günaydın reyyancım ve diğer kızlar!!!!hepimize iyi bir salı günü diliyorum :) dün çok çalıştım, bugün de buradaki bütün işleri bitirmeyi planlıyorum :)) dün kan testi yaptırdım bu arada, sonucu bugün öğreneceğim, hamile olmaktan umudum yok ama en azından tedavide bir adım ilerlemiş olurum...
ağzının payını veremedinmi doktorun. sen doktor olabilirsin ama hasta benim ve bunu takip etmeniz için geliyorum deseydin ya. sen devletemi özelemi gidiyorsun. ben de anadolu yakasında oturuyorum. içerenköydeyim ama doktorum üsküdarda. özel hospitaltürk hastanesi. özgür hanım doktorum. ssk mla gidiyorum. muayene 27 tl. 10 gün içinde ne kadar gidersen git kontrol sayılıyor ve ücret vermiyorsun. klomenden sonra 3-4 kere peş peşe gidiliyor çünkü. sana öyle ters davranan bir doktorada gitme bence. ben daha çok sinirlenirim öyle şeye. nedemek saçma ve boş. nasıl anlıyor ozaman yumurtanın büyüyüp büyümediğini, çatlayıp çatlamadığını. nasıl doktor ben anlamadım bu işi. mesela bana önce doktorum rahim filmi çektirdi. eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşır dururuz dedi. işimizi sağlama alalım dedi. sende çektirdinmi rahim filmi? bu arada özgür hanım eskiden üsküdar devlet hastanesinde çalışıyordu. eğer devlete gidiyorsan belki sana yardımcı olucak bi arkadaşını önerir. bu arada eğer gidersen özgür hanıma benim adımı verirsin. pkolu ezgi ataman. şuan hamileymiş.size geliyormuş dersen beni hatırlar zaten. cumartesileride yarım gün orda. randevu telefonla alınıyor.
günaydın reyyancım ve diğer kızlar!!!!hepimize iyi bir salı günü diliyorum :) dün çok çalıştım, bugün de buradaki bütün işleri bitirmeyi planlıyorum :)) dün kan testi yaptırdım bu arada, sonucu bugün öğreneceğim, hamile olmaktan umudum yok ama en azından tedavide bir adım ilerlemiş olurum...
gözünaydın fatma..ben daha olamadım...doktor da o zaman onu beklemeyeceğiz sen bi tahlil yaptır sonuçları al gel dedi..yarın sabah aç karnına tahlil yaptıracağım hayırlısı bakalım..2 aylık bir gecikme gecikme değil canım kafana takma..geç olsun güç olmasın demişler :)merhaba bende bugün adet olabildim sonunda. kan testleri 3. gün iyi oluyo diyorlar ama ben 4. günü gidebilecem cuma günü fark eder mi sizce. çalıştığım için o gün uygun. bakalım ne diyecek iki aydır adet olmayı bekledim böylelikle zaman kaybettim. hayırlısı ile fazla beklemeden evlat sahibi olmayı nasip etsin allahım hepimize
reyyancım,gebelik testinin sonucunu aldım : negatif...çok umutlanmamıştım zaten..doktor da adeti beklemeden hormon tahlillerimi yaptırmamı istedi..yarın sabah hormon tahlili yaptıracağım..sen nasılsın bu arada,temizlik yapmışsın çok yormasaydın kendini...uyyyşşş bende bugünn çok yoruldum kayınvalidemin evini temizledik dipp bucakkk amma temiz oldu kıskandımm haaaaayarın sonucu banada söleeee merak ediyorum çok olur yabelli olmaz RAHMANIN işine belkideeeeee...olmasada olacka birgünnn
canım sonucu aldın mı?
negatif...tatlım sorduğun için sağol..sen nasılsın?
umutsuz olmamak ama fazla da umutlanmamak lazım..bir gün olacak mutlaka biliyorum hatta eminim..hepimiz için de dua ediyorum.. :) tahlil sonuçlarımı da doktorumun yorumlarını da buraya yazacağım alır almaz..başka doktorların söyledikleriyle karşılaştırmak iyi oluyor..canım ya sıkma canını.ben de iş güç uğraşıym.haftaya cuma bende kanda baktırmak istiym.aslına bakarsan benim de umudum pek yok.
umutsuz olmamak ama fazla da umutlanmamak lazım..bir gün olacak mutlaka biliyorum hatta eminim..hepimiz için de dua ediyorum.. :) tahlil sonuçlarımı da doktorumun yorumlarını da buraya yazacağım alır almaz..başka doktorların söyledikleriyle karşılaştırmak iyi oluyor..
gözünaydın fatma..ben daha olamadım...doktor da o zaman onu beklemeyeceğiz sen bi tahlil yaptır sonuçları al gel dedi..yarın sabah aç karnına tahlil yaptıracağım hayırlısı bakalım..2 aylık bir gecikme gecikme değil canım kafana takma..geç olsun güç olmasın demişler :)
reyyancım,gebelik testinin sonucunu aldım : negatif...çok umutlanmamıştım zaten..doktor da adeti beklemeden hormon tahlillerimi yaptırmamı istedi..yarın sabah hormon tahlili yaptıracağım..sen nasılsın bu arada,temizlik yapmışsın çok yormasaydın kendini...
