PKO illeti ile hamile kalmak isteyenler veya kalıp yardımcı olabilecek olan varmı...?

merhabalar arkadşlar bende bu hafta doktora gittim bir sürü polikist over olduğunu söyledi adet geçikmesinden dolayı gitmiştim.Bütün sekerli yiyecekleri unlu mamülleri yasakladı çok kilolu değilim ama tekrar kilo vermeye basladım soğan suyu içiyorum bir yandan daha önce de soğan suyuyla yendim çünkü ama ozaman azdı :)Şimdi baya varmış çok morolim bozuldu tabi ve ilaç verdi doktor folic plus ve diamentin onları kullanıyorum sizce devam etmelimiyim???

canım evlimisin bekarmısın..
bende yarına randevu aldım doktorr bakalım ne seviyede olduğu söleyecek..
hormon sonuçlarını yazarsan karşılaştırma yapalım canım...
birde o ilaçlara devam et canım bence..

evliyim canım 1 sene olucak bu ayın sonunda 7 ay önce bir düşük yaptım düzenli gidiyordu adet döngülerim ama bu ay malesef gelmedi hala çocuk istiyoruz sanıyorum ben çok kendimi o m oda soktum bilemiyorum

evliyim canım 1 sene olucak bu ayın sonunda 7 ay önce bir düşük yaptım düzenli gidiyordu adet döngülerim ama bu ay malesef gelmedi hala çocuk istiyoruz sanıyorum ben çok kendimi o m oda soktum bilemiyorum

canım streste adet döngüsünü etkiliyor tabi..
aslında okuduğun kadarı ile pko hamileliğe engel değil..sadece süreç uzuyor..kafaya takmayanlarda bu süreç daha kısa oluyor..hatta birçok kadın pko olduğunu bilmeden hamle kalıp dığum yapıyor..
biraz rahat olmamız lazım ama olamıyoruz işte:31::31:

kesinlikle haklısın çok bekledim bu ay hamile olmayı cunku :( ama nasip rabbimin bildiği bir zaman dakika vardır hayırlısıyla versin inşallah ..

kesinlikle haklısın çok bekledim bu ay hamile olmayı cunku :( ama nasip rabbimin bildiği bir zaman dakika vardır hayırlısıyla versin inşallah ..

amin canım inş..sen ilaçlarına devam et..yarın doktordan gelince bende sana bilgi veririm...doktorum ne verdi ne etti diye tamam..stres yapmayalım ..

topiğin hayırlı olsun canım arkadaşım:38::38::38::38:

bende bi pkolu olarak seni çok iyi anlıyorum ama bak ben hiç stres yapmıyorum.. rahat olmaya çalış bebeğim hemen olsun istiyorsan tedaviye başlamanı tavsiye ederim:34::34:

topiğin hayırlı olsun canım arkadaşım:38::38::38::38:

bende bi pkolu olarak seni çok iyi anlıyorum ama bak ben hiç stres yapmıyorum.. rahat olmaya çalış bebeğim hemen olsun istiyorsan tedaviye başlamanı tavsiye ederim:34::34:

çok saol canımmm benimmm
yarın doktore gidicem zaten birtanem...ne tedavi verirse uygulayacağım..inş sende bende beklemeyiz canım benimmm :16::16::16: bende stres yapmıcam inş canımm:29::29:

amin canım inş..sen ilaçlarına devam et..yarın doktordan gelince bende sana bilgi veririm...doktorum ne verdi ne etti diye tamam..stres yapmayalım ..[/Q

Devam edicem ilaçlarıma ozaman diyete de basladım umarım hersey yoluna girer senden haber bekliyorum yarın mutlaka rabbim kötü sonuc çıkartmasın karsına iyi haberlerle dön inşallah luzum

çok saol canımmm benimmm
yarın doktore gidicem zaten birtanem...ne tedavi verirse uygulayacağım..inş sende bende beklemeyiz canım benimmm :16::16::16: bende stres yapmıcam inş canımm:29::29:

hadi bakalım güzelim hayırlısı olsun:16::16::16:
bi yola çıktın rabbim devamını da getirir inşallah:49::49:

hadi bakalım güzelim hayırlısı olsun:16::16::16:
bi yola çıktın rabbim devamını da getirir inşallah:49::49:

inş canım..inş Rabbim yüzümüzü güldürür...:16::16:

Devam edicem ilaçlarıma ozaman diyete de basladım umarım hersey yoluna girer senden haber bekliyorum yarın mutlaka rabbim kötü sonuc çıkartmasın karsına iyi haberlerle dön inşallah luzum

amin canım inş..öğleden sonra yazarım sonucu buraya canım..
alttan muyaneden çok korkuyorumm yaaa :18::18::18:

kan pıhtılaşmasına da baktırmanı öneririm. ben de düşük yapmıştım.daha sonra hep kan sulandırıcı aspirin kullandım.doğum yapana kadar da bırakmadım.

amin canım inş..öğleden sonra yazarım sonucu buraya canım..
alttan muyaneden çok korkuyorumm yaaa :18::18::18:[/QUOTE]

Korkma hiç canım bende çok korkuyordum hatta doktoruma izin bile vermedim ama daha sonra yendim ve gerçekten hiç korkulacak birsey yokmuş istersen gitmişken simir testi de iste ben onun sonucunu bekliyorum şuan da gerekli bir test oda

off hastaneden aradılar randevu aldığım doktor izne ayrılmış..
başka bir doktordan aldım artık randevu:47::47:

Korkma hiç canım bende çok korkuyordum hatta doktoruma izin bile vermedim ama daha sonra yendim ve gerçekten hiç korkulacak birsey yokmuş istersen gitmişken simir testi de iste ben onun sonucunu bekliyorum şuan da gerekli bir test oda

doktor gerek görürse yaptırırım canım..inş dediğin gibi kolay olur..

hastalandığımda gidip hormon tahlili vericem onu da göz önünde bulundururum direnç tabiki umarım biran önce hastalanırım inanılmaz sitrese giriyorum :((

isyancım tatlım sabatan beridir aklımdasn yeni müsait olabildim..
hiç üzme kendini hiç strese sokma kuzum..
ben inanıyorum ki bebişimiz gelicek
strese girersen biliyorsun ki oda nazlanır..
ilk önce soğan suyuna başla balım..
söksün bütün ne varsa..

Back
X