Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

haklısın cnm ama insan pko lu olunca hiç bişeyden emin olamıyor.hayırlısıysa olsun hepimiz için.

haklısın cnm ama insan pko lu olunca hiç bişeyden emin olamıyor.hayırlısıysa olsun hepimiz için.

dogru söyluyorsun aslında.Adına hastalık bile diyemiyorum illet bişi sinsice işlıyor ve neden olduguna dair hala bi net bişi yok Açılanamıyor sundan oluyor diye

günaydın bayanlar!! :)
derinden gebelik testi yapmayı düşünüyormusun? sositososito

şuan pek düşünmüyorum cnmbir kaç gün daha olmazsam yaparım heralde.umarım yine adet düzenim bozulmamıştır.doktora gitmem lazım ama adet olmayı bekliyorum.

dogru söyluyorsun aslında.Adına hastalık bile diyemiyorum illet bişi sinsice işlıyor ve neden olduguna dair hala bi net bişi yok Açılanamıyor sundan oluyor diye

malesef cnm hani herşeyim normal olsa dicem ki bu ay geçikti hemen test alayım olabilir.ama bu hastalık yüzünden hiç bişeyden emin değilim.allah herkese şifa versin.ve sabır

günaydınn arkadaşlar..dediğiniz gibi ben yeni bir ümitle ilk ilacımı dün akşam aldım.bir an önce adet olayımki bir an önce tekrar umutlanmaya başlıyım dimii?derindencim idrar tahlilinde daha çıkmaz,silik çıksada yanıltıcı olur.test yaptırıcaksan kanda baktırman daha net olur cnm.için içini kemiriceğine git bir kan ver bence.en kötü ihtimalle aklından çıkarmış olursun ve önündeki ayı düşünmeye başlarsın derim ben..

ben adet düzensizliği için gittim hormon tetkikleri yapıldı vajinal ulrasonla bakıldı.milimetrik kistler vardı ve horman tetkiklerinden sanırım lh ve fsh oranlarından da belli oluyormuş.ve böylece pko tanısı kondu.onun dışında bi pko belirtim yoktu.zaten hepsinin olmasına gerek yok dedi doktorum.o gün bugündür hamiş kalamıyorum.yumurtlama bozukluğu kısaca

haklısın biran evvel adet olup doktora gitmem lazım ama biraz daha bekliyim diyorum.belki şu günlerde olabilirim.seninde bu tedavin inş.başarılı olur cnm.

aslındayumurtlama bozukluğu degilde tembelliği demek bence daha dogru çünkü sadece bizdeki yumurtalar diger bayanlara göre yavas ilerliyor bizim gibi olanların hamilelikleri nazlı biraz sabır isteyen bi durum yanı enınde sonunda olucak tabiki Allahın izniyle ama sabretmek lazım Geçen bi hastaneye gitmiştim ordakı doktor bu sekılde söylemişti Paylaşmak istedim.

bende de durum aynı bazen korkuyorum menepozamı gırıyorum diye sonra iyi düsünmeye baslıyorum daha güzel günlervar karamsarlıga düşmiyim diye kendinimi avutuyorum belkide Ama üstüsinden gelinir Ne zorluklar atlatıyoruz hayatta

ben öyle sabredemiyorum işte.. günü gelip de adet başlamayınca eğer adetin başlayacağına dair belirtiler de yoksa hemen bi idrar testi yapıyorum :)
negatif de çıksa napiimm :1rolleyes: en azından adet olacağımı bilmiş oluyorum.
amaa eğer hamileysem hemen ona göre tedbirlerimi almak zorundayım. bi kere kaybettim bir daha izin veremem. en azından bilerek hareket edeyim.. yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 menopoz muu?? daha neler yahu.. çok güzel günler var elbette. daha senin :CüvCüv: haberini alıcaz. bebişinin resimlerine bakıcaz oooooo :teytey:

ne menapozu cnm ya yok öle bişey benim annem yıllarca çekti adet düzensizliğini ve 55 yaşında olmasına rağmen hala menapoza girmedi:)

sende haklısın güzelim daha önceki yazılarını okudum gebelık devresı gecırmıssın ama sonuca ulasamamıssın Rabbim insaalah tekardan herkese yer yapar sanada nasip eder

sende haklısın güzelim daha önceki yazılarını okudum gebelık devresı gecırmıssın ama sonuca ulasamamıssın Rabbim insaalah tekardan herkese yer yapar sanada nasip eder

saol canım. yandaki profil resmimde hamileydim.. doğumgünümdü.. doğumgünümde öğrenmiştim..

ben hamile kalmayı istedigimden beri sanki cevrem bi anda hamiş doldu kafamı cevırdıgım her yerde karısılasıyorum sizlerede böyle oluyormu hiç?

ya evet ben hamile kalmayı beklerken aynı anda 3 arkadaşımdan hamile haberi geldi..hem çok sevindim ama içim çok buruldu..benim çok istediğim bişeye benden başka herkes sahip oldu gibi hissettim..ağladım hatta..

ben hamile kalmayı istedigimden beri sanki cevrem bi anda hamiş doldu kafamı cevırdıgım her yerde karısılasıyorum sizlerede böyle oluyormu hiç?

malesef benimde oluyo artık hamişler çok dikkatimi çekiyor.ve her defasında maşallh allah bizlerede nasip etsin diyorum.eşimin bizden 1 yıl sonra 3 kuzeni evlendi aynı sene içerisinde.ve 3de doğum yaptılar ilk senelerinde.kayınvaliden her haber verdiğinde bi tuhaf oluyordum.kıskanmak değil allahım hepsine uzun ömürler versin.başka bi duygu siz anlarsınız işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…