Rahim ağzınızda darlık yada rahim ağzının yan durması gibi bir durumunuz yoksa bi ağrı olmuyormuş, normal bi muayene gibi düşünebilirsiniz.
Aşılamaya idrara sıkışık girin, tabii doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama mesane doluyken rahim ağzı daha düz duruyor, işlem daha rahat yapılıyor.
Hayır canımSizin aşılama tuttu mu
Bu idrara sıkışık olayından haberim bile yoktu doktorda söylemedi, idrarımı yaptım 2 dk sonra aşılmaya girdim, mesane boşken rahim ağzı yan duruyormuş, ve doktor o esnada bana rahim ağzı düzeltme yada rahim ağzı dermış onu açma işlemi yaptı ve kanama oldu, o kanama zaten spermlerin bozulmasına sebep oldu. Bende ağrılı bi aşılma işlemi oldu.Kısaca geçen ay ilk aşılamamdı ve tutmadıSizin aşılama tuttu mu
Rabbim hayırlısını versin inşaallah canım. Bu ay olur inşaallah.Hayır canım
Hmmm . Doktor bana hiç öyle bir şey demedi .idrara sıkışık gel yada gelme diye .Bu idrara sıkışık olayından haberim bile yoktu doktorda söylemedi, idrarımı yaptım 2 dk sonra aşılmaya girdim, mesane boşken rahim ağzı yan duruyormuş, ve doktor o esnada bana rahim ağzı düzeltme yada rahim ağzı dermış onu açma işlemi yaptı ve kanama oldu, o kanama zaten spermlerin bozulmasına sebep oldu. Bende ağrılı bi aşılma işlemi oldu.Kısaca geçen ay ilk aşılamamdı ve tutmadıbu ay normal deniyorum.
buyuzden size öyle yazdım, idrara sıkışık girin.
Merhabalar, bende bu hafta aşılama olacağım. yarın günüm belli olacak. Hakkında hayırlısı olsun :)Arkadaşlar gonal f kullanıyorum. Pko olup aşılama yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Ben biraz endişeliyim spekulum acı veriyor mu yaptıranlar?
bende de PKO var, 12 gün önce ilk asilamami yaptirirdim. hic acimadi. anlamadim bile, normal muayene gibi, 2 dakika da bitti..Arkadaşlar gonal f kullanıyorum. Pko olup aşılama yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Ben biraz endişeliyim spekulum acı veriyor mu yaptıranlar?
insallah :=) cuma hayirli gündür sizin asilamaniz da iyi gecer. bende cuma günü olmustum ve bu cuma hayirli sonuclari bekliyorum :=)O kadar kolay mı inşallah benimde öyle geçer. Teşekkürler bende Cuma öğleden sonra aşılama olacağım muhtemelen
İnşallah güzel olur hamile kalırsınız sonucunuzu yazın banainsallah :=) cuma hayirli gündür sizin asilamaniz da iyi gecer. bende cuma günü olmustum ve bu cuma hayirli sonuclari bekliyorum :=)
bugün büyük gün sanirim :=) asilama yaptirmaya gidiyorsun? bu mübarek cuma günü hayirli ugurlu gelir insallah sana.. .. umarim güzel sonuclar alirsin :)İnşallah güzel olur hamile kalırsınız sonucunuzu yazın bana
bugün büyük gün sanirim :=) asilama yaptirmaya gidiyorsun? bu mübarek cuma günü hayirli ugurlu gelir insallah sana.. .. umarim güzel sonuclar alirsin :)
nasil gectigini bildirirsin? icin rahat olsun, normalde hic acimaz..
bende sabah test yaptim, 14 gün doldu, ama maalesef ikinci cizgiyi göremedim.
bugün büyük gün sanirim :=) asilama yaptirmaya gidiyorsun? bu mübarek cuma günü hayirli ugurlu gelir insallah sana.. .. umarim güzel sonuclar alirsin :)
Öğleden sonra gireceğim çok korkuyorum ya o spekulumdan hocaya small takar mısın diyeceğim. Bu yasadıgımız psikolojik savaş ve acılar umarım bir an önce geçerbugün büyük gün sanirim :=) asilama yaptirmaya gidiyorsun? bu mübarek cuma günü hayirli ugurlu gelir insallah sana.. .. umarim güzel sonuclar alirsin :)
hic korkma canim.. inan bana daha doktor ön hazirligini yapiyor saniyordum, duami baslayip okuyamadan bi baktim ki oldu bitmis bile..yani korkulacak birsey yok, incecek birsey, normal muayene de daha cok kasiyordum kendimi.Öğleden sonra gireceğim çok korkuyorum ya o spekulumdan hocaya small takar mısın diyeceğim. Bu yasadıgımız psikolojik savaş ve acılar umarım bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?