Pko ve ne yapacagimi bilememek?

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Arkadaşlar hafif pko var hormonlar normal ultrason da küçük kistler gözüküyor 2 senelik evliyim 1 senedir bebek düşünüyoruz 3 ay klomen kullandım son ay çatlatma ignesi de oldum negatif oldu sonuç ara verdim 2 ayda geldi adetim başka bi doktora gittim 3 ay daha klomen kullanabilirsin dedi ama benim önümde farklı bi süreç var lise matematik öğretmeni yim atanamadigim için ilköğretim matematik öğretmenliği okuyacağım 1-2 sene kadar bu süreçte ne yapacağıma karar veremedim bi yandan pko bi yandan eğitimim hamile olursam bu süreçte zorlanacagjmi düşünüyorum ama pkodan da korkuyorum ne zaman olacağı hiç belli olmuyor çünkü tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:)

Canım ben de pcoyum ve birkaç yıl önce evlenmedigime çok pişmanım pcos öyle birşey ki ne kadar yasin erken olursa o kadar erken geliyor bebek gerçekten hiç erteleme tedavin neyse bir an önce yap ertelersen pişman olursun belki ilerde

Yaşım 26 şöyle Biz şuan korunmuyoruz ama klomen kullanmıyorum çünkü klomen de biliyorsunuz takip gerekiyor Onlar beni hem stres e sokuyor hemde o takiplere eğitim sırasında gidemeyebilirim diye düşünüyorum valla ama hala kafamda acabalar?

Bende yarin pko icin vajinal ultrasyona girecegim bir de tek basima gidecegim nasil olacak bilmiyorum ins korktuklarim cikmaz

Anladım korunmuyorsan akışına birakabilirsin bir süre zaten takibe gidemem diyorsun

İnofolic kullanmanizi tavsiye ederim. Hayırlı zamanda gelsin insallah bebisiniz.

Bende yarin pko icin vajinal ultrasyona girecegim bir de tek basima gidecegim nasil olacak bilmiyorum ins korktuklarim cikmaz
Yok canım korkma inş bişey çıkmaz benim mesela sadece ultrasonda gözüküyor adetlerim düzensiz

Bendede hafif pco ve yumurta tembelliği vardı ve 6 sene sonra bebeğimiz oldu. Tabi bir çok tedavi gördük bu 6 senenin içinde. Bence pco oldumu tedavinizi ertelemeyin. Geçmiş olsun

Bendede hafif pco ve yumurta tembelliği vardı ve 6 sene sonra bebeğimiz oldu. Tabi bir çok tedavi gördük bu 6 senenin içinde. Bence pco oldumu tedavinizi ertelemeyin. Geçmiş olsun
Tedavime ara vermek istemiyorum ama şartlar da çok zorlayacak diye birazcık ara vermek hem vücuduma hemde bana iyi gelir diye düşünüyorum sizin en sonda nasıl oldu acaba

Tedavime ara vermek istemiyorum ama şartlar da çok zorlayacak diye birazcık ara vermek hem vücuduma hemde bana iyi gelir diye düşünüyorum sizin en sonda nasıl oldu acaba
Bizde 2 defa klomenle denemiştik olmadı.
4 negatif tüp bebek denemesi ve sonunda tedavisiz oldu. O dönem bitki çayı falan kullanmıştım. İnşallah hakkınızda hayırlısı

Canım sana hangi tedaviler uygulandı tüp bebek hariç herşeyi denemiş mıydın ?

Bizde 2 defa klomenle denemiştik olmadı.
4 negatif tüp bebek denemesi ve sonunda tedavisiz oldu. O dönem bitki çayı falan kullanmıştım. İnşallah hakkınızda hayırlısı
Insallah canım Allah razı olsun hangi bitki çaylarını denemiştiniz ya ben bu süreçte o kadar iyi anladım ki biz ne yaparsak yapalım Rabbim zamanını biliyor ama biz yinede elimizden geleni Yapmak istiyoruz

Insallah canım Allah razı olsun hangi bitki çaylarını denemiştiniz ya ben bu süreçte o kadar iyi anladım ki biz ne yaparsak yapalım Rabbim zamanını biliyor ama biz yinede elimizden geleni Yapmak istiyoruz
Aynen cnm, işte artık Rabbim bişeyleri vesile mi etti yada artık zamanı gelmişti. Cnm internetten sipariş vermiştim yurtdışında. Karışık bitkilerden oluşuyo. Ondan önceside soğan ve incir kürüde yapmıştım ve eşimde keçiboynuzu kürü yaptı. Sağlıksız yiyeceklerden o dönem uzak durdum çiğ et gibi salam, sucuk gibi. Gazlı içecekler ve abur cuburlardanda. Hem tedavilerdende baya kilo almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…