Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tubiişşşşşş canım benimm!!! hadi hayırlısı ay çok umutlandım yaa hihoyyyt

ne zaman belli olur? belki sonuçları almışsındır bile :sm_cool:

canım hayırlısı ama ben hiç öyle hissetmiyorum:sm_confused:işte değilsem farlutal kullanmam gerekiyor.hastaneyi aradım daha çıkmamış sonuç.çıkınca eşim arar bekliyorum.

derinden, tedavim yumurta takibi demişsin kusura bakma canım ya anlayamadım nasıl bi CADIARZU tedavi bu aşılama oluyomu peki

canım ben söyliyeyim.şmdi doktor klomen,ganaphone veya yumurtlamayı sağlayıcı ilaç verir ve belirli aralıklarla çağırıp yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakar.buna yumurta takibi deniliyor.bende bu gün klomene başlıyacam.haftaya perşembe gidip büyüyüp büyümediğne bakılacak.allah cümlemizin yardımcısı olsun.gelsin bebişlerimiz.biraz moral stresten uzak oldumu olur.

cevap Veriyormu peki yumurta takibiniz?

yaklaşık 6 aydır tedavideyim.her ay tabi istediğimiz gibi gitmediği oldu.bir ay kist çıktı başka bir ay çok gelişti yumurtalarım.son aylarda başarılı uygulamalar oldu ama henüz sonuç alamadım.dr um tedavimin iyi gittiğini söylüyor ve bu şekilde hamile kalacaksın diyor.en azından umut veriyor gerisi allaha kalmış.

:sm_confused:yaa arkadaşlar bu nasıl bi hastalık böle hiç hamile kalan yokmu aranızda varsada nasıl tedavi uygulanmış ona kişiden kişiye değişirmi tedavi bilen yok mu????????????

canım hayırlısı ama ben hiç öyle hissetmiyorum:sm_confused:işte değilsem farlutal kullanmam gerekiyor.hastaneyi aradım daha çıkmamış sonuç.çıkınca eşim arar bekliyorum.

tubişim sürprize açık ol yine de :) bebek istediğimizde ilk denememizde o ay olmadı, sonra ikinci ayda ben hiç olasılık vermedim, karnımda veya vücudumda hiç bir değişiklik yoktu çok rahattım ama bi test yaptım ki bi de ne göreyiiimmmmmmmmmm :CüvCüv: hamileyimmm.
gereksiz umut vermek de istemiyorum ama biliyorum şu an içinde çok tatlı bir umut var :) sen yine kötüye hazırlıklı olmaya çalışsan da kaydirigubbakcemile3

tatlım bazılar 6 ay dkh etkisini gösteriyor diyor bazıları daha uzun verıyor doktorlar hemen etkisi gecer diyor. o kdr kafadan ses cıkıyorki kime inanacagını unutyorsun Kendin karar veriyorsun canım benim

valla haklısın cnm deniyip bekliyoruz işte.bir kaç ay daha olmassa bende klomen tedavisine başlıycam sanırım tabi dr kontrolünde..çok zor bir süreç buuuuukafamçokkarıştı

sağol canım yaa moralim çok bozuluyo bu hastalıktan tedaviye başlamadım daha ama en kısa zamanda başlıcam.ALLAH u teala inşallah hepimizin kucaklarına veriir bebişlerimize :Saruboceq:

canım sen nerde tedavi oluyorsun dr un kim?

ankara tüp bebekte cnm.cem akarsu dr um.çok memnunum çok ilgililer.sen nerde görüyosun?ne kadardır istiyosun

ya evet esincim ne kadar bastırmaya çalışsamda içim pır pırkaydirigubbakcemile3ama işte kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum.üzülüceğimide biliyorum ama napalım olmasada denemeye devam edicez.bana dr 1 sene normal yoldan deniycez dedi bu bana çok uzun bir zaman gibi geliyor.pko lu bir hastada hiçmi yumurtlama takibi yapılmaz bu süreçte?anlamıyorum ben..:uhm:

ankara tüp bebekte cnm.cem akarsu dr um.çok memnunum çok ilgililer.sen nerde görüyosun?ne kadardır istiyosun

benim eşim gatada dr cnm.daha herhangi bir tedavi görmüyorum ben.sadece glikofen kullanıyorum bir de adet olmayınca farlutal içiyorum.bir yıl böyle deniycez dedi dr.(eşimin hastaneden arkadaşı)

hayırlısı olsun cnm.ama ben senin yerinde olsam 1 yıl beklemem.belirli bi sorunun varsa bence hemen tedaviye geçmelisin.çünkü bu tedaviler çok zaman isteyebilio.sonra dönüpte niye beklemişim deme bence.tabi doktorunun senin için ne düşündüğüde önemli

pko luyum işte cnm daha ne olsun.bir kaç ay daha bekliycem olmassa tekrar görüşücem tedavi için.o kadar beklemek istemiyorum.eninde sonunda tedavi olucaksa ne die bekliyim anlamıyorumki..

kac aydır bu tedaviyi göruyorsunuz ?Aışılamada yanlız daha cabuk sprem rahime yerlesıyor zaten asılamanın süreci bu Normal yolla ilişkiden daha cok avantajlı oldugu için doktorlar aşılama önerıyor daha kolay ve daha cok sprem bırakmak için canım

cnm sana çatlatma iğneside yapıyorlarmı?

pko luyum işte cnm daha ne olsun.bir kaç ay daha bekliycem olmassa tekrar görüşücem tedavi için.o kadar beklemek istemiyorum.eninde sonunda tedavi olucaksa ne die bekliyim anlamıyorumki..

bence doğal olmasını bekle canım yaa.. 1 sene uzun diyorsan da en azından bi 6 ay deneyin şekercim.. ama tabi karar senin. olacak bak göreceksin. hayırlısıyla olsun sağlıklı olsun inşallah

benim eşim gatada dr cnm.daha herhangi bir tedavi görmüyorum ben.sadece glikofen kullanıyorum bir de adet olmayınca farlutal içiyorum.bir yıl böyle deniycez dedi dr.(eşimin hastaneden arkadaşı)

güzelim eşinde doktorsa hemde gata gibi hastanede doktorsa kafanı hiç bulandırma strese sakın girme bilyiorsun en cok stres bunatlıyor ve etki yapıyor 1 yıl diyorsa doktor 1 yıl tedavini sonuclandır bellımı olur bakarsın hamiş kalıvermıssın :sm_cool:

6 aydır tedavi görüyorum.yumurta takibinden sonra ç.iğnesi vuruluyom.ama geçen ay vurulmadım lh testi yapıyorlar ona göre oluyosun.geçen ay sanırım beim çatlatma hormonum salgılandı.onun için vurulmadım.

6 ay bekliycem arkadaşlar.olmuyorsa yavaştan klomen tedavisine başlarız herahalde.hayırlısı olsun ne diyimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…