Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

uyyyşşş bende bugünn çok yoruldum kayınvalidemin evini temizledik dipp bucakkk amma temiz oldu kıskandımm haaaaayarın sonucu banada söleeee merak ediyorum çok olur yabelli olmaz RAHMANIN işine belkideeeeee...olmasada olacka birgünnn

oyy nedemmm bu iyi doktorlar hep karşıdamı yaaaaa.bende dr mu sırf odunun teki diye değiştirdim bana kilo ver dedi sadece bebek düşünme gençsin dedi o kadar1 gittim 2 gittim ıı ıhh hoşlaşmadımtipim değeldiii ya dedim ben çocuk istiyorum yaşım geçmesin senmisin dr benmi didi bağane daha ne gidicemm

canım sonucu aldın mı?

gözünaydın fatma..ben daha olamadım...doktor da o zaman onu beklemeyeceğiz sen bi tahlil yaptır sonuçları al gel dedi..yarın sabah aç karnına tahlil yaptıracağım hayırlısı bakalım..2 aylık bir gecikme gecikme değil canım kafana takma..geç olsun güç olmasın demişler :)

reyyancım,gebelik testinin sonucunu aldım : negatif...çok umutlanmamıştım zaten..doktor da adeti beklemeden hormon tahlillerimi yaptırmamı istedi..yarın sabah hormon tahlili yaptıracağım..sen nasılsın bu arada,temizlik yapmışsın çok yormasaydın kendini...

canım ya sıkma canını.ben de iş güç uğraşıym.haftaya cuma bende kanda baktırmak istiym.aslına bakarsan benim de umudum pek yok.
umutsuz olmamak ama fazla da umutlanmamak lazım..bir gün olacak mutlaka biliyorum hatta eminim..hepimiz için de dua ediyorum.. :) tahlil sonuçlarımı da doktorumun yorumlarını da buraya yazacağım alır almaz..başka doktorların söyledikleriyle karşılaştırmak iyi oluyor..

evet canım haklısın.sizler de benim dualarımın içindesiniz.

olsunnnnnn elbet derman günü değildi.olacahhh olacahhh burda bende dahil çokk hamiş olacakk buu sene benim çok ümidim varr.mora bozmak yookk dimiii..öldüm resmen ama napim altlı üstlüyüz o çalışıyor mecbur inip ağır işlerini yapıyoruz yoksa laf sokmaları bitmiyor.eltimle indik ama hamiş olduğu için ona iş yaptırmadım çok bende hamiş kalim inmem dahaebn pek haz etmezdim eşimin ailesinden ama şu eltimin hamile kalmasıyla öle bir dikkat ediyolarki benim yanımda hiç bebek konusu açılmıyor valla şaşdım düşünceli oluşlarına ama sefmeye başladım gene napsınlar tabi kendi evlatları evlatsız kalacak die korkuyolar.onlarada dert benim derdim ayyyy üsgünlükk yoookkk pardonnbu akşam maydonuzz suyu buharı yapıcam ii geliomuşş yumoşlara diğer bi topikten gördümm bakimmm nolcakk

günaydınlar ben adet olmaya oldum ama nasıl bir adet anlamadım.dün geldi biraz bugün gelen giden yok. bu kanamaların az olmas pcosdan mı kaynaklanıyo

canım benim de eltiler peş peşe doğurup duruyolar.bide biri böbürlenip duruyo.2 erkek çocuk doğurdum diye.bilirsiniz doğuda erkek çocuk önemlidir.15 tatilde memlelkete gitcez inan hiç gitmek istemiym.bu arada maydonoz buharı nasıl oluyo?

canımmm ahh bunu en iyi ben anlarım sen dua et uzaktalar yakında değiller benim her günüm onlarla ama hamdolsun eltim anlayışlı bana tıkk etmiyor bebek değil be ibile demiyor çünkü biz kardeş gibiyiiz.genede elti iştekumaların elbiseleri bi yerde kaynamışta eltiler bir kaynatmamış derler yaaüzülme canım bizimde olacak hemde daha değerli olacaklar çünkü zor olduğu için.emin ol zor olan taraf daha seviliyor.çok kaynar suya bi demek maydonuzu serpiyosun altt tarafını tamamen soyup sıcak bi ortamda üzerine buğusuna oturuyosun
ihtihap varsa onu sööküyormuş.yumoşlarada çok ii geliyormuş.bizim oralarda arpa buğusuna oturturlardı işe yarardı ben bunları denicem bu hafta bakalım gerçekten akıntı oluyormu..nolcakkii kaynat kettlede at içide otu otur kolayy hahaabu gün eminönüne gidiyorum alışverişeee kıslarrrr ben emin önünü çok seviyorum yaaa eşim orda diemi aceppp

canım yaaa ondan dolayıdır.evet sürekli yanlarında olmak istemem.bikeresinde eltim arkandan çocuğu olmuyo diyolar dedi inanabiliyomusun.bir eltim etliye dütlüye karışmaz diğeri ise aşırı derece de sinirimi bozuyo.bikeresinde beni ağlattı bile.

Ben de tüylenme için hormon testi yaptırmaya doktora gidicem de adetin 3. yad a 4. günü yapılıyor di mi bu test arkadaşlar ona göre ayarlayıp doktora gidicem de.

Son düzenleme:
günaydınlar ben adet olmaya oldum ama nasıl bir adet anlamadım.dün geldi biraz bugün gelen giden yok. bu kanamaların az olmas pcosdan mı kaynaklanıyo

Fatmacığım, hergün ya da adetten 10 gün önce bebe aspirini kullanmaya başla. öyle bir geliyorki adetin!

bu arada tüylenmeyi sormuşsun sanırım, benim hiç tüylenmem yok. doktorum dört dörtlük pcos olduğumu söylemesine rağmen!

tek çözüm lazer epilasyon canım

bende bugün alıp içmeyi düşünüyordum ama çokda faydası olmaz sanırım. dün adet oldum bugün gelen giden yok nasıl iş anlamadım. inşallah gelir ya cuma günü hastaneye gidecem test falan yaparlardı en azından adetliyken. şanslıymıssın maşallah. adetlerin zamanında oluyo mu peki

arkadaslar ben pkoluyum ve kayganlastırıcı jel olmadan ılıskıye gıremıyorum bebekte ıstıyoruz aranızda kayganlastırıcı kullanıp hamile olan varmı?

AMİNNNNNN REYYANNN AMİNNNN İNŞALLAHHH...ben avrupa yakasında da gittimmm o daha beterdiii....şimdi buda midemi bulandırdı.....

ne bilemmm dedim yaa çokda tecrübem yokkk...o demediği halde sordum yumurta takibini gerek yokk dedi...bende vardır bi bildiği dedimm....acaba başka sorundamı varrr....o yüzdenmi bakmıyorr banaa...

hadi yaaa sendemi burdasın..valla sevindim neden sevindin dicen bu kadar bu yakaya yeni geldim gelin geldim bi eşim bide ailesi varr....çalışmamada izin vermiyorr...bide üstüne bu sorun çıktıı..hepsi üstüstee...şimdi yakınımda olduğunu bilmek güzel...ben ataşehirdeoturuyorum....eşimin işyeri erenköyde...şuanda onun işyerindeyimm valla sırf sizle yazışayımdiye geliyorummmm....ama bana çook iyi geliyorsunuzzzz hepinizee çokk teşekkürlerrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…