merhaba arkdaşlar bende bi pkocuyum...
6 aydır tedavi görüyorum.yumurta takibinden sonra ç.iğnesi vuruluyom.ama geçen ay vurulmadım lh testi yapıyorlar ona göre oluyosun.geçen ay sanırım beim çatlatma hormonum salgılandı.onun için vurulmadım.
sevilaycıım sen nerde oturuyosun ankrada?ben urankentteyyim.
tatlım evim sincanda güzelim uzakmıyız sana suan batıkentteyim
evet arkdaşlar ben hem guatr hastasıyım hemde pko suan ikisnin tedavisini görüyorum...nişanlıyım cocugum olmamasından cok korkuyorum doktorumda tedaviyle diyor zaten... ssuan dogumkontrol hapı ve glukogfen kulanıyorum..30 kilo almıstım 6 ayda 19 kilo verdim ama artık veremiyorum vermem lazım ne yapıcam ...
cnm urankent batıkente çok yakın
slm arkadaşlar,
ben umudunuzu hiç yitirmemeniz için yazıyorum.bende pko luyum hemde genç kızlığımdan beri benimki stresten oluyordu.ocak ayı sonunda bebek için tedaviye başladım ilk ay olumsuzdu ikinci ayda olumsuz sonuç aldık bu arada doktorum vücudumun spermleri öldürebileceğini söyledi ve test yaptık evet dr haklıydı.1 lt kaynamış soğutulmuş suya 4 tatlı kaşığı karbonatı eritip 20 lik enjektörle yıkama verdi.o ay hamile kaldım.malesef düşükle sonuçlandı.kürtaj olmadım düşük evde kendiliğinden oldu ve bir sorun olmadığı için tekrar aynı ay aynı tedaviyle hamile kaldım ve şuan allahıma şükürler olsun 3 aylık hamileyim.şunu eklemek istiyorum kesinlikle stres yapmıycaksınız gerçekten çok önemli.
allah hepinize ve bana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
aslında ankaralı pkolular buluşsak ne iyi olur hepimiz açısından çok yararlı olur.
6 aydır gördugun tedavi 6 kez yapıldı demek degil dimi. Bildigim kadarıyla Asılamada sonuc alınmazsa 4,5 kez sonra direk tüp bebek diyorlar ondan sordum canım
cnm stres hayatın her yönünde olumsuz etkili zaten.tedaviyse tedavi bunda korkulucak bişey yok.sadece biraz sabır gerekiyor o kadar..
yok 6 aydır tedavi görüyorum ama sadece 3 kez ç.iğnesi yapıldı.ve henüz aşılamaya geçmedik.eşimin sperm değerleri iyi olduğu için drum buna gerek görmediğini söylemişti.bakalım heralde bu ay yada öteki ay geçebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?