Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kilosu yıllardır aynı canım 54 falan boyuda 1.65 bel bölgesi yağlımı derken nasıl anlıycaz onu canım

ıyıymıs canım boyuna gore ozaman bır doktora gozuksun bunu anlayamayız bız

bel bolgesı genelde yaglı oluyor pkoda yada gobek oluyormus

günaydın cnaım
doğal bişi bu makine miyir biz hep sabit kalsın
burda mühim olan 36.4 lere falan inmesin ateşin
yoksa 36.6 ve üstünde oynama yapabilir

ya benşm de termometrem bozulmuş galba
sabah 41 gösterdi
öff şimdi yenisini alcam :44:

sagol canım inş. düşmez hep böyle giderr :)) hadı hayırlısı 36,4 düşünce adet mi gelcek yanı yenisi al tatlım ben 5 tl yada 7tl almıstım yanlış hatırlamıyorsam eczaneden :)

Son düzenleme:
slmmm kızlarrrrrrrr.....ben geldimmmm dr gittimmm....ve süper bi dr du bugüne kadar gördüklerimin en iyisi melek gibiydi...gittiğim klinik ise özel hastanelere 5 basar yakın olan varsa değerlendirsin...üsküdarda..ÇAMLICA SEMT POLİKİLİNİĞİ...

tahlillerimi verdimmmm...kistim gitmişşşşşşşşşşş.....ve kiste o kadar üzüldüm..dr bana dediki kendiliğinden yumurtlamışsınn..ilacsızz..takipte olsaydın çatlatırdınn..çatlamamışşş kist oluşmuşşşş.....havalara uçtummm....pamuk gibi bikadındı 50 yaş üzerinde...göztepe ssk merdivenköypolikilinigindeymiş..bir haftalık buna geçmiş iyi denk geldi...milyonlarcakez şükürler olsun rabbimee...rahimde polikistik görünümü az dediii....ayy yahu çok güsel konuştu benimle...

lepi senin dediğin tahlilide sordum hemen yazdı banaa..21 yada 22. güne bakalım onuda yapıcamm....çook mutluyum çookk...demek kilomm düşünce ilaçsız yumurtlaya bilmişimm...

waw senin adına sevindim canım:)
hadi bakalım doktorun da beğendin oraya gidersin artık kontrole :))
bu kadın ince dudaklı zayıfça güleryüzlü
bi kadın mı
sanırım gözlüğü de vardı yanlış hatırlamıosam
ultrason var mı orada ortam nasıl
nasıl gidiliyor otobüs falan geçio mu önünden bilgi verir misin canım belki ben de orya giderim artık ultrasonda varsa

Ecrin'cimm güzel gidiyor bencedee
Sana şunu söylemek isterim ama sakın yanlış anlama,, bi kere ateş ölçüyordum ama ortadan başlamıştım ben ölçmeye günüm geldi adet gelmedi ben sürekli ölçüyorum bi gün 36.5 bi gün 36.7 bi düşüyor bi çıkıyordu sonunda test alıp yaptım 2.silik çizgiyide görünce hamileyim sandım meğer test bozukmuş meğer ben hamile değil adetim gecikmişti her zamanki gibi..
Ben boşa umutlanmıştım bilmeden.. Adet gününe kadar bekle derim canım

günaydin kizlar...

Regenn canım günaydınn nasılsın nasıl gidiyor

Wav merhaba canım,bende yarına eyüp devlet hastanesinden randevu aldım ilk gidicem umarım iyi ibir doktor çıkar karşıma..

Doktorun adını görünce bayan olsun dedim hemen randevuyu aldım meğer bayan değil erkekmiş adı Işık

valla canım dün çok baktım eşim olmas deyince otobüsle giderim diye iettnin bi sitesi var nerd olduğunu nereye gitmek istediğini yazınca çıkıyor sana en yakın hatlarr..nerde oturduğunu bilmiyorum...ama şöle tarif edem çamlıca tepesine çıkarken mecburi bi kavşak var.oradaki tabeladada yazıyor polikilinik..oradan otobüs geçiyor..acıcık yürüme yeri kalıyor..üsküdar kısıklı da..kısıklı ilköğretimin yanında hemen..bu kadın ince duaklı gözlüklü ama genç ve zayıf değil.orta kiloda...ama bu buraya 1 haftalık arkadaşının yerine gelmişş..sonrasında göztepe ssk varya oradaymış devamlı oraya gel dedi..GÜLTEN GÜRAN..okadar pamuk gibiydiki anlatamam...ben tir tir titrer vazıyette girdim kahkahalarla dışarı çıktım..eşimde şaşırdı eşim tırsmış..bana demiştiki baktınki kadının tipini begenmedi tel geldi de çık...ben girdim çıkmak bilmedim...bazı drlar vardır bişi sorsan benden çokmu biliyon tribine giriyor hemenn...ama bu öyle değildi herşeyi sordum bildiklerimi anlattım sakin sakin cvp verdi...

POLİKİLİNİGE GELİNCEDE...çok güseldi temizdi ve ultrasonda vardı...kadının odası güsel odasından bi kapı daha açılıyor orada ultrason var oda güsel tekerlekli perdeyle ayrılmışş..ben özel muayenehaneye gidiyordum ordan tek farkı bekleme salonu...daha sonra özel afiyet hastanesine gitim oradaki odada kücücüktü...ama bu kliniğin odasıda süperdi..keşke bu dr hep orada olsaydı oraya giderdim..şimdi bi kere göztepeyede gidem orası nasıl bilmiyorumbaktım köü bu kliniğin diğer dr una bakarım...bugünki dediki...gel hep buraya dedidrların hepsi çok iyi klinikte süper dedi..yerine geldiğim dr da aynı ben gibi devam et buraya dedi..ben sana gelirim dedim çıktım..zaman ne gösterir bilmem...

gözün aydın waw cım cok sevindim darısı bizlere inş.

ışık diye erkek mi our yaa
nerde bu analar babaların aklı isim koyarken

deme yaaaa...anamm..şansa bak..dün ben tam 2 saat uğraştımm..bi çamlıcada kadın buldum aldım..ve şansıma çok iyi çıktı...randevu aldıktan sonra 182 yi aradım..dedim ben ataşehirdeyim bana yarına en yakın klinik neresi kadın dr tık tık cevap verdi..yinede içim çamlıcaya git dedi randevuyu değiştirmedim ve güselde çıktıı..seninde işlerin güsel gitsin inşallah..sende güsel haberlerle gel ...benim tahliller yarın çıkacak bakalım nasıl gelecek inş.onlarda güsel olur...

orası yeni yapılmış sanırı şimdi biraz araştırdım canım
ben daha evvel senin anlattığına benzer bir doktora gitmiştim ama kadının ismini hatırlamıyorum işte:)
evlencem diye gitmiştim ilk muayenemi yapmıştı
senin anlattığın gibi cici bir kadındı
acaba o mu dedim:)
14f geçiyor sanırım oradan canım kadıköyden gelirim heralde

hadı gozun aydın canım cok sevındım ıns sonuclarında guzel cıkar tahlıllerımı bende hala goremıyorum hataneyı arıycammm

gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınızz
benım tahlıller hala ınternette gozukmuyor
dogru yaptıgımdan emınım arıycam sımdı telefonla bakalım

oooo süper bir haber valla çok sevindim hee :) evet zayıflayınca herşey güzel oluyorr kılo önemli :) çok sevindim valla çamlıca semt polikinliği duymuştum bende iyi diyee hadı bakalım gelsin yumurta gelsin bebiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…