Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet canım doğru sölüyosun.inş hep düşük olur .çok teşekkür ederim :2:

sizin de sınırda çıkmış...daha doğrusu şöyle söyliyim prolaktin normal değeri 25,bazı dr lar 30 u da normal kabul ediyor..

yaaa sınır olunca nolurrkiii(( değerlerin en son buydu
tsh=1.73
lh=9.16
fsh=6.39
prolaktin=25.78
dhea so4=345
molcakkiiiiiiiiiişimdi

Son düzenleme:
inşallh canım.çok saol.benim anlamadığım adetlerim düzenli benim.pek kilom da yok,tüylenme vs yok.bunlar hiç iyiye işaret değil mi?
bence iyiye işaret pretty :) pcosun hafif ve ağır olan dereceleri var..ama tabi hormon değerlerin de önemli..canımızı sıkmak yok :) bu sene hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun tatlıaşık...moralini bozma,drlar bunu hastalık olarak bile görmüyorlarmış..benim gittiğim doktor izmirde..istersen adını özelden mesaj atayım..prof ,erkek ve iyi bir doktor..ama ben tedaviye henüz başlayamadım hormon değerlerini bekliyoruz..o yüzden tedavi konusunda cevap aldım ya da almadım diyemeyeceğim ama işinin uzmanı bir doktordur. biz ailecek ona gidiyoruz..kayınvalidem,görümcem ve teyzelerim..

yaaa sınır olunca nolurrkiii(( değerlerin en son buydu
tsh=1.73
lh=9.16
fsh=6.39
prolaktin=25.78
dhea so4=345
molcakkiiiiiiiiiişimdi

bişey olmaz merak etme..prolaktin çok değişken bi hormon..aniden düşüp aniden çıkabiliyo..çünkü stres hormonu..mesela bana dr um prolaktini ölçtürmeden önce sıkı iç çamaşırı (afedersiniz sütyen) bile giyme diyor..o bile prolaktin hormonunu etkilermiş göğsü sıkmak yanii..ayrıca kan verceğiniz gün kan vermeden önce peynir vb yersenizde bu bile etkiliyor..sizin sonuç sınırda..yükselmemişse sorun olmaz..bu arada LH ın FSH tan biraz yüksek..pko tablon var ama hafif gibi..çünkü değerin 2-3 kat vb yüksek değil..hafif yüksek..

hayy ALLAH GÖNLÜNDE NE VARSA TEZZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİNNN...inşallah hafif pcoyumdur inşallahh ilk tedavimde hamiş kalırımm çarşamba başlıyorrummm pco savaşınaaaaaa:)))))

hayy ALLAH GÖNLÜNDE NE VARSA TEZZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİNNN...inşallah hafif pcoyumdur inşallahh ilk tedavimde hamiş kalırımm çarşamba başlıyorrummm pco savaşınaaaaaa:)))))

çarşamba savaşa başlıyosun demek gazan mübarek olsun hayırlı sonuçlar alırsın umarım..

arkadaşlar ben farklı bir doktora gıttım hormon testlerım herşey yapıldı doktorum herşey normal yolunda dedi bende peki adetlerim neden düzensiz dediğimde stresten gecikıyodur dedi adetlerımı düzenlemek için duploshone diye bır ilaç verdı adetın 15 gunu içilecekmiş gebeliğede engel değilmiş bu 3 ay kullanılacak ve bu surede hamıle kalamassam yumurta güçlendiricilere başlıcaz dedı eşinins permlerinide gormemız alzım sorun yok sende herşey normal dedı bakalım ne olacak bu ilacı bilen yada kullanan varmı

reyyancım, içini ferah tut...en azından bak tedaviye başlayabiliyorsun ne güzel :) ben ona da başlayamıyorum,adet söktürücüye rağmen adet olamadım :))) bence her şey iyi olacak,merak etme..şimdiden bol şans,allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin :)

