Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayyy ne kedar mutlu oldum ne güzelll.YILMAMAK LAZIM.

esincim sen glikophege den kaç tane kullanıyorsun dozu nedir?bana 850 likten sabah akşam verdi dr.bir de arkadaşın ne kullanıyordu merak ettim..

esincim sen glikophege den kaç tane kullanıyorsun dozu nedir?bana 850 likten sabah akşam verdi dr.bir de arkadaşın ne kullanıyordu merak ettim..

aynısı. 850 lik sabah akşam. düzenli olarak kullanan arkadaşım desolet kullanıyor, ama onu hiç bilmiyorum. o arkadaşım bekar, sadece adet düzeni için kullanıyor.

arkadaşlar çıkmam lazım, sonra görüşürüz hoşçakalın.
geldiğimde umutsuzluk cümleleri görmek istemiyorum ona göre klava:
a.s

meraba arkadaşlar bende pkoluyum.6 yılıma girecem.5 yıla yakın bebk istiyorum.tedavi gördüm ama olmadı.halada tedavi görmekteyim.hepimizin allah yardımcısı olsun.rabbim tez zamanda nasip etsin bebişlerimizi.

mrb kızlar bnde pko hastasıyım ve bende ankarada oturuyorum.6 aydır tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum.bu süreçte adetlerim düzeldi çok şükür ama gebelik daha yok.yumurta takibindeyim bakalım belki bu ay aşılamaya geçebiliriz.

hoşgeldin cnma.s.senin pko ile ilgili nasıl şikayetlerin var?adet düzensizliğin varmı?umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.gördüğün gibi biz burda kendi kendimizi gaza getirip umutsuzluğu kabul etmemekte kararlıyız.:hooray:

hoşbulduk cnm,ne güzel işte zaten hepimizin umuda ihtiyacı var.benim sürekli adet düzensizliğim vardı zaten bunun içinde dra gitmiştim.pko çıktı.1 yıldır uğraşıyoruz 6 aydır tedavi görüyorum ve adetlerim düzeldi.bi sorunum var oda bebiş.inş zamanı gelince oda olur.yumurta geliştirici iğne kullanıyorum sonrada ç.iğnesi.sen nasıl bi takiptesin?

bende pko luyum işte.adet düzensizliği için glikofen verdi dr.şuanda doğal yoldan deniyoruz.böyle hamile kalamassam sonraki aşamaya gelicem senin gibi.

selam kızlar hepinize ALLAH şifalar versin bende aynı dertten müzdaribim ama bebiş düşünmüyorum şimdilik 7 aydır diane 35 ve glifor kullanıyorum hersey yoluna girdi kilo verdim derken 2 gün önce gögüslerimden süt geldiğini farkettim netten arastırgıma göre prolaktin hormonunun yükselmesi ile olusuyomuş bu durum sizlerden birinin başına geldimi bu durum acaba pkoslamı alakalı bi durum yoksa ayrı bi konumu onu bulamadım en kısa zamanda tekrar dr yolu görünüyo hiç istemesemde kadın olmak ne zormuşşşş

sen daha dr a gıtmedınmı:mymeka:
pkosla alakalı mı degılmı bu soruya en net cevabı uzman bırı verıcek:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…