- 22 Şubat 2007
- 273
- 1
- 641
ha bu arada glucophage kullanıyorum. bir de tabi folik asit..
ha bu arada glucophage kullanıyorum. bir de tabi folik asit..
DOGRU sölyuyorsun cevrenin stresi çok bunaltıyorlar bi tek sendemi genelde öyle hele bide senle aynı dönem evlenenlerin hepsının var hala sende yokmu demeleri kötü vuruyor ama olsun hep diyorum sabırın sonu selamettir ama ihmale gelmez bu hastalık a.s.
aslında glucophage için muzıce ilac dıyorlar. Bende 3 ay kullandım. ama sonuç hüsran insülin direnci kırıyor bu ilac bende bi etkisi olmadı gibi size yaradımı ? kaç aydır kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar bi de eşlerimiz açısından çok şanslıyız galiba. yoksa hep yeni evli olduğumuz için mi böyle? :teselli:
mart - nisan - mayıs aylarında kullandım 2 ay da regl çok düzenli oldu. (30-31 günden 28 güne çekti) sonra temmuzda tam tatile denk geliyor diye bıraktım benneyaptımki bir aydır yeniden kullanıyorum bu ay belli olur. eğer 23ünde başlarsa işe yaramış demektir, daha geç başlarsa işe yaramamış demektir, eğer hiç başlamazsaaaa :sm_cool:
mart - nisan - mayıs aylarında kullandım 2 ay da regl çok düzenli oldu. (30-31 günden 28 güne çekti) sonra temmuzda tam tatile denk geliyor diye bıraktım benneyaptımki bir aydır yeniden kullanıyorum bu ay belli olur. eğer 23ünde başlarsa işe yaramış demektir, daha geç başlarsa işe yaramamış demektir, eğer hiç başlamazsaaaa :sm_cool:
benim annem de çok istekli ama o yaşadıklarımı biliyor tabi.. ben evlendim bir ay sonra ablam doğum yaptı.. (tatlı Eylül'üm dünyaya geldi kaydirigubbakcemile2) hadi esin hadi esin birlikte büyüsünler, annem ablam bi yandan.. şimdi soruyolar bişy var mı diye ama çok üstüme gelmiyorlar Allahtan. çünkü benim de istediğimi biliyorlar.
sinemcim bence de doğal yolla olabilir. neden olmasın. bak işte ben de pkoluyum a.s ama bizim sıkı takip etmemiz ve sürekli dr danışmamız gerekiyor..
AMAN HA SAKIN STRESE GİRME inş. tutunur bebiş Sana da :CüvCüv::CüvCüv: görürüz seni iyi haberlerle
AMAN HA SAKIN STRESE GİRME inş. tutunur bebiş Sana da :CüvCüv::CüvCüv: görürüz seni iyi haberlerle
ya evet iyi dr u bulmakta önemli tabi
sen bursadanmışsın ben istanbulda oturuyorum ama bursalıyımkaydirigubbakcemile5
vala eşime herşeyim feda
biz çok zor evlendik
ama eşim dünyanın en parlak pırlantasıdır mükemmel bi adamdır
sizin eşlerinizde öyle mutlaka
bi de ona bi bebek doğurabilsem baba olmasını sağlayabilsem sağlıklı bi bebiş süper olcak
İnşallah canım hepimizden hayırlı haberler yerimseniben zaten işi bırakmayı düşünüyorum. yatmam gerekiyor uzunca bi süre.. işyerime de haber verdim hamile kaldığım anda işi bırakmam gerekebilir diye.. yalnız eve internet almak lazım. napcam bütün gün.. hem özlerim sizi alıştım artık
Bursa güzel bir şehir.. görüşürüz canım hihoyyyt
kızlar tekrar merhaba aramıza zuzu katılmış ne güzel.allah onunda yardımcısı olsun.
benim eşimde çok iyi biri ama çocuk konusunda benden daha çok kafaya takıyor.niye olmuyor herkesin oldu demiyo mu çok üzülüyorum.inanılmaz bi çocuk sevgisi var.bende çok istiyorum ama elden ne gelir sabırdan başka.
bu arada bende bursalıyım ankaraya gelin geldim.çok seviyorum memleketimi.sizler nerelerdensiniz?ben çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?