Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok sevindim canım tebrikler!! a.s. inşallah hayırlısıyla doğum gerçekleşir, hayırlı bir evlat olur. düşük duyunca dayanamıyorum :a015:

esincim test sonucu belli oldu.koca bir negatif:çok üzgünüm:

yaaa???? canım benimmm :çok üzgünüm: ben de çok üzüldüm.. zaten bi duygusallık çökmüştü üstüme..... :a015:
salma kendini tubişim kısmet hayırlısını dilerim hepimize. vaktini bekliyor demekki tatlı bebeğin. dr ne dedi? aşılama vb. bir yöntem için görüştün mü?

ama yılmak yok dimi..daha kaç y oldu şurda denemeye başlayalı.farlutal kullanıcam bugünden itibaren yine.öbür ay yine bekleyip görücez.daha diğer tedavilerle ilgili konuşmuyoruz.

sağol canım yaa moralim çok bozuluyo bu hastalıktan tedaviye başlamadım daha ama en kısa zamanda başlıcam.ALLAH u teala inşallah hepimizin kucaklarına veriir bebişlerimize :Saruboceq:

canım ya bozulmasın moralin.nasip kısmet tedavisiz hamile kalan o kadar çok kişi varki.bizlerinde olur.amin canım işallah hepimizin kucaklarıda dolar.

ama yılmak yok dimi..daha kaç y oldu şurda denemeye başlayalı.farlutal kullanıcam bugünden itibaren yine.öbür ay yine bekleyip görücez.daha diğer tedavilerle ilgili konuşmuyoruz.

anladım canım.. tabiki yılmak yok. sabretmek gerek.. birgün o minicik elleri olan minicik gözleriyle sana bakan ve anneee der gibi ağlayarak sıcaklığını isteyen tatlı meleğini kollarına alacağın günü beklemek tüm çabalara tüm zorluklara değer..
hamile olduğunu öğrendiğin ilk günden itibaren bi sorumluluk hissediyorsun hayatın tamamen değişmeye başlıyor. her hareketin yediğin içtiğin herşey uyku düzenin herşey ama herşeyine çok dikkat ediyorsun. doğuma kadar bi serüven (olmalı çünkü doğumu yaşamadım ) ve doğumdan sonrası da bir insanın tüm sorumluluğu demek. evet hazır hissediyoruz ama.. bir ay daha rahatlığın tadını çıkar diyeceğim. bir avuntudan sayılırsa.. (benim de yazdığıma ne kadar inandığım meçhul......)

sakın bozma hayatım moralini milyonlarca insan var bizim gibi olupta bebişleri olan allahım herşeyin hayırlısını versin....:1hug: sıkma canını.Biliyorum böyle dmesi çko kolay ama elden gelen bişiy yok hem daha önümüzde öteki ay var...yerimseniben

Kizlar üzülmeyin pko luyuz hastaliğimizin iyleşmeyeceğini biliyoruz ama bebeğiğmiz olacak emin olun allah hepimize verecek önemli olan destek olalim

günaydın kızlar herkese,yeni bir gün,güzel bir gün umutlarla dolu bi gün.allah hepimizin duarını kabul etsin.bol hamişli günlerimiz lsun.

hayır cnm daha olmadım.geçen ay 6 sında olmuştum.ne adet olacağıma nede hamiş olduğuma dairde hiçbir belirti yok.

ümidini yitirme bence bi 10 gün beklemek lazım. Hem her insanda belirti olcak diyede bişi yokki güzelim biliyorsun bazı insanlarda hiç ağrı olmaz dimi. Sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…