olsunnnnnn elbet derman günü değildi.olacahhh olacahhh burda bende dahil çokk hamiş olacakk buu sene benim çok ümidim varr.mora bozmak yookk dimiii..öldüm resmen ama napim altlı üstlüyüz o çalışıyor mecbur inip ağır işlerini yapıyoruz yoksa laf sokmaları bitmiyor.eltimle indik ama hamiş olduğu için ona iş yaptırmadım çok bende hamiş kalim inmem dahaebn pek haz etmezdim eşimin ailesinden ama şu eltimin hamile kalmasıyla öle bir dikkat ediyolarki benim yanımda hiç bebek konusu açılmıyor valla şaşdım düşünceli oluşlarına ama sefmeye başladım gene napsınlar tabi kendi evlatları evlatsız kalacak die korkuyolar.onlarada dert benim derdim ayyyy üsgünlükk yoookkk pardonn bu akşam maydonuzz suyu buharı yapıcam ii geliomuşş yumoşlara diğer bi topikten gördümm bakimmm nolcakk
canım benim de eltiler peş peşe doğurup duruyolar.bide biri böbürlenip duruyo.2 erkek çocuk doğurdum diye.bilirsiniz doğuda erkek çocuk önemlidir.15 tatilde memlelkete gitcez inan hiç gitmek istemiym.bu arada maydonoz buharı nasıl oluyo?
canımmm ahh bunu en iyi ben anlarım sen dua et uzaktalar yakında değiller benim her günüm onlarla ama hamdolsun eltim anlayışlı bana tıkk etmiyor bebek değil be ibile demiyor çünkü biz kardeş gibiyiiz.genede elti iştekumaların elbiseleri bi yerde kaynamışta eltiler bir kaynatmamış derler yaa üzülme canım bizimde olacak hemde daha değerli olacaklar çünkü zor olduğu için.emin ol zor olan taraf daha seviliyor. çok kaynar suya bi demek maydonuzu serpiyosun altt tarafını tamamen soyup sıcak bi ortamda üzerine buğusuna oturuyosun
ihtihap varsa onu sööküyormuş.yumoşlarada çok ii geliyormuş.bizim oralarda arpa buğusuna oturturlardı işe yarardı ben bunları denicem bu hafta bakalım gerçekten akıntı oluyormu..nolcakkii kaynat kettlede at içide otu otur kolayy hahaabu gün eminönüne gidiyorum alışverişeee kıslarrrr ben emin önünü çok seviyorum yaaa eşim orda diemi aceppp
günaydınlar ben adet olmaya oldum ama nasıl bir adet anlamadım.dün geldi biraz bugün gelen giden yok. bu kanamaların az olmas pcosdan mı kaynaklanıyo
ahh güzel kuşumm bende aynı dertten yanıyorum doktor kıttlığı var sankiii.bende avrupa yakasında arıyorum gittim bi dr sırf suratsız diye bıraktım ya zaten biz çok hassasız bide onların tavırlarınımı çekicez bu hastalık ilgili bi dr istiyor.sırf güvenemediğimden dr gidemiyorum kendimce bişeler yapıyorum ama gerçekten en önemlisi moral elbet bir derman günüü var bu derdinn kendine cici bakkk gönlündeki güzel meleğin karnına girsinnn inşallahhhhhhhsenindee benimdeeeeee hepimizindeeeeeeeeee
ağzının payını veremedinmi doktorun. sen doktor olabilirsin ama hasta benim ve bunu takip etmeniz için geliyorum deseydin ya. sen devletemi özelemi gidiyorsun. ben de anadolu yakasında oturuyorum. içerenköydeyim ama doktorum üsküdarda. özel hospitaltürk hastanesi. özgür hanım doktorum. ssk mla gidiyorum. muayene 27 tl. 10 gün içinde ne kadar gidersen git kontrol sayılıyor ve ücret vermiyorsun. klomenden sonra 3-4 kere peş peşe gidiliyor çünkü. sana öyle ters davranan bir doktorada gitme bence. ben daha çok sinirlenirim öyle şeye. nedemek saçma ve boş. nasıl anlıyor ozaman yumurtanın büyüyüp büyümediğini, çatlayıp çatlamadığını. nasıl doktor ben anlamadım bu işi. mesela bana önce doktorum rahim filmi çektirdi. eğer tüpler tıkalıysa boşuna uğraşır dururuz dedi. işimizi sağlama alalım dedi. sende çektirdinmi rahim filmi? bu arada özgür hanım eskiden üsküdar devlet hastanesinde çalışıyordu. eğer devlete gidiyorsan belki sana yardımcı olucak bi arkadaşını önerir. bu arada eğer gidersen özgür hanıma benim adımı verirsin. pkolu ezgi ataman. şuan hamileymiş.size geliyormuş dersen beni hatırlar zaten. cumartesileride yarım gün orda. randevu telefonla alınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?