Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

6 aydır gördugun tedavi 6 kez yapıldı demek degil dimi. Bildigim kadarıyla Asılamada sonuc alınmazsa 4,5 kez sonra direk tüp bebek diyorlar ondan sordum canım

tiroidlerin çok etkisi varya bu hastalıkta.Canım benım korkma nice poc olupta dogum yapanlar var ümidini yitirme bak bizler evliyiz ve strese girmıyoruz daha evleneden bunun sıknıtsını yasama Kilo vermen sart çok ta iyi vermişsin Bende en iyisi dans etmek cok etkısı oluyor hihoyyyt

slm arkadaşlar,
ben umudunuzu hiç yitirmemeniz için yazıyorum.bende pko luyum hemde genç kızlığımdan beri benimki stresten oluyordu.ocak ayı sonunda bebek için tedaviye başladım ilk ay olumsuzdu ikinci ayda olumsuz sonuç aldık bu arada doktorum vücudumun spermleri öldürebileceğini söyledi ve test yaptık evet dr haklıydı.1 lt kaynamış soğutulmuş suya 4 tatlı kaşığı karbonatı eritip 20 lik enjektörle yıkama verdi.o ay hamile kaldım.malesef düşükle sonuçlandı.kürtaj olmadım düşük evde kendiliğinden oldu ve bir sorun olmadığı için tekrar aynı ay aynı tedaviyle hamile kaldım ve şuan allahıma şükürler olsun 3 aylık hamileyim.şunu eklemek istiyorum kesinlikle stres yapmıycaksınız gerçekten çok önemli.
allah hepinize ve bana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.

hayırlı olsun cnm allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.ben anlamadım nasıl bir yıkama bu?vücut nasıl öldürüyor spermleri?

TUBİŞCİM ESİNCİM slm nasılsınız bugün ben bu yazılanları okuyorum da kendiliğinden hamile kalmak sanırım biraz zor gibime geliyor.Biz hele daha o aşamalara dahi gelemedik.

cnm stres hayatın her yönünde olumsuz etkili zaten.tedaviyse tedavi bunda korkulucak bişey yok.sadece biraz sabır gerekiyor o kadar..

6 aydır gördugun tedavi 6 kez yapıldı demek degil dimi. Bildigim kadarıyla Asılamada sonuc alınmazsa 4,5 kez sonra direk tüp bebek diyorlar ondan sordum canım

yok 6 aydır tedavi görüyorum ama sadece 3 kez ç.iğnesi yapıldı.ve henüz aşılamaya geçmedik.eşimin sperm değerleri iyi olduğu için drum buna gerek görmediğini söylemişti.bakalım heralde bu ay yada öteki ay geçebiliriz

anladıgım kadarıyla sen takıp edılıyorsun yumurtalıkların igneyle cevap verıyor ve ilşki önerılıyor ya canım kac aydır ugrasıyormussun. neden spermleri enjekte ettirmiyorsun hem daha cok sansın olur Ben karar asamasındayım.doktoruma demiştim ilişkiyi ama riske neden atıyorsun demişti Gerci karar senin nacizane fikrimi söyledim canım

saol fkirlerin için cnm.haklısın artık geçmek lazım az buz değil 6 ay oldu.bakalım adet olayım doktorumda büyük ihtimal aşılamaya geçecektir.hepimiz için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…