canım evet ben de aynı duyguları yaşıyordum hatta bence bizim bu kadar stres yapmamızın sebebi eşimize çocuk verme isteğimiz. Allahtan burdaki herkesin eşleri çok anlayışlı yoksa biz daha kötü olurduk. ama eşlerimiz bizim kadar takmıyormuş bunu anladım ben. takıyor ama bana belli etmemeye çalışıyor diye düşünüyordum doğumdan sonra tekrar sordum gerçeği söylesin diye"yoo ben gerçekten kafama takmıyordum ki nasılsa olacak diye düşünüyordum sen çok büyütüyordun" dedi.sorunu olan takıyor kafasına demek ki.. sen de öyle düşün, bir de eşine üzüntünden bahsedersen o da üzülür pek belli etmemeye çalış canım ayrıca harika kilo vermişsin sen inanıyorum bebiş çok yakın.sağoll canımm yaaaa...ama işte bazen aşırı hassaslaşıyorum..yük oluyorumm..benim yüzümden oda babalık duygusunu yaşayamıyorr gibi vs.bi çokşeyi kafama takıyorum..allaha bin şükür o çook anlayışlı..seninde bebişin hayırlı olsun..nasıll??sen kaç kiloyla hamile kalmıştınn...??çok kilo aldınmı ??bende bide kiloda var derdim azmışş gibiii
bende denicemm şimdi yarın diğer tahlillerimi halledeyim onlar güsel çıkar inş..1 sene oldu daha önceki tahliller o zaman 104 kiloydum..şuanda 85 kiloyum inş. bununda acık faydası olmuştur hormonlaraaa...olumsuz düşünmek istemiyorummm:2:ama inş kistim gitmiştirrr....
ben sana basla demıstım zaten basında canımtedavınle yap demıstım tamam dedın ama yapmadınmı
olur valla süper olur
68 kg evlendıgımde şu an 92 kg yum
nasıl verdın konusalım bı
şimdi çıkmalıyım mesai bıttı yarın gelırım öptm i aks.
bilen yokturda cevap gelmıyodur can
gelsınler okuyan bilen evaplar
canım evet ben de aynı duyguları yaşıyordum hatta bence bizim bu kadar stres yapmamızın sebebi eşimize çocuk verme isteğimiz. Allahtan burdaki herkesin eşleri çok anlayışlı yoksa biz daha kötü olurduk. ama eşlerimiz bizim kadar takmıyormuş bunu anladım ben. takıyor ama bana belli etmemeye çalışıyor diye düşünüyordum doğumdan sonra tekrar sordum gerçeği söylesin diye"yoo ben gerçekten kafama takmıyordum ki nasılsa olacak diye düşünüyordum sen çok büyütüyordun" dedi.sorunu olan takıyor kafasına demek ki.. sen de öyle düşün, bir de eşine üzüntünden bahsedersen o da üzülür pek belli etmemeye çalış canım ayrıca harika kilo vermişsin sen inanıyorum bebiş çok yakın.
ben çok çabuk kilo alırdım. hamilelikte de çok kilo alırım diye düşündüm ama normal aldım. 60 kiloydum 73 oldum, şimdi doğumdan sonra 65 e indim. 5 kilo fazlalığım var yani ama inşallah veririm ,bebeğim iyi canım alışmaya çalışıyoruz birbirimize işte sütüm az geliyor ona üzülüyordum ama artık üzülmeyeceğim karar aldım. ne bu ya, yüzümüz gülmeyecek mi
canım çok geçmiş olsun inş kistin yok olup gitmiştir ve inş diğer değerleirnde çok güzel çıkar. lütfen olumsuz düşünme. kilo konusunda evet verebildiğin kadar vermeye çalış canım. maşallah çok güzel kilo vermişsin aynen devam et bence.
ecrincim kesinlikle dene derim canım. tebiki bunların hepsi bir vesile Allah ım inş nasip eder bizlere de
mrb kızlar ben aranıza yeni geldim.. pko lu olup da tecrube sahıbı olan var mı bırsey soracagım da
hoşgeldin canım sen sor bilen cvp yazar sana
saol ecrincim ben şimdi pcosluyum bu ay klomen kullandım 1*1 olarak 5 gün.. iki kere yumurta takibi yapıldı ilki klomen bıttıkten sonra 5.gun yapıldı 10mm cıktı diğeri8.gün yapıldı 11mm cıktı ve doktr bundan sonra büyümez dedi bır daha kı ay tekrar deneyelim dedi ama ben 50gun üstü adet görüyorum ve bunu baz alırsak 25.gün yumurtlama olusuyor eee ozaman bana büyümez dediğindi klomenden sonra 8.adtten sonra 15.gündü benım kafam karıstı böyle ..sizce büyüyebilir mı bu yumurtalr ve adetıme doktorum 28 gunden hesapladı agustos 15. dedi ama ben hiç 28 gunde adet olmuyorum ki? kendimi çok çaresiz hissediyorum cevap bulamayınca
saol ecrincim ben şimdi pcosluyum bu ay klomen kullandım 1*1 olarak 5 gün.. iki kere yumurta takibi yapıldı ilki klomen bıttıkten sonra 5.gun yapıldı 10mm cıktı diğeri8.gün yapıldı 11mm cıktı ve doktr bundan sonra büyümez dedi bır daha kı ay tekrar deneyelim dedi ama ben 50gun üstü adet görüyorum ve bunu baz alırsak 25.gün yumurtlama olusuyor eee ozaman bana büyümez dediğindi klomenden sonra 8.adtten sonra 15.gündü benım kafam karıstı böyle ..sizce büyüyebilir mı bu yumurtalr ve adetıme doktorum 28 gunden hesapladı agustos 15. dedi ama ben hiç 28 gunde adet olmuyorum ki? kendimi çok çaresiz hissediyorum cevap bulamayınca
