Aşılama Pko olup bu ay aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

nur_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
102
17
48
34
Arkadaşlar gonal f kullanıyorum. Pko olup aşılama yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Ben biraz endişeliyim spekulum acı veriyor mu yaptıranlar?

Rahim ağzınızda darlık yada rahim ağzının yan durması gibi bir durumunuz yoksa bi ağrı olmuyormuş, normal bi muayene gibi düşünebilirsiniz.
Aşılamaya idrara sıkışık girin, tabii doktorunuz ne dedi bilmiyorum ama mesane doluyken rahim ağzı daha düz duruyor, işlem daha rahat yapılıyor.

Ben çarşamba günü yaptırdım canım.
Kişiden kişiye değişebilir belki ama ağrımıyor öyle . Kendini kasma rahat bırak doktoruna güven
Jinekolojik muayene yaptırdıysan onun kadarcık bir acı oldu bende .
İnşaallah güzel sonuçlar alırız.

Sizin aşılama tuttu mu

Sizin aşılama tuttu mu
Bu idrara sıkışık olayından haberim bile yoktu doktorda söylemedi, idrarımı yaptım 2 dk sonra aşılmaya girdim, mesane boşken rahim ağzı yan duruyormuş, ve doktor o esnada bana rahim ağzı düzeltme yada rahim ağzı dermış onu açma işlemi yaptı ve kanama oldu, o kanama zaten spermlerin bozulmasına sebep oldu. Bende ağrılı bi aşılma işlemi oldu.Kısaca geçen ay ilk aşılamamdı ve tutmadı bu ay normal deniyorum.
buyuzden size öyle yazdım, idrara sıkışık girin.

Hmmm . Doktor bana hiç öyle bir şey demedi .idrara sıkışık gel yada gelme diye .
Ama kanama olayı olunca evet ihtimal düşermis onu demişti.

Henüz bişey söylemedi onu sorayım ben. Spekulumun hepsini sokuyor mu yarım mı sokup açıyor rahim ağzını

Arkadaşlar gonal f kullanıyorum. Pko olup aşılama yaptıran veya yaptıracak olan var mı? Ben biraz endişeliyim spekulum acı veriyor mu yaptıranlar?
Merhabalar, bende bu hafta aşılama olacağım. yarın günüm belli olacak. Hakkında hayırlısı olsun :)

O kadar kolay mı inşallah benimde öyle geçer. Teşekkürler bende Cuma öğleden sonra aşılama olacağım muhtemelen

Vajinal muayne de bir sıkıntı yaşamıyorsan..kendini kasma yeter.
Hakkinizda hayirlisi Insallah

İnşallah güzel olur hamile kalırsınız sonucunuzu yazın bana
bugün büyük gün sanirim :=) asilama yaptirmaya gidiyorsun? bu mübarek cuma günü hayirli ugurlu gelir insallah sana.. .. umarim güzel sonuclar alirsin :)

nasil gectigini bildirirsin? icin rahat olsun, normalde hic acimaz..

bende sabah test yaptim, 14 gün doldu, ama maalesef ikinci cizgiyi göremedim.

Öğleden sonra gireceğim çok korkuyorum ya o spekulumdan hocaya small takar mısın diyeceğim. Bu yasadıgımız psikolojik savaş ve acılar umarım bir an önce geçer

Öğleden sonra gireceğim çok korkuyorum ya o spekulumdan hocaya small takar mısın diyeceğim. Bu yasadıgımız psikolojik savaş ve acılar umarım bir an önce geçer

hic korkma canim.. inan bana daha doktor ön hazirligini yapiyor saniyordum, duami baslayip okuyamadan bi baktim ki oldu bitmis bile..yani korkulacak birsey yok, incecek birsey, normal muayene de daha cok kasiyordum kendimi.

sadece ben o an bitti diyince birden telas yaptim, koltuktan kalkiyordum, doktor hemen uyardi, haraket etme dedi.. 10 dakika o pozisiyonda oturman gerekiyor.. simdiden seni uyariyayim da, haraket etme.. sonrasinda da 2-3 gün agir is yapmaman gerekiyormus. bana doktor birsey demedi.. bende normal haraket ettim, belki o yüzden tutmamis olabilir

ama ben inaniyorum er yada gec, vakti zamani geldigininde hepimimiz bebeklerimize kavusucagiz, bu bir sinav.. ilahi akIsa güvenmeliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…