rabbim bu dert sahibi olup da bebek isteyen bacılarıma sağlık sıhat mutluluk ve anneliği nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhhh.... tabii zamanı gelince bana da ama önce şu kıllardan ve saç döküntüsünden kurtulmalıyım.... ecrin ve reyyan kardeşler dediğiniz gibi moral ,stressiz bir hayat çok önemliii bi de şu var bitkisel ilaçları da alternatif olarak kullanmalı paso ada çayı içiyorum ama siz denemedn devam etmeyn çok aşırı getirebiliyorbu arada ben bu ay ilaçsız adet oldum günü gününe şaşırıyorum kendime hatta; ama şöyle bi şey var çok sancılı oluyorum miktar da normall acaba kendi kendine düzen kararı mı aldı diane 35 i bıraktım hangi ilaç dersenz bir daha büyük konuşmim kullanmam o depresyon ilacını

mehlika güzel dileklerin için sağol :)) inşallah isteyen herkes anne olmanın mutluluğunu yaşar :) herşeyden önce allah hepimize sağlık versin :)

iyi akşamlarr arkadaşlar...arkadaş samiyetsizzgeliyorrr...en yakınımdakilerden yakınsınızzz...derdimi anlıyorr aynı duyguları paylaşıyorsunuzzzz....uzun zamandır girmiyordumm çünkü pek iyi değilimm...morallsıfırrr...klomen de 3.aya başlıyorumm..her ayın başı binbirümitt sonu hüsrannnn...cuma regl oldum..pazartesi doktoragittimm devam dedii....bu kontrollere halaalışamadım o doğum koltuğuna oturmakk beni mahfediyorr bi ağlama krizi gelditansiyon düştü doktor garibim 1 saat beni kendime getirmeye çalıştı...neyse sonuç aynışimdi bu 3. ayım olacak ama dediki ilki günde bi taneydi alıştırma sayıyorumm bunu 2.ayıngibi kabul etdedi..en fazla 4 ay dedi sonra aşılama dedi...ben çok takıyorum yaaa bide kimse yok paylaştığımm kendi kendime düşünüp ağlayıp duruyorummmm....ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNN ARKADAŞLARRRRR.....HEPİMİZE SABIRRRRRR DİLİYORUMMMMM...

bide bişi sorucam arkadaşlarr....klomen kullanıldığında yumurta takibi yapılmıyormuu????yani bu kadın bana hiç ne yumurtan var şu boyutta felan filan hiçbişi demedi....

bi diğer sorumda....şimdi bu klomen tedavisi bittiğinde aşılamaya geçersek sonra bidahaklomene dönemiyormuyuzzzz....aşılama istemesek ara verip yine klomene devam edebiliyormuyuzzzz.....

ben çok soru sordum ama her zaman nete giremiyorum yaaaa ondannn bide bu benim ilk doktorummm çogunuzzz baya doktor değiştirmişsinizzzz bende bazen tereddütte bulunuyorummm...2 ay öncebi gitmiştimm...sonra ilaçları telden verdi 2ay sonra şimdi gittim...çokboşluyormuşş gibi geliyorrrrr...

allah yar ve yardımcın olsun inşallah... yani pek bir şeyden anlamıorm pkoluym ama daha yeni oldu tanışalı bu illetle :2:ama burdaki herkese dualarımda inanın ki yer veriyorum... moralinizi yüksek tutun elbet ki biraz zor bir süreç sonunda pozitif bir haber size gelecektir ayaklarıyla...tekrar geçmiş olsun

inşallah hepimiz mutluluğumuza kavuşuruz canım benim Yaradanın bir sınaması bu bizi ölçüyor isyan değil daha çok bağlılık istiyor hamdetmeli ve akıl etmeliyizki bizden yüz çevirmemiş bize dert veriyorki dermanı için yalvaralım.şükürler olsun derdim var derdimi gören Rabbimde var elbet BU DERDİN BİR DERMAN ZAMANIDA VAR CANLARIM DUA VE TESLİMİYET!!!SİSİİİ SEVORUMMM

günaydınlar...

