haklısın cnm ama insan pko lu olunca hiç bişeyden emin olamıyor.hayırlısıysa olsun hepimiz için.
günaydın bayanlar!! :)
derinden gebelik testi yapmayı düşünüyormusun? sositososito
dogru söyluyorsun aslında.Adına hastalık bile diyemiyorum illet bişi sinsice işlıyor ve neden olduguna dair hala bi net bişi yok Açılanamıyor sundan oluyor diye
günaydınn arkadaşlar..dediğiniz gibi ben yeni bir ümitle ilk ilacımı dün akşam aldım.bir an önce adet olayımki bir an önce tekrar umutlanmaya başlıyım dimii?derindencim idrar tahlilinde daha çıkmaz,silik çıksada yanıltıcı olur.test yaptırıcaksan kanda baktırman daha net olur cnm.için içini kemiriceğine git bir kan ver bence.en kötü ihtimalle aklından çıkarmış olursun ve önündeki ayı düşünmeye başlarsın derim ben..
size poc tanısı neye istinaden koyuldu ?
bende de durum aynı bazen korkuyorum menepozamı gırıyorum diye sonra iyi düsünmeye baslıyorum daha güzel günlervar karamsarlıga düşmiyim diye kendinimi avutuyorum belkide Ama üstüsinden gelinir Ne zorluklar atlatıyoruz hayatta
ben öyle sabredemiyorum işte.. günü gelip de adet başlamayınca eğer adetin başlayacağına dair belirtiler de yoksa hemen bi idrar testi yapıyorum :)
negatif de çıksa napiimm :1rolleyes: en azından adet olacağımı bilmiş oluyorum.
amaa eğer hamileysem hemen ona göre tedbirlerimi almak zorundayım. bi kere kaybettim bir daha izin veremem. en azından bilerek hareket edeyim.. yerimseniben
sende haklısın güzelim daha önceki yazılarını okudum gebelık devresı gecırmıssın ama sonuca ulasamamıssın Rabbim insaalah tekardan herkese yer yapar sanada nasip eder
saol canım. yandaki profil resmimde hamileydim.. doğumgünümdü.. doğumgünümde öğrenmiştim..
ben hamile kalmayı istedigimden beri sanki cevrem bi anda hamiş doldu kafamı cevırdıgım her yerde karısılasıyorum sizlerede böyle oluyormu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?