WAW ARKADAŞIM sana laf söyleyen dr a haklıysan cvb ı yapıştır çekinme..senin sağlığın sözkonusu..kendinle oynatma,sağlığınla oynatma..ve daha iyi dr bul..İstanbul koca şehir..devlet hastanelerinde bile çok çok ilgili dr lar bulabilirsin..ben daha küçük bi ildeyim..aslen ist luyum ama antalyaya evlendim..ben çok dr değiştim..canımı sıkarlarsa gene söyliyceğimi söyleyip o dr danda çeker giderim..
senle ilgilenmeyen dr una şunu sorar mısın?benimle ilgilenmediğiniz süre içinde benim yumurtalarım çok gelişip 3 cm - 4 cm olursa nolcak,yada o ay içinde 7-8 yumurtam oluşsa ilaca çok tepki verse bünyem nolcak der misin?
canım benim de eltiler peş peşe doğurup duruyolar.bide biri böbürlenip duruyo.2 erkek çocuk doğurdum diye.bilirsiniz doğuda erkek çocuk önemlidir.15 tatilde memlelkete gitcez inan hiç gitmek istemiym.bu arada maydonoz buharı nasıl oluyo?
ayyyy kızlarr valla allahh dahada sabırrlarr versinn o zaman sizee...allahdan bende öle bişi yokkk...haadedimm şimdi olurrrr...bende öle bi şans vardırrr....benim eltide alt katta oturuyorr 2 oğlu varr...ama her gördüğünde aaman haa geç doğur ömür törpüsü bunlardiyorrr...ama benim içimdefırtınalar kopuyorrr....ben daha kimseye demedimmm pkoyu çocuk düşünmüyoruzzdiyorumm...eşimede ailene deme bişi dedimm allah bilirr dedimii demedimi...oyyy oyyy...gizlediğim yere kadar gizlicemmmm...inşallah uzun sürmezzzz...
arkadaslar ben pkoluyum ve kayganlastırıcı jel olmadan ılıskıye gıremıyorum bebekte ıstıyoruz aranızda kayganlastırıcı kullanıp hamile olan varmı?
bende bugün alıp içmeyi düşünüyordum ama çokda faydası olmaz sanırım. dün adet oldum bugün gelen giden yok nasıl iş anlamadım. inşallah gelir ya cuma günü hastaneye gidecem test falan yaparlardı en azından adetliyken. şanslıymıssın maşallah. adetlerin zamanında oluyo mu peki
bende bugün pco olduğumu öğrendim.doktorum gynelle verdi.21 gün kullan 1 hafta ara ver tekrar 21 gün kullan dedi .bu şekilde 1 yıl tedavi olacakmışım.1 yıl sonra kontrole gel dedi.yalnız hapı adetinin ilk günü kullan falan demedi.burda yazılanları okuyunca aklım karıştı.şimdi adetli değilim acaba şimdimi başlamalıyım yoksa adet olunca mı?
merhaba arkadaşlar,
ben yaklaşık iki aydır regli olamıyorum. burdaki pko hakkında yazılanların tümünü okudum neredeyse. sanırım bende de bu haslatlık var. reglilerim neredeyse hep düzensiz, inanılmaz bir hızla kilo alıyorum. son iki senede 21 kilo aldım şuan tam 102 kiloyum
ve tüylenme sorunum da var aslında bacaklarımda ve kollarımda çok az ama çenemde resmen kıl çıkmaya başladı, göbeğimde de var. kendimi böyle görünce depresyona giriyorum. beni uzun zamandır görmeyen gördüklerinde kısa süreli bi şok yaşıyor.
aslında endokronolojiye gitmem gerektiğini biliyorum ama bir türlü kendimde o cesareti bulamıyorum. bu iğrenç ötesi göbeğimi nasıl açıcam doktora
aslında geçen sene bi doktora gitmiştim o da lazer epilasyon yaptırmak için gittiğim hastanedeki cilt uzmanıydı herhalde. o bazı testler istedi, testlerden ikisi reglinin 1. yada2. günü yapılan testler. o testleri bile yaptırmadım.
bu arada 24 yaşındayım boyum 171 kilomu da yazmıştım zaten
ben şimdi doktora gitmeden birşeyler yapamaz mıyım? burdaki bazı pko hastaları yazmış doktorları diane35 hapını verdiklerini. neyse sanırım benm şimdilik doktora gitmekten başka yapabileceğim birşey yok...
birileri bana birşeyler yazsın noolur, belki kendimi daha güçlü hissederim...
Gliforu kullandığımdan beri düzeldi allaha şükür....her 29-30 günde.
yalnız şunu fark ettim: hangi ay karbonhidrattan uzak durrusam, herşeyi kepekli yersem ve spor yaparsam, o ay DANK diye hiç gecikmeden geliyor.