canım benim de bju ay 3.klomen kullanışım.sorduklarını bende çok merak ediym.özellikle ara verip tekrar klomene başlayabiliyormuyuz?

günaydınnn güzelll günün güzellll anne adaylarıııııııı çok güzel bi pazar günüüüüü nasınsınızzz

günaydınnn güzelll günün güzellll anne adaylarıııııııı çok güzel bi pazar günüüüüü nasınsınızzz

Günaydın reyyancım :) biraz geç oldu ama,evde internet yok,ancak işyerinde açabiliyorum :) ben dibe vurdum vallahi, her şey üstüste geliyor,tüm sinirimi bozacak şeyler hepsi birarada bu günlerde sen nasılsın?
ben farlutale rağmen regl olamamanın 15.gününü yaşıyorum..hala kanda gebelik testi de yaptırmadım..doktora yeniden gitmem gerekiyor ve bunu sürekli erteliyorum..hamile olabileceğimi hiç düşünmüyorum,kanda negatifi tekrar görmek de istemiyorum ve yeni aksiliklere de kendimi hazır hissetmiyorum

canım, geçmiş olsun..moralleri bozmak yok..hepimiz aynı durumdayız bak..biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum..ama bir gün bizler de bebişleri kucağımıza alacağız inşallah..ben de aynen senin gibi çok zor günler geçiriyorum..ama allah dermanı olan dertler versin,başka türlü dertler vermesin diye hepimiz adına dua ediyorum..burada pek çok anne var pkolu olan..sadece biraz zaman lazım..senin de dediğin gibi bize en lazım olan şey sabır...

tünaydın canım günün hayır olsun gönlünün duaları hayırlısıyla seni bulsun.sakın kendini karamsarlığa düşürme geçen ne yazdım.hamdolsun bir derdimiz var Rabbimiz bizden yüz çevirmemiş sadece yalvarmamızı yaklaşmamızı bekliyor .ve o derdin derman zamanıda var.yazılmışsa galu belada bizden bir evlat er yada geç olacakkk!!!! ama böle kendimizi harap edersek((geleceğin güzel anneleri olamayız bebeğimmm.çubuk alsana bi dene sanırım çıkarsa çıkar 15 günde belirir.çıkmazsada çıkarsada ona göre dr gidersin ama bunu atlama erteleme ..ne demek hazır hissetmiyorumm umutsuz yaşanırmı?dün aklıma ne geldi farlutalle kanamam oldu ya olurda olursa bebeğim diyorum ama olsada düşermiş çünkü yumurta farlutalle çatladığı için dirençsizmiymiş neymiş işte.bende diyorumki kendimce aptalcaaa olsunda bi kere çubukta çift göreyimde düşerse düşsünn.yeterki olabildiğini göreyim.sonra kendime kızdım.saçmalamaa dedim bu kadar taparcasına bebek düşüncesine kapılırsan tabiki terslikler seni bulur.bu saplantı haline dönüştürmeyelimm canımmm YARADAN görüyor ve zmanınıda biliyor o yüzden biz deli gibi günümüzü mahfediyoruzz.aklımdan son zamanlarda bebek hiç çıkmıyor çünkü eltim hamiş hemde ilk denemesinde..e haliyle bi çaresiz durumdayım gibi sandım kendimi ama aklıma bebek gelince yada hastalığımm hemen başkka bişeye yöneliyorum.mutlu olmak zorundayım!!!zorundasınn!!!derdimiz varr ama derman zamanıda var he gelmedimi meleklerimiz yazılmamışmı alnımıza bu dünyada en fazla 30 40 yıl daha yaşasak evlatsız yada evlatlı diğer dünya sonsuzz ve mükemmel meleğimiz yanında hediyeleriyle bizi bekleyecek,,,,kendinii salmaaa savaşmaya devammm :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…