annemde aynısını dedı yandık fılız artık hıc cıkmıcak doktordan dedıyerıde 1 vesaıt ve kocaman temız bır hastane yenı acılmıs zaten doktoru begenmedım ama hormonlar ıcın gıdıcem oraya bendende bır dunya test ıstedı 21 gunu bendende ıstedı bu ay yumurtlamısmıyım bakıcak
ayyyyyyyyyy canım kusura bakma benım kafa bır dunya doktordan geldım yahayırlı olsun canımm benım allah tamamını getırsın ınsallahhh hadı bakalımm guzel haberlerını getır ıns sorun cıkmaz zeka testındede
evet canım arastırma cok buyuk ve temız hastane ama bılmem doktorlarını ılk defa gıttım bakalım ne olucak durum benım
olsun canım en azından azcık bır mıktar odemıssın oda guzellıns sonuclarında guzel olur
ay canım ne guzel soyledın ya ben herzaman soyluyorum mıllet bana yok sonradan cıktı pko bende yok 16 yasında oldum ben pko dıyor pko anne karnında olusurmus ve olene kadar gıdermiş kurtuldum pkodan dıyende var aslında bır kere daha yazdım sen gulmustun ya kurtulmanın yoluda maalesef yumurtalıgımızı aldırmakmıss
canım ben sana dıyordum corekotu bal yapın dıye bak ıse yaradı bende cok agrı cektım kasıklarımda bu ay ama olmadı maalesef bebiş
ye canım ye ben 2 ay duzenlı yaptım hatta burda tarıfıde paylasmıstım bu ay gene baslıcammm
yap kıs sende ben yaptım 2 ay bu ayda yapıcam bır cok kısı bununlada hamıle kaldıdene bence yumoslarına faydası olur ınsallahhhhhhhh
ben sana basla demıstım zaten basında canımtedavınle yap demıstım tamam dedın ama yapmadınmı
slm arkadaşlar.. bende pco luyum ve yumurta tembelliğim var.. bu bal .,çörek otu, tarçın vr hayıt tohumu işe yarıyormu bide nasıl kullanmam gerekiyoo ??? yardım edebilirmisiniz
lepiiiimmmmmmmmmmm nerdesınn kız
kız tahlıller 2 bucuk yada 4 bucuk gıbı cıkar dedı
hastaneden netten bakınız dedı bakıyorum yok bos sayfa cıkıyor sen nettenmı bakmıstın???
bildiğim kadarıyla yardımcı olayım canım sana 8 günü çok erken en geç 15-17 güne kadar takıp yapıyor doktorlar bizim bu topikde tunc diye arkadasımız vardı yanlıs olmasın adetının 25günümüydü neydi 16 mm yumurtası vardı dpktor bu büyümez artık demişti ve kız hamıle kaldı bence çok erken bırakmıs takıbı canım istersen tekrar bi kontrole git canım hem için rahat eder aynı doktora gidemezsen başka doktora git erken bırakmıs takıbı bencee
canım meraba. ben ilk defa bu ay kullandım bal çörek otu tarçını. yarım kavanoz bala 2 yemek kaşığı dolu dolu çörek otu, 2 yemek kaşığı kadar da tarçın koydum karıştırdım. normal uygulanışı sabah akşam aç ya da tok 1 er kaşık diyorlar ama ben günde 1 kere içtim ve hep tok karnına içtim. hayıt tohumunu ise 2 ay önce başlamıştım denemeye. hafif bir tüylenme yaptı diye ara vermiştim ama bu ay tekrar başladım. onu da , 1 su bardağı kaynamış suya 1 çk hayıt tohumu koyup demlenmeye bırakıyosun, 10 dk sonra süzüyosun. ılıyınca içiyosun canım. günde iki kere diyorlar ama ben bunu da günde 1 kere yaptım
canım doktorunun en azından yumurtaya baktıktan sonra 2 gün sonra tekrar gel büyüyormu bakalım demesi gerekmezmiydi :44: yani sonuçta bizler pkoluyuz normal yumurtlasak zaten doktorda ve klomenle işimiz ne
bool tarçınlu çörek otlu ve ballı bir mesaj olmuş bu:))
nezaman başlamak gerekio buna bari onu da de de yapalım bacım:))
buay 21. test ayı olarak ilan ediyorum baya baktıran oldu:
cevabı filiz verdi bakınız üst satırlar:2:
ay bu doktorlar bayılazaam
benim yumurtan 18. gün gelişti canım 11. gün gittiğimde hiç bişi yoktu
sonra büyümeye başladı 18. gün iki tane idiler
sen o doktoruna benden selam söyle
sen kontrole devam et olmadı başka doktora geç
ahhh lepicim bırsey denmıyor kı benden ıyı mı bılecen dıyorlar.. ve küçük şehirdeyim başka seçeneğim de yok güvenmek zorunda kalıyorumben umudumu kaybetmedım ama keçiboynuzu pekmezi yıyorum her gün ama var ya Allah verirde hamile kalırsam ben bu ay gözüne sokacam o cocugu doktorun hanı buyumezdı sen biliyordun işini dicem...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?