- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
- 641
2 yıllık evliyiz 1,5 yıldır istiyoruz 6 aydır da tedavi görüyorum.siz?
slm arkadaşlar,
ben umudunuzu hiç yitirmemeniz için yazıyorum.bende pko luyum hemde genç kızlığımdan beri benimki stresten oluyordu.ocak ayı sonunda bebek için tedaviye başladım ilk ay olumsuzdu ikinci ayda olumsuz sonuç aldık bu arada doktorum vücudumun spermleri öldürebileceğini söyledi ve test yaptık evet dr haklıydı.1 lt kaynamış soğutulmuş suya 4 tatlı kaşığı karbonatı eritip 20 lik enjektörle yıkama verdi.o ay hamile kaldım.malesef düşükle sonuçlandı.kürtaj olmadım düşük evde kendiliğinden oldu ve bir sorun olmadığı için tekrar aynı ay aynı tedaviyle hamile kaldım ve şuan allahıma şükürler olsun 3 aylık hamileyim.şunu eklemek istiyorum kesinlikle stres yapmıycaksınız gerçekten çok önemli.
allah hepinize ve bana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin.
bence doğal olmasını bekle canım yaa.. 1 sene uzun diyorsan da en azından bi 6 ay deneyin şekercim.. ama tabi karar senin. olacak bak göreceksin. hayırlısıyla olsun sağlıklı olsun inşallah
esincim test sonucu belli oldu.koca bir negatif:çok üzgünüm:
sağol canım yaa moralim çok bozuluyo bu hastalıktan tedaviye başlamadım daha ama en kısa zamanda başlıcam.ALLAH u teala inşallah hepimizin kucaklarına veriir bebişlerimize :Saruboceq:
ama yılmak yok dimi..daha kaç y oldu şurda denemeye başlayalı.farlutal kullanıcam bugünden itibaren yine.öbür ay yine bekleyip görücez.daha diğer tedavilerle ilgili konuşmuyoruz.
ama yılmak yok dimi..daha kaç y oldu şurda denemeye başlayalı.farlutal kullanıcam bugünden itibaren yine.öbür ay yine bekleyip görücez.daha diğer tedavilerle ilgili konuşmuyoruz.
Kizlar üzülmeyin pko luyuz hastaliğimizin iyleşmeyeceğini biliyoruz ama bebeğiğmiz olacak emin olun allah hepimize verecek önemli olan destek olalim
hayır cnm daha olmadım.geçen ay 6 sında olmuştum.ne adet olacağıma nede hamiş olduğuma dairde hiçbir belirti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?