- 13 Temmuz 2015
- 505
- 353
- 53
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
Ya soğan kuru ile nasıl hamile kalınıyor ki??? Aksine hamile kalmak isteyenlerin bu tür kürleri kullanmaması lazım değil miSadece soğan kürüyle hamile kalan onbinlerce bayan varmış.. yahu neler yaptığınızı bizede anlatsanıza Allah rızası için.. nerde bu insanlar.. çok az yazan var..haydi elinizi vicdanınıza koyun yardımcı olun inanın buna çok ihtiyacımız var
Canım ibrahim saraçoğlu videolarını araştır kaç kişi bu kürlle hamile kalmış.forumda da var. Soğan kürü rahmi temizliyor. Kist çikolata kisti iltihap söktürüyorYa soğan kuru ile nasıl hamile kalınıyor ki??? Aksine hamile kalmak isteyenlerin bu tür kürleri kullanmaması lazım değil mi
Yok cnm ara verildi yumurtaların 4 taneden 2 si çatlmştı 2 si çatlamadı onlar çok büyüdüğü için kist olşturmasn die hap içiyorum adet oldğmda 3.gun tkrar gdicemCanım bende bu ay çatlama iğnesi vurundum sen ikinci denemeni yaptınmı sonuçlandımı?
Tadı çok kötü olmalıCanım ibrahim saraçoğlu videolarını araştır kaç kişi bu kürlle hamile kalmış.forumda da var. Soğan kürü rahmi temizliyor. Kist çikolata kisti iltihap söktürüyor
Ben 2 gündür içiyorum canım. Sevdiğim söylenemez ama içilmeyecek gibi değil içiyorum sorun yok şimdi. Senin rahatsızlığın neyAaaa bilmiyordum.tesekkur ederim araştıracağım
Tadı çok kötü olmalı
aminn canım çok kafaya takma blki benim ondan olmadı herşey normal gitti ama olmadı doktor bile şaşırdı. stres yapma bende saldım artık rabbim hayırlı ne zamansa o zmn versn hepimize.Kızlar bende çatlatma iğnemi oldum dün gobek ten 2 tane yumurtam büyüdü rabbim ol der ve inş yavrum annesine tutunur benim içinde içinizden geçen duayı edin ne olur hayırlı haberler alayım inş cumlemizin yüzünü guldursun mevlam
Benimde aynı senin dediğin günlerde 3 gün süren kahverengi akıntım oldu.. neden acaba.. kür ilaç falan alıyo musun canımKızlar adetimin 19.günündeyim dün kahverengi lekelenmem oldu. Bugünde dvm etti. Geçn ay 2 yumurtm çtlamamştı. Primolut kullanıyorm kist oluşmasın diye. Bu kahverengi lekelenmeysşayan vatmı aynı bnm gbi
Primolut kullanıyorm canım kist oluşmasın diye. Adetime 5 gün var bakalm ama belrtmde yok hayrlısı artıkBenimde aynı senin dediğin günlerde 3 gün süren kahverengi akıntım oldu.. neden acaba.. kür ilaç falan alıyo musun canım
Hayırlısı canım inşallah. Bende hem ilaç hem kür kullanıyodum adı progestan.. bıraktım artıkPrimolut kullanıyorm canım kist oluşmasın diye. Adetime 5 gün var bakalm ama belrtmde yok hayrlısı artık
Hayırlısı canım inşallah. Bende hem ilaç hem kür kullanıyodum adı progestan.. bıraktım artık[/QUO
ne kadardır uğraşıyorsun hamile kalmak için çok oldu mu
kafaya takma mak çok zor canım ama beklemedeyim bakalım 10. gün bugün ıns olmuşturaminn canım çok kafaya takma blki benim ondan olmadı herşey normal gitti ama olmadı doktor bile şaşırdı. stres yapma bende saldım artık rabbim hayırlı ne zamansa o zmn versn hepimize.
İnşallah canımm allah hepimizin gönlüne göre versinkafaya takma mak çok zor canım ama beklemedeyim bakalım 10. gün bugün ıns olmuştur
4 aydır uğrasıyorum canım. 6 ay olmadan tedavi etmiyo doktlrlar. 6 ay içinde gebe kalamazsam yumurta takibi yapılacaknekadardır uğraşıyosun hamile kalmak için tedavi falan oldunmu
bende hastalığımı bekliyorum pazar günü 1-2 damla kahverengi akıntı geldi. devamı yok. bugünlerde hastalanmam gerekir. uğrayan yok. acaba bebişmi geliyo diorum belirtide yok gebeliğe dair.Ben 15 gün soğan kürü yapacaktım. Dün bitti kürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?