- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
sağol canım benim...sizler de olmasanız herkes bana deli gözüyle bakacak..yaşamayan bilemiyor bu duyguyu..yeri geliyor eşimle bile paylaşamıyorum..iyi ki varsınız..
etrafta hamileleri görünce-ve hatta tvdeki filmlerde bile- ağlıyorum tutamıyorum kendimi!!
seni de çok iyi anlıyorum bu yüzden...belki de ilk denemesi bile değildir,bazen kimse kimseye sır vermiyor,bizim gibi içi dışı bir olanlar dışında :)) hem ilk denemesiyse de olsun,boşver..bizim gibi takıntılı,pimpirikli tipleri buluyor her şey..benim de bir arkadaşım var,şıp diye hamile kaldı,hem de görsen ne rahat bir insan,dünya batsa umru olmayacak :)) biraz rahat ve gevşek olmak gerekiyor sanırım...
iyi akşamlarr arkadaşlar...arkadaş samiyetsizzgeliyorrr...en yakınımdakilerden yakınsınızzz...derdimi anlıyorr aynı duyguları paylaşıyorsunuzzzz....uzun zamandır girmiyordumm çünkü pek iyi değilimm...morallsıfırrr...klomen de 3.aya başlıyorumm..her ayın başı binbirümitt sonu hüsrannnn...cuma regl oldum..pazartesi doktoragittimm devam dedii....bu kontrollere halaalışamadım o doğum koltuğuna oturmakk beni mahfediyorr bi ağlama krizi gelditansiyon düştü doktor garibim 1 saat beni kendime getirmeye çalıştı...neyse sonuç aynışimdi bu 3. ayım olacak ama dediki ilki günde bi taneydi alıştırma sayıyorumm bunu 2.ayıngibi kabul etdedi..en fazla 4 ay dedi sonra aşılama dedi...ben çok takıyorum yaaa bide kimse yok paylaştığımm kendi kendime düşünüp ağlayıp duruyorummmm....ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNN ARKADAŞLARRRRR.....HEPİMİZE SABIRRRRRR DİLİYORUMMMMM...
bide bişi sorucam arkadaşlarr....klomen kullanıldığında yumurta takibi yapılmıyormuu????yani bu kadın bana hiç ne yumurtan var şu boyutta felan filan hiçbişi demedi....
bi diğer sorumda....şimdi bu klomen tedavisi bittiğinde aşılamaya geçersek sonra bidahaklomene dönemiyormuyuzzzz....aşılama istemesek ara verip yine klomene devam edebiliyormuyuzzzz.....
ben çok soru sordum ama her zaman nete giremiyorum yaaaa ondannnbide bu benim ilk doktorummm çogunuzzz baya doktor değiştirmişsinizzzz bende bazen tereddütte bulunuyorummm...2 ay öncebi gitmiştimm...sonra ilaçları telden verdi 2ay sonra şimdi gittim...çokboşluyormuşş gibi geliyorrrrr...
lütfen bukadar üzülme. ben de pkoluyum. bak 10 haftalık hamileyim. lütfen moralin bozuk içersen klomeni bi işe yaramıyo gerçekten.bende klomeni 2 ay içtim. yanında da glifor. hiçbir işe yaramadılar. yumurtalarımda hiç gelişme olmadı. bende doktorun yanında ağladım neden ben diye. doktorumda isyan etme başarıcaz dedi.ama kendi bile umutlu değildi. çünkü hiç kıpırdamamışlardı yumurtalarım. sonra ben çok üzülünce bidahaki adetinden sonra gel aşılamaya geçelim dedi. bende aşılama yaptırmak istemedim. yani kendimi hazır hissetmedim. ilaçlarımıda bıraktım. bikaç ay doktorla ilaçla uğraşmadan kafa dinlicem dedim. annem çok kızdı önce.tedavi yarıda bırakılırmı diye. ama ben gerçekten bunalmıştım. ilaçları bıraktıktan sonra ki 2. ayda hamile kalmışım. inanamadım. hiç yumurtaları büyümeyen ben, bırak büyümeyi büyüselerde çatlıcaklarına inanmadığım ben hamile kalmışım. ve bunu adet olmam gereken günden 20 gün sonra öğrendim. çünkü söktürücü bile içmek istemedim. test zaten yaptırmadım. çünkü sonuç negatif olucaktı. ve bunu görmekten nefret ediyordum. sonunda kendimi ii hissetmeye başladım.yani moralim biraz daha iidi.ilaçları bırakınca. bende artık bitkisel şeylere başlıyarak önce soğan suyunu deneyip adet olmaya çalışıcağım akşam eşim test almış. eee hadi yapıyım madem dedim. inanmayarak. ama sonuç pozitif. inanmadım. bozuktu test dedim. bidaha aldı eşim. oda aynı. sonra doktora gittik. ve gerçekten hamileymişim. klomen ve glifor öyle güçlü ilaçlarmışki bıraktıktan 2 ay sonra bile işe yaramışlar. tabi moralde gerçekten önemli. doktorum inanamadı. gerçekten mucize dedikleri bu dedi. çünkü gerçekten klomen bende işe yaramamıştı. ama bırakınca yaramış. lütfen moralini bozma. sende klomeni dene. aşılamaya geçmeden öncede 1-2 ay dinlen. kafandan at herşeyi. bu arada benim yumurtlama gibi bi tarihim olmadığı için bebek çalışması olarak değilde.normal bi ilişkiye girdik eşimle. stres yapmadan. gerçektende son adetimden 14 gün sonra değil 23 gün sonra yumurtlamışım. eğer zamanı geldiyse olucak. lütfen moralini bozma. burda çok acı paylaştım. artık herkese umut olmak istiyorum. o yüzdende burdan kopamıyorum. hepinize allah önce moral, sonrada bebişşş versin....
ohhh iyi gezmeler canım :))
başka şeylere odaklanalım o zaman :) ben de işyerindeki bütün işleri yapacağım, kendimi iyice yoracağım ki başka şeyler düşünmeye fırsatım olmasınsonra da ihmal etmeden doktora gideceğim en kısa zamanda...
lütfen bukadar üzülme. ben de pkoluyum. bak 10 haftalık hamileyim. lütfen moralin bozuk içersen klomeni bi işe yaramıyo gerçekten.bende klomeni 2 ay içtim. yanında da glifor. hiçbir işe yaramadılar.
