Merhaba kızlar yaklaşık 2 yıldır pko hastasıyım gebe kalamıyordum rahim ağzı yaramda vardı bununla birlikte ve adet düzensizliği vardı ihtimal bile vermezdim anne olacağıma . GynOsitol kullandım 2 ay ve stres yapmadım . Aman olursa olur olmasa olmaz Allah herşeyin en iyisini bilir dedim bu ay adet olacağıma çok emindim . Ama bir tuhaflık vardı kahvaltı hazırlarken ağır bişey kaldırırken belime ağrı vuruyordu ama gene ihtimal vermiyordum .
Eşim eczaneye gidecekti kendisi için bende bi amda bana test alır mısın sabah denerim ama sevinme düşünme dedim . Getirdi 5 dk geçmedi dur yapayım ya dedi . Yaptım saniyesinde çift kırmızı çizgi gördüm . Elim kolum titredi . Direk hastaneye gittim beta 965.3 ağladım çok 17 saat arayla gene yaptım 1800.4 yani şu ki imkansız denen bişey yok Allah büyük her duam anne olmak isteyen herkese Allah nasip etsin te zamanda amin
Eşim eczaneye gidecekti kendisi için bende bi amda bana test alır mısın sabah denerim ama sevinme düşünme dedim . Getirdi 5 dk geçmedi dur yapayım ya dedi . Yaptım saniyesinde çift kırmızı çizgi gördüm . Elim kolum titredi . Direk hastaneye gittim beta 965.3 ağladım çok 17 saat arayla gene yaptım 1800.4 yani şu ki imkansız denen bişey yok Allah büyük her duam anne olmak isteyen herkese Allah nasip etsin te zamanda amin