Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benim eşim de hiç yansıtmıyor. çocukları çok seviyor. çok istediğini biliyorum ama onu bile hissettirmemeye çalışıyor, çok sabırlı yaa.. ben o kadar sabırlı degilim valla.. bu kez testi birlikte yapmak istiyorum. bu heyecanı o da yaşasın dimi ama :dance:

bencede o yapsın. Hatta hiç baktırma üstünü de kapatın 20 dk sonra felan beraber kaldırın şimdididen heeycan bastı valla hihoyyytiyi haberler duymak ınsana huzur verıyorrr :1hug::sm_cool:

eşim bana destek olması gerekirken ben ona oluyrum.düşünme olur sabret,isyan etme herişte bi hayır vardır diyorum.ama süreklide yıpranıyorum sorunun bende olduğunu bildikçe.neyse herşey yoluna girer inş.canım evt ailem bursada bnde 2 yıldır ankaradyım malesef zor bi durum ama alıştım.1 ay öncede ablam evlendi oda istanbulda.

EŞİNİZ herhangi bi test verdimi sizin?

Canım benim ya işin zormuş gerçekten :çok üzgünüm: o da yakında anlayacaktır inşallah..

evt eşimin teslerinde bi sorun yok çok şükür.oda çok iyi biri ama işte herkesin yansıtma biçimi farklı karaktrleri farlı.oda sabretmemiz gerektiğini biliyo ama kendine engel olamıyor.olsun artık napalım.allah emeklerimiizn karşılığını versin.

sen ümidini kırma canım illaki olcak sende bende herkeste bunun ötesi yok. dedimya sabır zaman belkı en kötü zaman ama en iyide ilactır. Nasip olmadan Dayak bile yiyemezsin

sen ümidini kırma canım illaki olcak sende bende herkeste bunun ötesi yok. dedimya sabır zaman belkı en kötü zaman ama en iyide ilactır. Nasip olmadan Dayak bile yiyemezsin

"Nasip olmadan Dayak bile yiyemezsin" çok iyi yaa, eşlerimizin muhabbetinin üstüne iyi gitti sevilay süprizzzzz ama Allah korusun öylesinden de tüm kadınları..

herkese merhaba,bir ay kadar önce hamilelik haberimi vermek için gelmiştim,ne yazık ki şu an bebişimi kaybettiğimi söylemek için burdayım.tabi ki çok acı ama pes etmek yok.bu hastalık daha bizi tanımıyor kızlar,hiç biz ona pabuç bırakır mıyız? :lepi: :lepi: :lepi:

Kızlar yazılarınızı bayadır okuyorum ve galiba bende pko hastasıyım.Hormon testlerinden sonra kesin belli olacak.İlk olarak bebek için ne tedavisi uyguladılar.En azından doktora gıdınce bilgi sahibi olurum.B u zamana kadar korunmuştuk doğal yoldan bebeği hiç denemedik acaba bi kaç ay doğal yönden deneyim mi yoksa bu vakit kaybımı olur bilemiyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var doğal yoldan hamile olma sansımız yok mu

Canım benim durumum sana benziyor bende de sadece adet düzensizliği var sen ne kadar da bir adet oluyordun

cnm geçmiş olsun,umarım bebişin en yakın zamanda seninle olur.önceki sayfalarda bnm hangi aşamalardan geçtiğim yazıyor.seninde hormon tahlillerin ve eşinin sperm sonuçları belli olduğunda buna doktorun karar verecektir nasıl bir tedaviye geçeceğini.umarım yoktur ama pko varsa dr ilk yumurta geliştirici ilaç ve ç.iğnesi verecektir.ama ikinizinde tahlil sonuçlarına göre karar verilir.rahim filmide şart.bence hiç vakit kaybetmeden tedavini ol cnm

merhaba,hoşgeldin.umarım hasta değilsindir.bu hastalıkta doğal yoldan hamile kalmak mümkün ama sanırım biraz zor.mesela bana teşhis koyamadılar, 2 yıl oyalandım ve bu süre içinde kendiliğinden olmadı.mayısta teşhis kondu,haziranda yumurtlama destekleyici ilaçları kullandım ve temmuzda hamileydim.doktorum ilaç vermekten başka bir müdahalede (yumurta takibi,çatlatma iğnesi,aşılama) bulunmadı.karar senin,istersen bir şansını dene,bol şans...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…