bu arada cok yeni katıldım bu siteye eğer yanlış bişey falan yaptıysam k.bakmyaın çözmeye calışıyorum :))
yok yanlış yapmadın öğrenmişsin :))
dipnot: misprenses çok yakın arkadaşımdır reelden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada cok yeni katıldım bu siteye eğer yanlış bişey falan yaptıysam k.bakmyaın çözmeye calışıyorum :))
isyancım tatlım sabatan beridir aklımdasn yeni müsait olabildim..
hiç üzme kendini hiç strese sokma kuzum..
ben inanıyorum ki bebişimiz gelicek
strese girersen biliyorsun ki oda nazlanır..
ilk önce soğan suyuna başla balım..
söksün bütün ne varsa..
aa ölemi bizde kader arakadaşı olduk onunlaa![]()
cute anladık sende burdasın kuzum
rabbim tez zamaanda kucaklarınızı doldursun inş. tatlım
cute anladık sende burdasın kuzum
rabbim tez zamaanda kucaklarınızı doldursun inş. tatlım
aminnn canım...
cutemmm bir taneeemm benmmmmtamda zamanında ceza aldı kuzu
![]()
slm kızlar..
bugün öğrendim %90 bende de PKO var
hormon testi değerlerim
TSH:1,25
Prolaktin:13.11
FSH:5,26
LH:7,97
Estradiol:63
USG de ise sol tarafta bir sürü mm kist çıktı..3 aydır bebek istiyorduk olmadı şüphelendim ve doktora gittim kötü haberi aldım..c.tesi başka bir doktora gideceğim..varmı ben gibi olan..
:44::44::44::44:
pko lu olupta hemile kalanlar bize yardımcı olabilirsiniz..hangi ilaçları yada hangi bitkisel kürleri kullandınız..kaç ayda hamile kaldınızz :44::44::44:
hadi kızlar yardımlaşalım...paylaşalım derdimizi..
canım ne güzel yumurtlaman oluyormuş..HSG de sorunsuz çıkmış..inş en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın alırız...
bakalım dotkorda bana yarın ne dicek..
canım üzülme..başka bir doktora görün bence..
biede hiç soğan kürü, incir kürü denedinmi..birde fatma ana otu varmış onu çok sölüyorlar bu yollara baktınmı:44::44:
Cok teşekkürler arkadaşım. Dikkate almaz mıyım önemli bisey sonuçta. .zaten doktorum da en fazla 6 ay kullanacaksın dedi.sonrasında aşılama...dilerim gerek kalmaz..canım aklında olsun doktorlar atlayabiliyor, ara ara bile olsa klomen sadece 6 kutu kullanılabiliyor. 6 dan fazlası rahim kanseri riskini çok ciddi arttırıyormuş.
Ben 3 kere üst üste kullanmıştım. Bir doktor uyardı tüm hayatınız boyunca sadece 6 kutu diye. Dikkate alırsın almazsın ben sadece söylemiş olayım.
Arkadaslar sancili adet bu hastaligin belirtisimidir ?
tatlım ben sende pko olduğunu bilmiyordum sadece kistin var sanıyordum..bana nasıl moral oldun gece gece anlatamam yanii..ısyncım sen bu sonuçlar kötumu dıyorsun tatlım. bana pko teshısı konalı ohoo yıllar oldu. hemde senı sonuçlarn nekı benımkılerın yanında. ama nasıl olduysa bılıyosun 2 ayda gobeğime kondu bebısım. her defasında bı suru ufak tefek kıst cıkıyodu zaten. en sonunda bılıyosun 6,5 cm atlattım. takma bu pko mevzusuna. dediğim gıbı benım sonuçlarım felakettı kendılığınden gectı. bu arada kıstımı soğan suyu erıttı onu dene mutlaka
bende pcosum 2 yıldır çocuk isityorm ama olmuyor adetlerim çok düzensiz yılda bir diyeblck kadar düzensz kilolu değilm ama göbekbölgem varrr bıktım bu pco illetnden![]()
yok tatlım ya denemedım. denemeyı dusunuyorum.doktorumu da değiştircem.bakalım
jns bebişlerimize en kısa zamanda kavuşuruz.
öyleymiş ne yazıkki canım...bende başka bir belirtisi yok çünkü..sadece adet ağrım ve çok az tüylenmem var..
tatlım ben sende pko olduğunu bilmiyordum sadece kistin var sanıyordum..bana nasıl moral oldun gece gece anlatamam yanii..
inş banada faydası olur soğan suyunun canım..
canım soğan kürü yaptınmı hiç..bak yukarıda sşbel arkadaşımıza ne kadar güzel bir örnek ..inş bizlerde hamiş olucaz..
ben bu ay başlıcam canım soğan suyuna..
slm kızlar..
hormon testi değerlerim
USG de ise sol tarafta bir sürü mm kist çıktı..3 aydır bebek istiyorduk olmadı şüphelendim ve doktora gittim kötü haberi aldım..c.tesi başka bir doktora gideceğim..varmı ben gibi olan..
pko lu olupta hemile kalanlar bize yardımcı olabilirsiniz..hangi ilaçları yada hangi bitkisel kürleri kullandınız..kaç ayda hamile kaldınızz :44::44::44:
hadi kızlar yardımlaşalım...paylaşalım derdimizi..
ben bir pko hastası olarak 15 günde hamile kaldım..
bende şaşırıyorum kendime.
:GG
slm kızlar..
hormon testi değerlerim
hadi kızlar yardımlaşalım...paylaşalım derdimizi..[/Q
hoşgeldin canım doktor ne dedi tam olarsak