Zaten doktorumun tavsiyesi hep bunlar.
herkeze tavsiye ederim. KIZLAR HEPİMİZİM KARBONHİDRATTAN UZAK DURMASI LAZIM! MAKARNA YİYECEKSENİZ BİLE KEPEKLİ YEMEĞE ÇALIŞIN. BEN ŞU ANDA NE MAKARNA, NEDE PİLAV YİYORUM. EN SEVDİĞİM PATATES KIZARTMASINI BİLE HAYATIMDAN ÇIKARDIM....
hoşgeldin canım geçmiş olsun öncelikle.böyle üzgün suratlar yapma reglinin olmamasını tetiklerr bebeğim.tabiki bi dr gitmelisin hormonlarına baktırmalısın eğer pcosan sankim kilo vermen lazım ama kilo vermeni kolaylaştıracak ilaçlar verecek.sende buna destekle diyet yaparsın kilo kaybıyla bile regli olabilirsin belkim.evlimisin bilmiyorum ama bence bir an önce dr git eğer değilsen evli evlenince sorun yaşarsın şimdiden nesin ne değilsin öğren ona göre bi yol çiz canım.ama en önemlisin stres yapma hormonlar resmen psikolojiyle kankalaro yüzden herşeyden mutlu olmaya bak kendini kasmaa rahat ol canım bak bende 6 ayda bir regl görüyorum ve evliyim bebik istiyoruz.amaaaaaa morallerr tavanndaa çünkümm Rabbim elbett bi kolaylık verecekkkk..öpürem seni
bence bunu doktoruna sormalısın. hem o jeli kullanmanıza ne sebep oluyo onuda öğrenmiş olursun. belki sende vajina kuruluğu vardır. ve bunun tedavisi vardır belkide. sakıncası olup olmadığını bilmiyorum.. gerçi ben öyle bi jelde duymamıştım hiç. ama sonuçta kimyasal bişeydir. spermlere zarar verip vermediği kutusunda yazar belki.
birircik sendede kilo fazlalığı varmıııı arkadaşımmm...??bide gliforu ne kadar kullanıyorsunnn..ben glikofen kullanıyorum günde bir tane ama bende bişi düzeltmedi daha görünürdeeeee.....
bende bugün pco olduğumu öğrendim.doktorum gynelle verdi.21 gün kullan 1 hafta ara ver tekrar 21 gün kullan dedi .bu şekilde 1 yıl tedavi olacakmışım.1 yıl sonra kontrole gel dedi.yalnız hapı adetinin ilk günü kullan falan demedi.burda yazılanları okuyunca aklım karıştı.şimdi adetli değilim acaba şimdimi başlamalıyım yoksa adet olunca mı?
canımcımmmmmmmmmm nasıl yapıyosun nasıl başarıyosunnnnn bende bi aydır diyetteydim ki hala öleyim dayanamıyorum bu gün fastfood yedim yaa((şimdide patlamış mısırrr bu günlük böle olsun dedimm..5 kilo verdim ama bi aydaa özel olarak yaptıgın bişey varmı canım?vermek için
reyyan, çok teşekkür ederim yazdıkların için özellikle de samimiyetin için. reyyan ben doktora gitmeye çekiniyorum en çok. ama gidicem inşallah yakın zamanda. senin bildiğin iyi bir doktor var mı? pahalı olmasın yalnız, işsizim şimdi ama bağkurum var
öyle çok depresif biri değilimdir 2sene çalıştığım işimden dolayı çok stresli zamanlar geçirdim, panik atak bile oldum ama sonunda iyi bi karar verip istifa ettim bir ay olmadı henüz. ama işten ayrıldığımdan beri çok daha keyifliyim, herşey yolundA. ama genel olarak da şu kilo sorunum ve diğerleri için canım sıkılıyor. neyse işte
evli değilim, ileride hamile kalamazsam diye korkusu da bi kaç gündür başladı.
buarada samimi birşey söylemek istiyorum sana; ben kendim için bile birşey dilemem ,ama bu sabah senin için diledim... eminim ki sen de bebeğinekavuşacaksın çünkü sen hakediyosun.
ben de seni öpüyorum.
valla günde 7-8 kere bişiyler yiyorum. kahvaltı ve 2 ana öğünüm var. aralarda, meyve, ceviz, kepekli galeta falan yiyorum. ya da yoğurt, ayran.....
sadece son 1 haftadır spor yapamadım, mutlaka hergün yürüyorum...(tempolu)
Ya gecem gunduzum pko oldu kafamda bi ton cvbını bulamadıgm soru var mesela yumurta her ay bizdede oluyomu? epilayon yaptırdım normal kisilere gore dahamı gec dokulcek bu bitesice tuyler? En onemliside benim kucuk melegim nezaman gelicek??kilo olayı yok allahtan bitek o yok yani etrafımda pkodan anlayanda olmayınca kendimi bazen uzaylı gibi hissediyorum bende kimseye acmıyorum bu konuyu actıklarımın tepkileri; aaa o ne... Sonra bi saat anlat herkeze bari buradaki pkolular yanlız bırakmayın.bu sitedeki butun pko adı altındaki konulara cvp tarihlerinin ustunden baya gecmis gunluk devam eden pek yok gibi ben pkoyu yendiklerini dusunmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?