gerek kalmadı adet oldum kızlar hafif hafif geliyo benim kırmızılar.
saolun kızlar desteğiniz için.tabi doktora gideyim hemen haberdar ederim sizi.bu ayda kısmet değilmiş,bi zamanı var ama ne zaman?bilseydik her ay bu kadar umudumuz olurmuydu.allah hepimizin yardımcısı olsun.eğer beklediğimiz gelecekse beklemekte güzel napalım.
Yeni epilasyon yöntemi: Nane çayı
Guardian gazetesi, Türk bilim adamı Mehmet Tamer'in yaptığı bir araştırmanın sonuçlarına göre günde iki bardak nane çayı içmenin, kadınlarda hormon seviyesini düşürerek istenmeyen tüylerle mücadeleye yardımcı olduğunu yazdı.
İngiliz Guardian gazetesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Endokrinolojisti Mehmet Tamer'in son araştırmasına yer verdi. Gazetenin bilim muhabiri Ian Sample imzasıyla yayınlanan haberde, ard arda beş gün boyunca nane yaprağı çayı içen kadınlarda yüz, karın ve göğüs bölgelerinde koyu renkle tüylerin oluşmasına neden olan hirsutizm'i tetiklediğine inanılan hormonların azaldığı kaydedildi.
Söz konusu düzensizliğin Polikistik Yumurtalık Sendromu'yla ilişkili olduğu belirtilen haberde, bu durumun, doğum yapabilme çağına gelen bayanların yüzde 5 ila 10'unu etkilediği ifade edildi.
Türk bilim adamının çalışmasının "Phytotherapy Research" dergisinde yayınlandığı kaydedilen haberde, çalışmada yaşları 18 ile 40 arasında değişen 21 kadının kullanıldığı ve bu kadınların 12'sinde Polikistik Yumurtalık Sendromu olduğu vurgulandı.
Haberde, çalışmanın sonuçlarında kan testlerinin, testesteron hormonunun yüzde 29 oranında azaldığını gösterdiği aktarıldı. Gazete, araştırmaya göre nanenin, mevcut tedavilere iyi bir alternatif olabileceğini yazdı. Haberde, Türk ekibin söz konusu araştırmayı yapmaya, uzun süre nane çayı içen kullanan erkeklerde libidonun azaldığı bilgileri üzerine yapmaya karar verdiği de kaydedildi.
hakkınızda hayırlısı olsun yanlız diger tüm asamalardan gectinizmi ?
hoşgeldin yasemennnn 2,5 yıl dile kolay.. tüp bebekte ikiz olma olasılığı yüksek oluyor :sm_cool: inş. gönlünüzce sağlıklı ve hayırlısı olsun..
canım henüz rahim filmi çekildi eşimin tahlillerinde şuan ben ssk da yaptırdığım için uzun sürüyo çok gün attıyorlar hayırlısı inşallaha.s.
sevilaycım rahim filmi mutlaka şart.allah korusun tüpler tıkalı olsa hiç bir tedavi sonuç vermez.tedaviye geçilmeden önce bütün tetkikler yapılmalı.eşinin değerleride çok önemli tabi.
canım biliyorum ama istenmedikten sonra benim istemem abest olmazmı eşimden de hiçbirsey istemediler. yanı sonuclar var elımde eylül ayında baslıycam tedaviye doktor öyle söyledi.
Eylüle çok az kaldı şutarafagitti hayırlısı olsun şekerim
doktor bu tetkikleri istemeden nasıl bi tedavi uygulucak acaba merak ettim.gelişmeleri bildirirsin cnm?inş.tedavin olumlu sonuç verirde hiçbişeye gerek kalmaz.hayırlısı olsun
bu arada kızlar benim adet kaverengi akıntı şeklinde geliyor bugünde çok koyu renkte parça vardı. hala sökülmedi neden acaba?doktora adetimin 2, günü gitmem lazım yarında belkeyim olmazsa perş.gideyim bari.
günaydın canım Valla bende hep sizlerden okuduklarıma ögrenıyorum dediği tek sey sende normal bi bayansın sadece yumurtalıkların tembel yavas işlıyor zaten bi yumurtlama için ilac kullandım cevap vermedi aşılama dediler daha olumlu sonuc verır ama onların üniteleri tadilata girmiş dün tlf ettim. eylüle kdr bekle dedi istersen d.kp kullan dedi ama ben kullanmıycam adetlerim düzensiz zaten 1 ay kullandım dün ilac bitti 3 gün sonra olurum sonra kullanmıycam bi ay kendi halınde ilerlesin bakalım bellımı olur mu mucizelere inanırırım. Allah verir belik neden olmasınki aylarca adet olmayıpta 1 gün adet olup peşine hamıle kalan nice insanlar tanıyorum. kısmet kaderimizde varsa beklıycez görucez tabiki gelısmelerden haberdar ederim canım Hayırlısı olsun. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?