Hadi biz sabırlı bayanlarız ama erkek işte yansıtmak ıstesemesede içi içini yiyordur Güçlü olmak lazım böyle durumlarda Ben neden olmuyor dedigim zaman kızıyor bana Allaha isyan etme diye zamanı mutlaka vardır dıyor :1hug:
benim eşim de hiç yansıtmıyor. çocukları çok seviyor. çok istediğini biliyorum ama onu bile hissettirmemeye çalışıyor, çok sabırlı yaa.. ben o kadar sabırlı degilim valla.. bu kez testi birlikte yapmak istiyorum. bu heyecanı o da yaşasın dimi ama :dance:
bencede o yapsın. Hatta hiç baktırma üstünü de kapatın 20 dk sonra felan beraber kaldırın şimdididen heeycan bastı valla hihoyyytiyi haberler duymak ınsana huzur verıyorrr :1hug::sm_cool:
eşim bana destek olması gerekirken ben ona oluyrum.düşünme olur sabret,isyan etme herişte bi hayır vardır diyorum.ama süreklide yıpranıyorum sorunun bende olduğunu bildikçe.neyse herşey yoluna girer inş.canım evt ailem bursada bnde 2 yıldır ankaradyım malesef zor bi durum ama alıştım.1 ay öncede ablam evlendi oda istanbulda.
eşim bana destek olması gerekirken ben ona oluyrum.düşünme olur sabret,isyan etme herişte bi hayır vardır diyorum.ama süreklide yıpranıyorum sorunun bende olduğunu bildikçe.neyse herşey yoluna girer inş.canım evt ailem bursada bnde 2 yıldır ankaradyım malesef zor bi durum ama alıştım.1 ay öncede ablam evlendi oda istanbulda.
ay eveet süper fikir teşekkürler sevilay a.s.
sen ümidini kırma canım illaki olcak sende bende herkeste bunun ötesi yok. dedimya sabır zaman belkı en kötü zaman ama en iyide ilactır. Nasip olmadan Dayak bile yiyemezsin
"Nasip olmadan Dayak bile yiyemezsin" çok iyi yaa, eşlerimizin muhabbetinin üstüne iyi gitti sevilay süprizzzzz ama Allah korusun öylesinden de tüm kadınları..[/QUOTa.s.
:CüvCüv:: :icecream::hooray:
Iyi asamlar kizlarrr
herkese merhaba,bir ay kadar önce hamilelik haberimi vermek için gelmiştim,ne yazık ki şu an bebişimi kaybettiğimi söylemek için burdayım.tabi ki çok acı ama pes etmek yok.bu hastalık daha bizi tanımıyor kızlar,hiç biz ona pabuç bırakır mıyız? :lepi: :lepi: :lepi:[/QU
merhaba cnm hoşgeldin,çok üzüldüm zor günler geçirmişşsin ama büyük allahım sana en yakın zamanda meleğini verecektir.evt bu hastalığın esiri olmak yok direnmek gerek bunuda hepbirlikte başarıcaz allahın izniyle.allah emeklerimizin karşılığını versin.
merhaba, öncelikle polikistik over ve polikistik over sendromunun farklı şeyler olduğunu biliyorum.. (pko lu olarak öncelikle kendimden biliyorum) polikistik over sendromu, vücutta başka rahatsızlıklara neden olması, kilo artışı gibi, kıllanma gibi, hormon değerlerindeki anormallikler gibi.. Doktorum benim yalnızca pko lu olduğumu söyledi, yani hormonlarım vs. herşey normal ama sadece yumurtlayamoyordum bir de buna bağlı olarak adet düzensizliğim vardı. onun için yumurtlamayı uyarıcı bir hap verdi, Gonaphene, kullandığım ilk ay yani geçen ay hamile kaldım :) şu an 5+4 haftalık hamileyim.... Bebek isteyen herkese Allah nasip etsin..
Kızlar yazılarınızı bayadır okuyorum ve galiba bende pko hastasıyım.Hormon testlerinden sonra kesin belli olacak.İlk olarak bebek için ne tedavisi uyguladılar.En azından doktora gıdınce bilgi sahibi olurum.B u zamana kadar korunmuştuk doğal yoldan bebeği hiç denemedik acaba bi kaç ay doğal yönden deneyim mi yoksa bu vakit kaybımı olur bilemiyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var doğal yoldan hamile olma sansımız yok mu
Kızlar yazılarınızı bayadır okuyorum ve galiba bende pko hastasıyım.Hormon testlerinden sonra kesin belli olacak.İlk olarak bebek için ne tedavisi uyguladılar.En azından doktora gıdınce bilgi sahibi olurum.B u zamana kadar korunmuştuk doğal yoldan bebeği hiç denemedik acaba bi kaç ay doğal yönden deneyim mi yoksa bu vakit kaybımı olur bilemiyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var doğal yoldan hamile olma sansımız yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?