Tekrar memnun oldum tubacım.Ankarada görüşme imkanımız olursa ileriki dönemlerde çok sevinirim.Benimde iş dışında başka arkadaşım yoktur sadce burdaki kızlar.Şimdi bir de sizler oldunuz.:1rolleyes:
2 değil tabe 29sositososito
aaaa bakın asıl bomba haberi vereyim :dance:
(ben bu haberden sonra bu kadar pozitif oldum)
bizim işyerinde biri var, eşi hamileydi. düşük oldu, meğer ikinci düşükmüş CADIARZU sonra yine hamile olduğunu duydum çok sevindim. sonra yine düşük oldu. düşünsenize üçüncüye!! yasakkelime
(hemen arkasından benim de düşük oldu zaten) bu olay beni çok endişelendirdi. ben de yine hamile kalınca yine düşürürmüyüm acaba, şöyle mi olur, böyle mi olur....
1 ay kadar önce eşinin tekrar hamile olduğunu ve hatta 5inci aya girdiklerini öğrendim :teytey: şu anda eşinin hamileliği gayet sağlıklı ilerliyormuş. o kadaaarrr mutlu oldum ki bilemezsiniz. işte bu bana çok büyük umut verdi :sm_cool:
yılmadan usanmadan umutla inatla istiyorum! isteyin arkadaşlar! zafer bizim olacak :hooray:
ben de memnun oldum tuba :)
ama tubişşe alıştım ben galiba
esincim sen glikophege den kaç tane kullanıyorsun dozu nedir?bana 850 likten sabah akşam verdi dr.bir de arkadaşın ne kullanıyordu merak ettim..
ayyy ne kedar mutlu oldum ne güzelll.YILMAMAK LAZIM.
mrb kızlar bnde pko hastasıyım ve bende ankarada oturuyorum.6 aydır tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum.bu süreçte adetlerim düzeldi çok şükür ama gebelik daha yok.yumurta takibindeyim bakalım belki bu ay aşılamaya geçebiliriz.
meraba arkadaşlar bende pkoluyum.6 yılıma girecem.5 yıla yakın bebk istiyorum.tedavi gördüm ama olmadı.halada tedavi görmekteyim.hepimizin allah yardımcısı olsun.rabbim tez zamanda nasip etsin bebişlerimizi.
hoşgeldin cnma.s.senin pko ile ilgili nasıl şikayetlerin var?adet düzensizliğin varmı?umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.gördüğün gibi biz burda kendi kendimizi gaza getirip umutsuzluğu kabul etmemekte kararlıyız.:hooray:
hoşbulduk cnm,ne güzel işte zaten hepimizin umuda ihtiyacı var.benim sürekli adet düzensizliğim vardı zaten bunun içinde dra gitmiştim.pko çıktı.1 yıldır uğraşıyoruz 6 aydır tedavi görüyorum ve adetlerim düzeldi.bi sorunum var oda bebiş.inş zamanı gelince oda olur.yumurta geliştirici iğne kullanıyorum sonrada ç.iğnesi.sen nasıl bi takiptesin?
a.s.
hoşgeldddiiin aramızaa.s.
selam kızlar hepinize ALLAH şifalar versin bende aynı dertten müzdaribim ama bebiş düşünmüyorum şimdilik 7 aydır diane 35 ve glifor kullanıyorum hersey yoluna girdi kilo verdim derken 2 gün önce gögüslerimden süt geldiğini farkettim netten arastırgıma göre prolaktin hormonunun yükselmesi ile olusuyomuş bu durum sizlerden birinin başına geldimi bu durum acaba pkoslamı alakalı bi durum yoksa ayrı bi konumu onu bulamadım en kısa zamanda tekrar dr yolu görünüyo hiç istemesemde kadın olmak ne zormuşşşş
sen daha dr a gıtmedınmı:mymeka:
pkosla alakalı mı degılmı bu soruya en net cevabı uzman bırı verıcek:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?