Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Sadece soğan kürüyle hamile kalan onbinlerce bayan varmış.. yahu neler yaptığınızı bizede anlatsanıza Allah rızası için.. nerde bu insanlar.. çok az yazan var..haydi elinizi vicdanınıza koyun yardımcı olun inanın buna çok ihtiyacımız var

Ya soğan kuru ile nasıl hamile kalınıyor ki??? Aksine hamile kalmak isteyenlerin bu tür kürleri kullanmaması lazım değil mi

Ya soğan kuru ile nasıl hamile kalınıyor ki??? Aksine hamile kalmak isteyenlerin bu tür kürleri kullanmaması lazım değil mi
Canım ibrahim saraçoğlu videolarını araştır kaç kişi bu kürlle hamile kalmış.forumda da var. Soğan kürü rahmi temizliyor. Kist çikolata kisti iltihap söktürüyor

Canım bende bu ay çatlama iğnesi vurundum sen ikinci denemeni yaptınmı sonuçlandımı?
Yok cnm ara verildi yumurtaların 4 taneden 2 si çatlmştı 2 si çatlamadı onlar çok büyüdüğü için kist olşturmasn die hap içiyorum adet oldğmda 3.gun tkrar gdicem

Kızlar bende çatlatma iğnemi oldum dün gobek ten 2 tane yumurtam büyüdü rabbim ol der ve inş yavrum annesine tutunur benim içinde içinizden geçen duayı edin ne olur hayırlı haberler alayım inş cumlemizin yüzünü guldursun mevlam

aminn canım çok kafaya takma blki benim ondan olmadı herşey normal gitti ama olmadı doktor bile şaşırdı. stres yapma bende saldım artık rabbim hayırlı ne zamansa o zmn versn hepimize.

Kızlar adetimin 19.günündeyim dün kahverengi lekelenmem oldu. Bugünde dvm etti. Geçn ay 2 yumurtm çtlamamştı. Primolut kullanıyorm kist oluşmasın diye. Bu kahverengi lekelenmeysşayan vatmı aynı bnm gbi

Kızlar adetimin 19.günündeyim dün kahverengi lekelenmem oldu. Bugünde dvm etti. Geçn ay 2 yumurtm çtlamamştı. Primolut kullanıyorm kist oluşmasın diye. Bu kahverengi lekelenmeysşayan vatmı aynı bnm gbi
Benimde aynı senin dediğin günlerde 3 gün süren kahverengi akıntım oldu.. neden acaba.. kür ilaç falan alıyo musun canım

aminn canım çok kafaya takma blki benim ondan olmadı herşey normal gitti ama olmadı doktor bile şaşırdı. stres yapma bende saldım artık rabbim hayırlı ne zamansa o zmn versn hepimize.
kafaya takma mak çok zor canım ama beklemedeyim bakalım 10. gün bugün ıns olmuştur

Ben 15 gün soğan kürü yapacaktım. Dün bitti kürüm
bende hastalığımı bekliyorum pazar günü 1-2 damla kahverengi akıntı geldi. devamı yok. bugünlerde hastalanmam gerekir. uğrayan yok. acaba bebişmi geliyo diorum belirtide yok gebeliğe dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…