Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

saolun kızlar desteğiniz için.tabi doktora gideyim hemen haberdar ederim sizi.bu ayda kısmet değilmiş,bi zamanı var ama ne zaman?bilseydik her ay bu kadar umudumuz olurmuydu.allah hepimizin yardımcısı olsun.eğer beklediğimiz gelecekse beklemekte güzel

saolun kızlar desteğiniz için.tabi doktora gideyim hemen haberdar ederim sizi.bu ayda kısmet değilmiş,bi zamanı var ama ne zaman?bilseydik her ay bu kadar umudumuz olurmuydu.allah hepimizin yardımcısı olsun.eğer beklediğimiz gelecekse beklemekte güzel napalım.

Tabii canım elbette birgün gelecek ben bundan eminim :Saruboceq: sabır ve umut...

iki haftam var öğrenmek için. 24ünde olmazsam hemen test yapıcam. çıkmazsa olana kadar birkaç gün daha beklerim.. erkenden farketmek ve hemen doktora gitmek istiyorum. bu arada az önce bir arkadaştan öğrendim, özel hastaneler için ssk anlaşması hakkında yeni bir yasa çıkmış, muayeneler 11 ytl, normal doğum 80 ytl miş. sezeryanda 250 civarı süprizzzzz bu çok güzel bir haber!!! düşünsenize (anlaşmalı) özellere rahatça gidebileceğiz artık şutarafagitti

ne derece doğru bilemiyorum ama pko dan da söz ediyor..

hoşgeldin yasemennnn 2,5 yıl dile kolay.. tüp bebekte ikiz olma olasılığı yüksek oluyor :sm_cool: inş. gönlünüzce sağlıklı ve hayırlısı olsun..

hoşbulduk tatlım evet ama malesef olmadı evet tüpde ikiz olma şansı yüksek olsunda ikiz üçüz farketmez sağlıklı ve hayırlısı olsun inşallah rabbim tüm isteyenlere versin nnnnnnnnnnnnzminnnnnnnnnn :teselli:

canım henüz rahim filmi çekildi eşimin tahlillerinde şuan ben ssk da yaptırdığım için uzun sürüyo çok gün attıyorlar hayırlısı inşallaha.s.

bende ssklıyım ama zaman kaybı oldugu için gitmiyorum ayırca benden hiç kimse rahim filmi istemedi.bende ileri derece pocs varmıs kilom olmadıgı için

sevilaycım rahim filmi mutlaka şart.allah korusun tüpler tıkalı olsa hiç bir tedavi sonuç vermez.tedaviye geçilmeden önce bütün tetkikler yapılmalı.eşinin değerleride çok önemli tabi.

sevilaycım rahim filmi mutlaka şart.allah korusun tüpler tıkalı olsa hiç bir tedavi sonuç vermez.tedaviye geçilmeden önce bütün tetkikler yapılmalı.eşinin değerleride çok önemli tabi.

canım biliyorum ama istenmedikten sonra benim istemem abest olmazmı eşimden de hiçbirsey istemediler. yanı sonuclar var elımde eylül ayında baslıycam tedaviye doktor öyle söyledi.

doktor bu tetkikleri istemeden nasıl bi tedavi uygulucak acaba merak ettim.gelişmeleri bildirirsin cnm?inş.tedavin olumlu sonuç verirde hiçbişeye gerek kalmaz.hayırlısı olsun

bu arada kızlar benim adet kaverengi akıntı şeklinde geliyor bugünde çok koyu renkte parça vardı. hala sökülmedi neden acaba?doktora adetimin 2, günü gitmem lazım yarında belkeyim olmazsa perş.gideyim bari.

doktor bu tetkikleri istemeden nasıl bi tedavi uygulucak acaba merak ettim.gelişmeleri bildirirsin cnm?inş.tedavin olumlu sonuç verirde hiçbişeye gerek kalmaz.hayırlısı olsun

günaydın canım Valla bende hep sizlerden okuduklarıma ögrenıyorum dediği tek sey sende normal bi bayansın sadece yumurtalıkların tembel yavas işlıyor zaten bi yumurtlama için ilac kullandım cevap vermedi aşılama dediler daha olumlu sonuc verır ama onların üniteleri tadilata girmiş dün tlf ettim. eylüle kdr bekle dedi istersen d.kp kullan dedi ama ben kullanmıycam adetlerim düzensiz zaten 1 ay kullandım dün ilac bitti 3 gün sonra olurum sonra kullanmıycam bi ay kendi halınde ilerlesin bakalım bellımı olur mu mucizelere inanırırım. Allah verir belik neden olmasınki aylarca adet olmayıpta 1 gün adet olup peşine hamıle kalan nice insanlar tanıyorum. kısmet kaderimizde varsa beklıycez görucez tabiki gelısmelerden haberdar ederim canım Hayırlısı olsun. :1hug:

güzelim imkanın varsa adetin 3 günu gideceksin ya hormonlarınada baktır. sen kendiğinden mi Adet oldun yoksa ilacla felanmı ?

canım tabiki allahın mucizemizi ne zaman vereceği belli olmaz.biz hiç beklemediğimizde bi bakmışız olmuş.ben 1,5 yıldır istiyorum 6 aydır tedavideyim.öncesindede tabi doktora gittim ama bana bekle olur daha gençsiniz gibi laflar ettiler.adet olamıyodum arıyodum farlutal kullan olursun diolardı.dediğim gibi şimdi oluyorum ayında bu ayda 1 hafta geçti ama şuan söküldü çok şükür ilaçsız.iyi bir dr la tedavi çok önemli cnm.senide anlıyorum dr değiştirmek istemiyosundur.eylülde gelişmelerden haber edersin.neyseki az kaldı bnde yrn dra gitcem.

mrb.ben birazdan gidicem doktora pko lumuyum onu öğrenicem inş.adı konurda çaresine bakarım.4 aydır adet olamıyorum.benim 2,5 yaşında bir oğlum var ama bir bebek daha istiyorum.hayırlısı bakalım.inş.Allah isteyen herese nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…