Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sende iyi varsın güzelim. Bu hastalıgı yasayan inan derdini cok iyi bilir güzelim. Herşeyin bi sonucu vardır önemli olan sonuca iyi ulasabilmek..

Bazı arkadaşlar tedavi ile adetlerim düzene girdi diye yazmış,nasıl bi tedavi uygulamışlar acaba merak ettim. Aranızda glukophage kullanan varmı???fisfisfis

Bazı arkadaşlar tedavi ile adetlerim düzene girdi diye yazmış,nasıl bi tedavi uygulamışlar acaba merak ettim. Aranızda glukophage kullanan varmı???fisfisfis
evet ben onuda kullandım.3 ay ama düzene girmedi bende o yüzden doktorum ginera verdi canım.

sevilaycım bende aynı senin gibiyim.bu 8 ayda hiç tedavi gördünmü?:uhm:

sevilaycım bende aynı senin gibiyim.bu 8 ayda hiç tedavi gördünmü?:uhm:

evet yumurtalama saglayıcı ilac verdıler kullandım 5 gün günde 2 tane yumurtalar cevap verdı suan aşılama deidler ve gulcophage kullandım 3 ay oda bitti adet olmadım 30 mayıs son adetim bi kontrole gittim yumurtalar normalde bi insanda kestane kdr olması gerekırken doktorun söyledigine göre bende 2 tane kestane kdr büyümüşonun için ginera verdi ilacın bitmesine 1 hafta var Aşılama yapılacak ama ben karasızım Adet düzensizliği cok canım Strese girmıyım diyorum Ama olmuyor suan düsünce asamasındayım Güzelim ya sen ?

anladım cnm bende ilk adet olduğum zamandan beri adet düzensizliğim var.4 yıllık evliyim son 3 aya kadar ginera kullanıyordum.bebek isteyince bıraktım 2 ay adet olmadım farlutal verdiler.geçen ayda glikofen e başladım ama 28 gün geçti yine adet olmadım.dün kan verdim bhcg için.hamile değilsem yine farlutal içicekmişim.böyle deniycez dedi dr ama ne zamana kadar bilmiyorum..:uhm:

poc tanısı koydularmı sana ? canımmm inş. Hamişsindir :CüvCüv: eminim çok yakısır o duyguyu insaallah hepımız tadarız.

:1hug:

ginera adetlerini düzenlemek içinmi verildi canım nasıl bi ilaç yan etkileri varmı?

canım ginera doğum kontrol hapı,glikhophege anti diyabetik yani şeker ilacı.ikisi farklı şeyler güzelim.yani bebek düşünüyorsan ginera kullanmaman gerekiyor.ama düşünmüyorsan ginera iyi bir doğum kontrol hapı.aynı zamanda tabiki adet düzenliyor.

canım, benim adet olmaya başladığımdan beri adetlerim düzensizdi.çok uzun süre olmadığım oluyordu sürekli farlutal kullanıyordum.ve bunun çocuk sahibi olmamda karşıma çıkacağını hep biliyordum.evlendim ilk 1sene düzene girdi tekrar bozulunca dr a gittim gebelikte yoktu.pko çıktı.şimdi 6 aydır tedavideyim ve her ay aynı tarihlerde oluyorum çok şükür.tedavimde yumurta takibi.

cevap Veriyormu peki yumurta takibiniz?

poc tanısı koydularmı sana ? canımmm inş. Hamişsindir :CüvCüv: eminim çok yakısır o duyguyu insaallah hepımız tadarız.

:1hug:

evet cnm pko luyum bende.bi kere yumurtlama takibi yaptırdım o da 15 mm de kaldı kendiliğinden kayboldu yani sanırım yeterli büyüklüğe ulaşmıyor yumurtalarım belki uzun süre dkh kullandığım için olabilirmi?bende hastanede çalıştım bana kadın doğum uzmanımız klomen kullanıcaksan ilk ay günde 1 tane al dedi yoksa kist oluşabilirmiş.sanırım seninde öyle oldu yani fazla büyüdü yumurtan.o yüzden küçülmesi için dkh verdiler sana cnm.a.s.

derinden, tedavim yumurta takibi demişsin kusura bakma canım ya anlayamadım nasıl bi CADIARZU tedavi bu aşılama oluyomu peki

canım senin nasıl düzene girdi?kendiliğindenmi yoksa herhangi bir ilaç kullanıyormusun?

tubiişşşşşş canım benimm!!! hadi hayırlısı ay çok umutlandım yaa hihoyyyt

ne zaman belli olur? belki sonuçları almışsındır bile :sm_cool:

derinden, tedavim yumurta takibi demişsin kusura bakma canım ya anlayamadım nasıl bi CADIARZU tedavi bu aşılama oluyomu peki

diğer sayfada bahsetmiştim ama tekrar anlatayım.ben dr.a gittiğimde en kolay tedavi şeklinden başlıcaz dedi.buda yumurta takibiydi.adetinin 2.gününden başlayarak yumurta geliştirici ilaç yada iğne veriliyor bu arada her 2 günde bir yumurtalarına bakılıyor eğer yumurtaların istenilen boyuta gelirse(18-20mm)ç.iğnesi yapılıyor ve ilişki öneriliyor.bu tedavimden henüz sonuç almadım ama tedaviyle adetlerim düzeldi.bu bile benm için iyi bi gelişme.bu arada bu aşılama değil normal yolla ilişki.aşılamada aynı işlem bi tek fark eşinin spermleri hastane ortamında enjekte ediliyor.sen hangi aşamadasın?

tatlım bazılar 6 ay dkh etkisini gösteriyor diyor bazıları daha uzun verıyor doktorlar hemen etkisi gecer diyor. o kdr kafadan ses cıkıyorki kime inanacagını unutyorsun Kendin karar veriyorsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…