Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar bide ne diycem çok hostu ayrıca cok heyecanlı birde buruk tabiki. Eşimle bu yaz izne cıktık alanyaya tabi bende adet geçmiş giderken test yaptık bişi cıkmadı üstünden 6 gün gecti ablamla testi tekrarladık ana bi baktımki 2 çizgi hafif belli içim nası ürpermişti Korkmuştum Aradan 6 saat sonra tekrar testi tekrarladım busefer bişi yok ertesi sabah tekrar test aldım bunada var hafif belli Bu sefer eşime söyluycem dedim biz otelın 4 katında kalıyorduk eşim enistemle tavla oynuyordu buna yukardan seslendık bi gelsene yukarı diye o katları sen nası cıktın anında kapıda belırmıstı nefes nefese yok dedi böyle bişi inanmıyorum dogru saglık ocagına kan verıcez dedi peki dedim gittik ama o an o kdr heyecanlıydıkı cok umutlanmıstı TABİ SONUC HÜSRAN cıkmadı morel alt üst oldu bizde GELIR GELMEZ doktora gittim. HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM tekrardan yasamayı göster yarabbim.

ay canım yaa tüylerim ürperdi valla okurken :tomato: çok heyecanlıymış gerçekten a.s inşallah yine o heyecanı yaşarsınız hayırlısıyla

Ben de işyerindeydim, hiç umudum yoktu ama kızlar ısrar ettiler, öğlende test aldım. ofiste denedim bi de baktım ki iki çizgi hem de nasıl belirgin havalara uçtum :dance: yerimde duramadım tabi, çalışamıyorum da.. internette gebelik sitelerini filan geziyorum. sonra baktım olmayacak izin aldım koştum annemlere gittim, ablam da orda. müjdeyi verdim çok sevindiler :lepi: eşimi de aradım dedim ki ben regl oldum çok ağrım var izin aldım annemlerdeyim. akşam elinde koca bir buket gülle gelmiş bitanem benimm!! şaka yaptım hamileyim dedim :teytey: inanamadı uçtu sevinçten Şeniz
inşallah hepimiz böyle heyecanlı bir duyguyu yaşarız kaydirigubbakcemile3

inş. güzlelim suan hamıle misin peki

aranızda bilen varmı klomen kullandıktan sonra illa çatlatma iğnesi kullanılıyormu?

canım kullanılıyor klomen yumurtanın olgunlasması için bi ilaç yumurtan olgunlasacak ve sen onu igneyle catlacaksınki yumurtanı kontrol altına alabilesin Diye biliyorum ben.

kızlar herkese selam bende iki ay önce pco lu olduğumğ öğrendim
şu an bir tedavi görmüyorum
bu ayda hastalanırsam dr a gidicem
dr um sadece kilo ver demişti iki ayda beş kilo verdim sadece
bu sitede yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı
herkese geçmiş olsun

ayrıca
bende tüylenme yok
düzensizlik yok her ay adet grüyorum
kilo çok fazla değil ama yinede baya bi vermeyi aklıma koydum şu an 60 kiloyum 1 70 boyum
hormonlarla ilgii test sadece progestron yaptırmıştım21. günde
sadece kistik görüntü bariz ortada

boy - kilo oranın güzel görünüyor ama dr yine de zayıflamanı mı istedi? benim 1,74 - 57kg
bebiş düşünüyor musun?

boy - kilo oranın güzel görünüyor ama dr yine de zayıflamanı mı istedi? benim 1,74 - 57kg
bebiş düşünüyor musun?

hoşbulduk canım
bebiş düşünüyorum her dakika her saniye düşünüyorum
dr söylediğinde 63 kiloydum 58 filan olmayı planlıyorum
bebiş için sekiz aydan beri korunmuyoruz aslında hiç ilaçla korunmaık ama kısmet
bir senelik evliyim
geçmişi çok okumadım ama hamileliğe hazırım diyorsun ne güzel
tedavi görüyormusun

HG CANIM sanada büyük geçmiş olsun :sm_cool:

merci canım
aslında
ben bu problemi çevre faktörü olmasa eminim daha kısa sürede yenerim yine yenicem ayrı konu
ama etraf daha bebek yokmu demiyomu deli olucm ya
en zoru bu
bide biz yeni evli olduğumuz için herkes aynı soruyu daha çok soruyo
etrafımda pcolu olduğumu bilen daha yok ailemde dahil

bugünlerde ben de her saniye düşünüyorum yerimseniben benim evliliğim de 1 sene 2 ay.. daha önce bi düşük yaşadık ama şimdi geçen aydan itibaren tekrar istiyoruz. ilk karar verdiğimizde de ilk ay olmadı zuzu ama ikinci ay hamileydim. kısmet..
pko için bir tedavi yöntemine başladın mı? birçok sıkıntısı da yokmuş sende ne güzel :)

DOGRU sölyuyorsun cevrenin stresi çok bunaltıyorlar bi tek sendemi genelde öyle hele bide senle aynı dönem evlenenlerin hepsının var hala sende yokmu demeleri kötü vuruyor ama olsun hep diyorum sabırın sonu selamettir ama ihmale gelmez bu hastalık a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…