Keops 35 dediğin gibi vakit kaybı olur gibime geliyor benimde doğal yömden denemek sonucu alınca haber verırım ama içimdeki ses pkosun dıyo inşallah yanılıyorumdur canım bebişin için de çok sevindim darısı tüm bebek bekleyenlere pkolu hastalardan bu haberleri duymak gerçekten buradaki tüm pkolulara umut oluyor
canım,ben bebişimi kaybettim.bu kesinlikle moral bozsun istemiyorum,ama yazmak zorundayım.hamile kalabilmemiz konusunda ümitsiz olmayın,ama kaldıktan sonra dikkatli olun.çünkü çok sevgili hastalığımız hamilelikte de rahat durmuyorklava:
Herkese selam yine burda birlikteyiz süperr kaydirigubbakcemile5
İyi haftalar
esinsay çok teşekkür ederim canım,evet moralim artık düzeldi ,üzülsemde geri gelmeyecekki........................canım ben şimdi duphaston ovulasyon sağlayıcı kullanıyorum 13 gün sonra tekrar doktoruma gideceğim sanırım ben pek ara vermiyeceğim....doktorumla bu durumu konuşmadım ama onun tavsiyesiyle kararımı vereceğim............biliyorum düşüğün hemen arkasından hamike kalmak pek doğru değilmiş.....ilaçlarıma gelince tedaviye başladığımdan beri (8 ay)folic asit ve glifor kullanıyorum.....bunun yanında kullandığım ilaçları burada yazmam pek doğru olmaz sanırım...ilgin için çokmutlu oldum allahım hayırlısıyla bizlere ve tüm isteyen kullarına hayırlısıyla, sağlıklı bebişler nasip etsin...............:CüvCüv:
günaydın bayanlar yeni hafta sizlere hayırlı uğurlu gelsin inşallah tez zamanda bebişlerinize kavuştursun
bende pco luyum bizde 2,5 yıldır bebiş istiyoruz ama malesef olmuyor çünkü adetlerim düzensiz şuan dada tüp bebeğe başladık hayırlısı allahtan bu arada glukofenle bende 7 kılo verdim inşallah adetlerimde düzene girer
allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahhh
günaydın kızlar.dediğiniz gibi umutla dolu haftamıza merhaba.bu arada ben hala adet olmadım sinir oldum yaaa!
günaydın kızlar.dediğiniz gibi umutla dolu haftamıza merhaba.bu arada ben hala adet olmadım sinir oldum yaaa!
gerek kalmadı adet oldum kızlar hafif hafif geliyo benim kırmızılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?