Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bence önce doktorla görüşsen daha iyi olur. onun önereceği yöntemi kullanırsın. ben bebek düşündüğümüzde önce doktora gittim. daha pko olduğumun farkında değildim. hamile kalmamda bir sakınca var mı diye danıştım. yalnız güvenilir bir doktora git. ben doğumevine gitmiştim (devletin). doğru dürüst ilgilenmediler. özele mecbur ediyorlar. anlamıyorum o kadar parayı veremeyenler napsın?? muaynesi doğumu ateş pahası!!

arkadaşlar aranızda hem dopumkontrol hapı hemde glucophage kullanan varmı bu ilacı doktorunuz kilo vermenize yardımcı olsun diyemi verdi lütfen bilen varsa cevap

arkadaşlar aranızda hem dopumkontrol hapı hemde glucophage kullanan varmı bu ilacı doktorunuz kilo vermenize yardımcı olsun diyemi verdi lütfen bilen varsa cevap

dr. glucopahgeı kilo vermem için vermedi. aksine ben zaten epey zayıfım. 1.74 boy, 58 kiloyum. doğum yapmayı düşünmüyorsan dr doğum kontrol vermiş olabilir mi?
fisfisfis

hayır bende olmadı :1no2:

şu sitede şöyle bir yazı geçiyor:

http://www.hormonlar.com/prolaktin.html

"Sorun gebe kalamama olduğunda genelde prolaktin seviyesini düşüren ilaçlar ve bazen beraberinde yumurtlamayı sağlayıcı ilaçlar kullanılır."
Yardımcı olabilir mi bilmiyorum ama..

Son düzenleme:

evet canım ya prolaktin yükselmesi pkolularda oluyor malesef genelde.ama bende süt gelmedi.sadece değerlerim yükselmişti.ondan sonrada test yaptırmadım.

cevap yazdığın için sağol esinsay bende senin dediğin gibi yapmayı düşünüyordum sadece insanın onya ihtiyacı olur ya onu duymak iii geldi.....

Ne demek şekerim :) doktordan sonra bizimle paylaşırsan sevinirim. merak ederim

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABA...BNDE pkoluyum ama benim proloktin değerimnormal çıkıyor hormanlarıma yansımamaış ondan mı acaba geçen ayki değer 17,9 du.Nasıl sizce bir de arkadaşlar hani pkolular için her ay yumurtlama olmuyor filan diyorlar ya yumurtlama olmazsa adet olabilir miyiz_Bu konu hakkınd abilgisi olan varmı_

derinden hoşgeldin. ç.iğnesi nasıl oluyor? aşılama mı?

hoşbulduk cnm.çatlatma iğnesi:her ay adetinin 2,gününden başlayarak yumurtalarını geliştirici ilaç yada iğne veriliyor yumurtaların istenilen boyuta gelince(18-20mm)çatlatma iğnesi vurulup ilişki öneriliyor.buna yumurta takibi tedavisi deniliyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım pko yumurtaların büyümesini engelliyor.düzenli adet görenler var ama genelde düzensiz adet görülüyor pkoda.yumurtlama olmazsa bile adet olunuyor canım.ama düzensiz oluyor.doğum kont.hapıyla düzene sokuluyor.yine söylüyorum her pkoda belirtiler aynı olmuyor.

Anladım hayatım cevabın için teşekkürler.demekki herkesde farkli seyrediyor.:çok üzgünüm:

Arkadaslar bende de adet düzensizliği var bazen 3 ay olmadığımı bılırım.Pkos tan şüpheleniyorum ama kilom normal, tüylenmem yok ,sivilcem yok ve saçlarımda dökülmüyor.Aranızda benim gibi olup ta pkos olan var mı lütfen yardımcı olun çok panik oldum

cnm bende kızlığımdan beri adet düzensizliğim var evlenincede devam etti tabi dr a gidince vajinal ultrasonda milimtrik kistler çıktı.bende de yanlızca adet düzensizliği var kilo,kıllanma vb.sorunlar yok.ama doktorum bütün belirtilerin olmasına gerek yk biriside pko olmana yeterli demişti.şuana tedavi görüyorum.sende boşuna kuruntu etme biran evvel dra git.inş.sorun yoktur ne kadar erken o kadar iyi.

Slm bende poc lıyım bendede adet düzensızlıgı var hep ilaclarla adet oluyorum Kilo yok tüylenme yok ve suan cocuk için tedavi görüyorum. İllet bi durum kafaya takma diyorsun ama olmuyor Aşılama yapılması lazım ama ben kararsızım gitmedigim hekim kalmadı beyinle alakalı bi durum bekarsan sorun yok ama evli olunca işler degisiyor Allah herkesi iyileştirsin BEN ALIŞTIM VE KABULLENDİM Üstesinden geliriz Azimli olduktan sonra....

evet canım insan ister istemez kafasına takıyor.Bende şu an yasmin kullanıyorum aralık gibi çocuk düşünüyoruz bakalım bizi hangi adımlar bekleyecek...Takmayalım diyoruz ama hadi gel takma olanlar ortada işte yumurtlama vs şeyler.Allahım hepimizin yardımcısı olsun karamsar olmamak lazım ama işte.<y<inede hayat çok güzel napalım pkoluyuz diye...:icecream:

Merhaba arkadaşlar bende bi pcoluyum ve 2 senelik evliyim.Yaklaşık 3 senedir diane 35 kullandımm bıraktım ve aynen düzensizlik devam etti 8 aydır hiç bişi kullanmadım ve 3 kere adet gördüm.Muhakkak doktora gitmem gerekli ama iyi bi doktor arıyoruyum bilen varsa yardım edin lütfennnn

Bende ginera kullanyıroum SAT 30 mayıs 8 aydır korunmuyorum. Şayet pocliysen bence ilacı bırak Ben senelerdir dogum kotrol hapı kullnadım Takmayalım hadi:) ama insan işte biraz vakit gecince tedirgin oluyor Allah yardımcımız olcak elbet. Bizide göruyordur Hayat güzel tabiki ama Şenlendirmek lazım dimi artık yerimsenibenKaç yıllık evlisiniz?

canım ank da olsaydın sana yardımcı olabilirdim ama istanbuldasın sanırım ama konu başlıklarında birtakım dr ve hastanelerin bilgileri mevcut ordan da yararlanabilirsin ama bi an önce git dr a ihmal etme.

3 yıllık evliyim hayatım ama bnm eşimd ebirtakım romatizma ilaçları kullanıyor.Onlarınd avücuttan atılması lazımmış 3 4 ay sonra diyor drlar.ama çok haklısın hayatım geç kalmamak lazım hemen düşünmek lazım eşimin şu ilaç mevzularıda geçsinde.Bu arada arkadaşları eşi FMF hastası olan varmı aranızda aslınd abakmayın ben çok dertliyimde.......anlatamıyorum bazı şeyleri bu hastalıklar sadce bn değilim ki eşimde çok üzülüyorum böyle anlatırken ama yapıcak bişiy yok:çok üzgünüm:senağlama

destek oludugun müddetce birbirinize üstesinden gelrsiniz güzelim ümidini yitirme sakın... Allah yardımcınız sizinde olsun Dua etmekten baska elimden bişi gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…