamur dahi içemiyorum. bitkisel birşey görmek istemiyorum:37:

Adetliyken mi gitmek gerekiyor testlere? Yoksa normal zamanda mesane doluykende cikabiliyomu usg de? Randevu aliyorum endokrinologtan ama bilemedim ne zaman gidicemi

endokrin uzmanı kan tahlili yapıyor. tsh , insülin direnci vs. bunlara bakmak için.

kadın doğumcu ile gitmeden önce görüşmelisin, ben hep adetin 2. yada 3. günü kontrole gidiyordum.

endokrin uzmanı kan tahlili yapıyor. tsh , insülin direnci vs. bunlara bakmak için.

kadın doğumcu ile gitmeden önce görüşmelisin, ben hep adetin 2. yada 3. günü kontrole gidiyordum.

Ayin 12 sine aldim randevuyu bakalim ins cikmaz Allahim :( doktor hem jinekologmus hemde endokrinolog. İns bisey cikmaz hicbirmizde bakalim ayyy moralim bozuldu zaten gecende skolyoz oldgumu ogrendim onun sokunu atlatamadan bu geldi Allaha sukurler olsun ins bu cikmaz bari :(

canım dur moralini bozma inş çıkmaz sende..
adetin 2 yada 3.günü gidceksin..alttan bakılacaksa mesanenin dolu olmasına gerek yok..

sadece pko değil işte, tsh yüksek olması metebolizmayı yavaşlatıyor.insülin direnci kilo vermeyi engelliyor. bu nedenle endokrin uzmanı ile çözmek gerekiyor.

ben birçok kür de denemiştim. hayıt tohumu, soğan suyu, çörek otu bal vs.
denemediğim şey kalmamıştı o kadar tiksindim ki artık ıhlamur dahi içemiyorum. bitkisel birşey görmek istemiyorum:37:

bende soğan kürü deneyeyim diyorum bakalım artık..
benim hormonlarda normal çıktı..anlayaamadım ben durumu :44::44::44: yarın doktora gideyim..bayram sonuda endokrine gideyim..

canım dur moralini bozma inş çıkmaz sende..
adetin 2 yada 3.günü gidceksin..alttan bakılacaksa mesanenin dolu olmasına gerek yok..

bende soğan kürü deneyeyim diyorum bakalım artık..
benim hormonlarda normal çıktı..anlayaamadım ben durumu :44::44::44: yarın doktora gideyim..bayram sonuda endokrine gideyim..

Ben yapi olarak cok zayifim malesef hemen cokerim moralman :( simdi ayin 12 sine kadar yer bitiririm kendimi :( alttan bakma olmucak ultrasonla bakilicakta ben adet traihime almadim :S en yakin 12 siydi ona aldim offf cok kotu oldum ben bide tek cocugum ve 4 tane cocugum olsun istiyodum tabi hayirlisiyla ama simdi cok kotu oldum :(

Bide tuylenme kafama takildi:S internette erkek tipi yani siyah ve sert diyo boylemi olmasi lazim tuylenmenin pko da?:(

canım göğüs arasında göbekte, boyun kısmında bacak aralarında fazla tüylenme varsa pko belirtisi olabilir..
adetin düzensiz peki ağrılımı oluyor..hemen çökme..daha ortada birşey yok:

merhabalar
ben de 7 ay önce pko olduğumu öğrendim
adetlerim oldukça düzenli olduğu halde..
yumurtlama tembelliği var..
hsg çektirdim,sorunsuz..
ve klomen kullanıyorum,3. kullanışım bu ay..henüz bişey yok..
yumurtlamam her ay oluyo,sadece tutmuyo işte,artık kısmet ne zamansa...
Allah her isteyene nasip etsin
eklemeyi unuttum hayıt tohumu kürünü yapıyorum bir de,2 aydır..

canım aklında olsun doktorlar atlayabiliyor, ara ara bile olsa klomen sadece 6 kutu kullanılabiliyor. 6 dan fazlası rahim kanseri riskini çok ciddi arttırıyormuş.

Ben 3 kere üst üste kullanmıştım. Bir doktor uyardı tüm hayatınız boyunca sadece 6 kutu diye. Dikkate alırsın almazsın ben sadece söylemiş olayım.

merhabalar arkadşlar bende bu hafta doktora gittim bir sürü polikist over olduğunu söyledi adet geçikmesinden dolayı gitmiştim.Bütün sekerli yiyecekleri unlu mamülleri yasakladı çok kilolu değilim ama tekrar kilo vermeye basladım soğan suyu içiyorum bir yandan daha önce de soğan suyuyla yendim çünkü ama ozaman azdı :)Şimdi baya varmış çok morolim bozuldu tabi ve ilaç verdi doktor folic plus ve diamentin onları kullanıyorum sizce devam etmelimiyim???

Back
X