Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ha bu arada glucophage kullanıyorum. bir de tabi folik asit..

aslında glucophage için muzıce ilac dıyorlar. Bende 3 ay kullandım. ama sonuç hüsran insülin direnci kırıyor bu ilac bende bi etkisi olmadı gibi size yaradımı ? kaç aydır kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar bi de eşlerimiz açısından çok şanslıyız galiba. yoksa hep yeni evli olduğumuz için mi böyle? :teselli:

ha bu arada glucophage kullanıyorum. bir de tabi folik asit..

ben sadece folik asit kullanıyorum o kadar dr um ki değiştircem
pekde memnun değilim
eski drum hastanesini değiştirince mecbur başka birin gittim ama alışamadım
bekliyelim doğal yolla da olailir hemen ilaç kullanma dedi sadece zayıfla bir kaç kilo bakalım demişti
bir tek folik asit kullanıyorum bende
onuda bir ara bırakmıştım hamile kalamıyorum diye ama yine başladım
bu arad ismim sinemgamyoncuiremsu

ben sinem bu arada
ya hele benim annem kıyamıyorumda bu aralar acayip bi torun sevdasında bide hiç torun yok daha benim tarafımda eşimin yine var ailesindede
üzülüyorum ama elimden bşey gelmiyor bi dedesem şimdi ben rahatsızım zorlanıcaklar üzmek istemiyorum bakalım napcam bilmiyorum
arkadaşlarımda hamile olan yok daha allahtan hepsi çalışıyor benimde işime geliyo hani:)

aslında glucophage için muzıce ilac dıyorlar. Bende 3 ay kullandım. ama sonuç hüsran insülin direnci kırıyor bu ilac bende bi etkisi olmadı gibi size yaradımı ? kaç aydır kullanıyorsunuz?

mart - nisan - mayıs aylarında kullandım 2 ay da regl çok düzenli oldu. (30-31 günden 28 güne çekti) sonra temmuzda tam tatile denk geliyor diye bıraktım benneyaptımki bir aydır yeniden kullanıyorum bu ay belli olur. eğer 23ünde başlarsa işe yaramış demektir, daha geç başlarsa işe yaramamış demektir, eğer hiç başlamazsaaaa :sm_cool:

Arkadaşlar bi de eşlerimiz açısından çok şanslıyız galiba. yoksa hep yeni evli olduğumuz için mi böyle? :teselli:

vala eşime herşeyim feda
biz çok zor evlendik
ama eşim dünyanın en parlak pırlantasıdır mükemmel bi adamdır
sizin eşlerinizde öyle mutlaka
bi de ona bi bebek doğurabilsem baba olmasını sağlayabilsem sağlıklı bi bebiş süper olcak

benim annem de çok istekli ama o yaşadıklarımı biliyor tabi.. ben evlendim bir ay sonra ablam doğum yaptı.. (tatlı Eylül'üm dünyaya geldi kaydirigubbakcemile2) hadi esin hadi esin birlikte büyüsünler, annem ablam bi yandan.. şimdi soruyolar bişy var mı diye ama çok üstüme gelmiyorlar Allahtan. çünkü benim de istediğimi biliyorlar.
sinemcim bence de doğal yolla olabilir. neden olmasın. bak işte ben de pkoluyum a.s ama bizim sıkı takip etmemiz ve sürekli dr danışmamız gerekiyor..

inşallah tatlım yaaaaaaaa olmazsın hamiş kalırsında bizde sana eşlik ederiz hepimiz hamiş oluruz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

AMAN HA SAKIN STRESE GİRME inş. tutunur bebiş Sana da :CüvCüv::CüvCüv: görürüz seni iyi haberlerle

ya evet iyi dr u bulmakta önemli tabi
sen bursadanmışsın ben istanbulda oturuyorum ama bursalıyımkaydirigubbakcemile5

AMAN HA SAKIN STRESE GİRME inş. tutunur bebiş Sana da :CüvCüv::CüvCüv: görürüz seni iyi haberlerle

İnşallah canım hepimizden hayırlı haberler yerimseniben zaten işi bırakmayı düşünüyorum. yatmam gerekiyor uzunca bi süre.. işyerime de haber verdim hamile kaldığım anda işi bırakmam gerekebilir diye.. yalnız eve internet almak lazım. napcam bütün gün.. hem özlerim sizi alıştım artık

Ne mutlu, Allah daim etsin. Ben de eşim yönünden çok şanslıyım. çok anlayışlı her konuda onun baba olmasını çok istiyorum 31 yaşında o yüzden daha fazla gecikmek istemiyorum ama.. kısmet.. şutarafagitti

evet cok dogru poc olanların düsük oranı daha cokmuş o yüzden riskeatmamak lazım Ya bi tutunsunlarda işi bırakırız yeterki gelsinler artık ne güzel bi hayat sunucaz onlara gelin artık bizlerede :dance:

kızlar tekrar merhaba aramıza zuzu katılmış ne güzel.allah onunda yardımcısı olsun.
benim eşimde çok iyi biri ama çocuk konusunda benden daha çok kafaya takıyor.niye olmuyor herkesin oldu demiyo mu çok üzülüyorum.inanılmaz bi çocuk sevgisi var.bende çok istiyorum ama elden ne gelir sabırdan başka.

Hadi biz sabırlı bayanlarız ama erkek işte yansıtmak ıstesemesede içi içini yiyordur Güçlü olmak lazım böyle durumlarda Ben neden olmuyor dedigim zaman kızıyor bana Allaha isyan etme diye zamanı mutlaka vardır dıyor :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…