destek oludugun müddetce birbirinize üstesinden gelrsiniz güzelim ümidini yitirme sakın... Allah yardımcınız sizinde olsun Dua etmekten baska elimden bişi gelmez.
evet ben onuda kullandım.3 ay ama düzene girmedi bende o yüzden doktorum ginera verdi canım.Bazı arkadaşlar tedavi ile adetlerim düzene girdi diye yazmış,nasıl bi tedavi uygulamışlar acaba merak ettim. Aranızda glukophage kullanan varmı???fisfisfis
Bende ginera kullanyıroum SAT 30 mayıs 8 aydır korunmuyorum. Şayet pocliysen bence ilacı bırak Ben senelerdir dogum kotrol hapı kullnadım Takmayalım hadi:)ama insan işte biraz vakit gecince tedirgin oluyor Allah yardımcımız olcak elbet. Bizide göruyordur Hayat güzel tabiki ama Şenlendirmek lazım dimi artık yerimsenibenKaç yıllık evlisiniz?
sevilaycım bende aynı senin gibiyim.bu 8 ayda hiç tedavi gördünmü?:uhm:
evet yumurtalama saglayıcı ilac verdıler kullandım 5 gün günde 2 tane yumurtalar cevap verdı suan aşılama deidler ve gulcophage kullandım 3 ay oda bitti adet olmadım 30 mayıs son adetim bi kontrole gittim yumurtalar normalde bi insanda kestane kdr olması gerekırken doktorun söyledigine göre bende 2 tane kestane kdr büyümüşonun için ginera verdi ilacın bitmesine 1 hafta var Aşılama yapılacak ama ben karasızım Adet düzensizliği cok canım Strese girmıyım diyorum Ama olmuyor suan düsünce asamasındayım Güzelim ya sen ?
evet ben onuda kullandım.3 ay ama düzene girmedi bende o yüzden doktorum ginera verdi canım.
poc tanısı koydularmı sana ? canımmm inş. Hamişsindir :CüvCüv: eminim çok yakısır o duyguyu insaallah hepımız tadarız.anladım cnm bende ilk adet olduğum zamandan beri adet düzensizliğim var.4 yıllık evliyim son 3 aya kadar ginera kullanıyordum.bebek isteyince bıraktım 2 ay adet olmadım farlutal verdiler.geçen ayda glikofen e başladım ama 28 gün geçti yine adet olmadım.dün kan verdim bhcg için.hamile değilsem yine farlutal içicekmişim.böyle deniycez dedi dr ama ne zamana kadar bilmiyorum..:uhm:
ginera adetlerini düzenlemek içinmi verildi canım nasıl bi ilaç yan etkileri varmı?
Bazı arkadaşlar tedavi ile adetlerim düzene girdi diye yazmış,nasıl bi tedavi uygulamışlar acaba merak ettim. Aranızda glukophage kullanan varmı???fisfisfis
ginera adetlerini düzenlemek içinmi verildi canım nasıl bi ilaç yan etkileri varmı?[/QUOTE
ben hekim kontrolundeyim güzelim en dogrusu hekıme gidip kulanman eger kullanacaksan ?her ilacın yan etkisi coktur kullanma amacına göre degisir tatlım bekarken adet düzensiziğim için veriyorlardı cok içtim ama hep kotrolle
canım, benim adet olmaya başladığımdan beri adetlerim düzensizdi.çok uzun süre olmadığım oluyordu sürekli farlutal kullanıyordum.ve bunun çocuk sahibi olmamda karşıma çıkacağını hep biliyordum.evlendim ilk 1sene düzene girdi tekrar bozulunca dr a gittim gebelikte yoktu.pko çıktı.şimdi 6 aydır tedavideyim ve her ay aynı tarihlerde oluyorum çok şükür.tedavimde yumurta takibi.
poc tanısı koydularmı sana ? canımmm inş. Hamişsindir :CüvCüv: eminim çok yakısır o duyguyu insaallah hepımız tadarız.
:1hug:
canım, benim adet olmaya başladığımdan beri adetlerim düzensizdi.çok uzun süre olmadığım oluyordu sürekli farlutal kullanıyordum.ve bunun çocuk sahibi olmamda karşıma çıkacağını hep biliyordum.evlendim ilk 1sene düzene girdi tekrar bozulunca dr a gittim gebelikte yoktu.pko çıktı.şimdi 6 aydır tedavideyim ve her ay aynı tarihlerde oluyorum çok şükür.tedavimde yumurta takibi.
anladım cnm bende ilk adet olduğum zamandan beri adet düzensizliğim var.4 yıllık evliyim son 3 aya kadar ginera kullanıyordum.bebek isteyince bıraktım 2 ay adet olmadım farlutal verdiler.geçen ayda glikofen e başladım ama 28 gün geçti yine adet olmadım.dün kan verdim bhcg için.hamile değilsem yine farlutal içicekmişim.böyle deniycez dedi dr ama ne zamana kadar bilmiyorum..:uhm:
derinden, tedavim yumurta takibi demişsin kusura bakma canım ya anlayamadım nasıl bi CADIARZU tedavi bu aşılama oluyomu peki
evet cnm pko luyum bende.bi kere yumurtlama takibi yaptırdım o da 15 mm de kaldı kendiliğinden kayboldu yani sanırım yeterli büyüklüğe ulaşmıyor yumurtalarım belki uzun süre dkh kullandığım için olabilirmi?bende hastanede çalıştım bana kadın doğum uzmanımız klomen kullanıcaksan ilk ay günde 1 tane al dedi yoksa kist oluşabilirmiş.sanırım seninde öyle oldu yani fazla büyüdü yumurtan.o yüzden küçülmesi için dkh verdiler sana cnm.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?