. ilaçları bıraktıktan sonra ki 2. ayda hamile kalmışım. inanamadım. hiç yumurtaları büyümeyen ben, bırak büyümeyi büyüselerde çatlıcaklarına inanmadığım ben hamile kalmışım. ve bunu adet olmam gereken günden 20 gün sonra öğrendim. çünkü söktürücü bile içmek istemedim. test zaten yaptırmadım. çünkü sonuç negatif olucaktı. ve bunu görmekten nefret ediyordum. sonunda kendimi ii hissetmeye başladım.yani moralim biraz daha iidi.ilaçları bırakınca. bende artık bitkisel şeylere başlıyarak önce soğan suyunu deneyip adet olmaya çalışıcağım akşam eşim test almış. eee hadi yapıyım madem dedim. inanmayarak. ama sonuç pozitif. inanmadım. bozuktu test dedim. bidaha aldı eşim. oda aynı. sonra doktora gittik. ve gerçekten hamileymişim. ....
arkadaşlarrr istanbul anadolu yakasında güvenilir bayan jinekolog varmı tavsiye edebileceğinizzz.....
kızlar benim de bu 3.ayım klomende.aşılamaya da kendimi hazır hissetmiyrm.offf offf moralim çok bozuk[/QUOTE
canını sıkmaaa elbett olacakk zaten hemen aşılamaya geçmezsinn kafanı dinlersinn hem şu bitkisel kürler varya denedinmi hiç daha önce?ben soğan suyu düşünüyorum çok şey okudum onla ilgiliburdada başka yerlerdede.Rabbim bizi elimiz boş koymayacakk hamdolsun yumoşlarımız var ama ilgi istiyorrrhepten çaresiz değilizzz hamdolsunn değilmi?
''nediyim'' arkadaşımmm çook teşekkürlerrr....senin mucizeni daha önce okumuştummm veee bana öyle umut oldunkiii anlatamammm....sağlık diliyorum bebeğine ve sana...şimdide dediklerimi dikkate alıp cevap yazmışsınn çookk teşekkürlerrr...bu konuda öyle kendi kendimeyimkiii siz destek oldukca kalkıyorum ayağa...hepinizeeee çook teşekkür ediyorumm HEPİNİZE......
şimdi ben bu kadına sordum klomende takip olmuyormu diye olur ama saçma ve boşş dedi.....şimdi ikinciye desemmm tepkisini alıcam...netten okuduklarımı söyleyince doktor senmisin benmiyim diye kızmıştıı....aslında başka doktorda denemek istiyorum ama yokkk bildiğim.....
ağzının payını veremedinmi doktorun. sen doktor olabilirsin ama hasta benim ve bunu takip etmeniz için geliyorum deseydin ya. sen devletemi özelemi gidiyorsun. ben de anadolu yakasında oturuyorum. içerenköydeyim ama doktorum üsküdarda. özel hospitaltürk hastanesi. özgür hanım doktorum. ssk mla gidiyorum. muayene 27 tl. 10 gün içinde ne kadar gidersen git kontrol sayılıyor ve ücret vermiyorsun. klomenden sonra 3-4 kere peş peşe gidiliyor çünkü. sana öyle ters davranan bir doktorada gitme bence. ben daha çok sinirlenirim öyle şeye. nedemek saçma ve boş. nasıl anlıyor ozaman yumurtanın büyüyüp büyümediğini, çatlayıp çatlamadığını. nasıl doktor ben anlamadım bu işi. mesela bana önce doktorum rahim filmi çektirdi. eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşır dururuz dedi. işimizi sağlama alalım dedi. sende çektirdinmi rahim filmi? bu arada özgür hanım eskiden üsküdar devlet hastanesinde çalışıyordu. eğer devlete gidiyorsan belki sana yardımcı olucak bi arkadaşını önerir. bu arada eğer gidersen özgür hanıma benim adımı verirsin. pkolu ezgi ataman. şuan hamileymiş.size geliyormuş dersen beni hatırlar zaten. cumartesileride yarım gün orda. randevu telefonla alınıyor.
merhaba bende bugün adet olabildim sonunda. kan testleri 3. gün iyi oluyo diyorlar ama ben 4. günü gidebilecem cuma günü fark eder mi sizce. çalıştığım için o gün uygun. bakalım ne diyecek iki aydır adet olmayı bekledim böylelikle zaman kaybettim. hayırlısı ile fazla beklemeden evlat sahibi olmayı nasip etsin allahım hepimize
merhaba bende bugün adet olabildim sonunda. kan testleri 3. gün iyi oluyo diyorlar ama ben 4. günü gidebilecem cuma günü fark eder mi sizce. çalıştığım için o gün uygun. bakalım ne diyecek iki aydır adet olmayı bekledim böylelikle zaman kaybettim. hayırlısı ile fazla beklemeden evlat sahibi olmayı nasip etsin allahım hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?