arkadaşlar bende kıdemli bi pcoslu olarak aranıza bugün katıldım.. 2 yıllık evliyim ve artık bebiş istiyorum ama ilk adet gördüğümden beri çeşitli doğum kontrol ilaçları kullandım hala da kullanıyorum diana 35. şimdi bebiş istediğime göre ilk önce bi dpktora gidip muayene mi olayım yoksa ilacı bırakıp birkaç ay deneyip ondan sonra mı doktora gideyim cevap yazarsanız sevinirim
arkadaşlar aranızda hem dopumkontrol hapı hemde glucophage kullanan varmı bu ilacı doktorunuz kilo vermenize yardımcı olsun diyemi verdi lütfen bilen varsa cevap
selam kızlar hepinize ALLAH şifalar versin bende aynı dertten müzdaribim ama bebiş düşünmüyorum şimdilik 7 aydır diane 35 ve glifor kullanıyorum hersey yoluna girdi kilo verdim derken 2 gün önce gögüslerimden süt geldiğini farkettim netten arastırgıma göre prolaktin hormonunun yükselmesi ile olusuyomuş bu durum sizlerden birinin başına geldimi bu durum acaba pkoslamı alakalı bi durum yoksa ayrı bi konumu onu bulamadım en kısa zamanda tekrar dr yolu görünüyo hiç istemesemde kadın olmak ne zormuşşşş
selam kızlar hepinize ALLAH şifalar versin bende aynı dertten müzdaribim ama bebiş düşünmüyorum şimdilik 7 aydır diane 35 ve glifor kullanıyorum hersey yoluna girdi kilo verdim derken 2 gün önce gögüslerimden süt geldiğini farkettim netten arastırgıma göre prolaktin hormonunun yükselmesi ile olusuyomuş bu durum sizlerden birinin başına geldimi bu durum acaba pkoslamı alakalı bi durum yoksa ayrı bi konumu onu bulamadım en kısa zamanda tekrar dr yolu görünüyo hiç istemesemde kadın olmak ne zormuşşşş
cevap yazdığın için sağol esinsay bende senin dediğin gibi yapmayı düşünüyordum sadece insanın onya ihtiyacı olur ya onu duymak iii geldi.....
derinden hoşgeldin. ç.iğnesi nasıl oluyor? aşılama mı?
KIZLAR MERHABA...BNDE pkoluyum ama benim proloktin değerimnormal çıkıyor hormanlarıma yansımamaış ondan mı acaba geçen ayki değer 17,9 du.Nasıl sizce bir de arkadaşlar hani pkolular için her ay yumurtlama olmuyor filan diyorlar ya yumurtlama olmazsa adet olabilir miyiz_Bu konu hakkınd abilgisi olan varmı_
canım pko yumurtaların büyümesini engelliyor.düzenli adet görenler var ama genelde düzensiz adet görülüyor pkoda.yumurtlama olmazsa bile adet olunuyor canım.ama düzensiz oluyor.doğum kont.hapıyla düzene sokuluyor.yine söylüyorum her pkoda belirtiler aynı olmuyor.
Arkadaslar bende de adet düzensizliği var bazen 3 ay olmadığımı bılırım.Pkos tan şüpheleniyorum ama kilom normal, tüylenmem yok ,sivilcem yok ve saçlarımda dökülmüyor.Aranızda benim gibi olup ta pkos olan var mı lütfen yardımcı olun çok panik oldum
Slm bende poc lıyım bendede adet düzensızlıgı var hep ilaclarla adet oluyorum Kilo yok tüylenme yok ve suan cocuk için tedavi görüyorum. İllet bi durum kafaya takma diyorsun ama olmuyor Aşılama yapılması lazım ama ben kararsızım gitmedigim hekim kalmadı beyinle alakalı bi durum bekarsan sorun yok ama evli olunca işler degisiyor Allah herkesi iyileştirsin BEN ALIŞTIM VE KABULLENDİM Üstesinden geliriz Azimli olduktan sonra....
evet canım insan ister istemez kafasına takıyor.Bende şu an yasmin kullanıyorum aralık gibi çocuk düşünüyoruz bakalım bizi hangi adımlar bekleyecek...Takmayalım diyoruz ama hadi gel takma olanlar ortada işte yumurtlama vs şeyler.Allahım hepimizin yardımcısı olsun karamsar olmamak lazım ama işte.<y<inede hayat çok güzel napalım pkoluyuz diye...:icecream:
Bende ginera kullanyıroum SAT 30 mayıs 8 aydır korunmuyorum. Şayet pocliysen bence ilacı bırak Ben senelerdir dogum kotrol hapı kullnadım Takmayalım hadi:)ama insan işte biraz vakit gecince tedirgin oluyor Allah yardımcımız olcak elbet. Bizide göruyordur Hayat güzel tabiki ama Şenlendirmek lazım dimi artık yerimsenibenKaç yıllık evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?