Ecrin'cimm güzel gidiyor bencedee
Sana şunu söylemek isterim ama sakın yanlış anlama,, bi kere ateş ölçüyordum ama ortadan başlamıştım ben ölçmeye günüm geldi adet gelmedi ben sürekli ölçüyorum bi gün 36.5 bi gün 36.7 bi düşüyor bi çıkıyordu sonunda test alıp yaptım 2.silik çizgiyide görünce hamileyim sandım meğer test bozukmuş meğer ben hamile değil adetim gecikmişti her zamanki gibi..
Ben boşa umutlanmıştım bilmeden.. Adet gününe kadar bekle derim canım
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınızz
benım tahlıller hala ınternette gozukmuyor
dogru yaptıgımdan emınım arıycam sımdı telefonla bakalım
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınızz
benım tahlıller hala ınternette gozukmuyor
dogru yaptıgımdan emınım arıycam sımdı telefonla bakalım
deme yaaaa...anamm..şansa bak..dün ben tam 2 saat uğraştımm..bi çamlıcada kadın buldum aldım..ve şansıma çok iyi çıktı...randevu aldıktan sonra 182 yi aradım..dedim ben ataşehirdeyim bana yarına en yakın klinik neresi kadın dr tık tık cevap verdi..yinede içim çamlıcaya git dedi randevuyu değiştirmedim ve güselde çıktıı..seninde işlerin güsel gitsin inşallah..sende güsel haberlerle gel ...benim tahliller yarın çıkacak bakalım nasıl gelecek inş.onlarda güsel olur...
bekliyorum canım bekliyorum ne kaldı sunun surasında cumada hasta olmazsam cuma akşma test yaptırcam kısmet artık :) yumurtlamakda güzel :)
bi sor bakalım canım
şimdiye çoktan çıkması lazımdı çünkü
belki sitede sorun vardrı ara bakalım ne diycekler canım :)
kızlar bende pko hastasıyım liseden beri 1 yıllık evliyim 6 ay tedavi glukofen ve şuandada folik asit kullanıyorum , adetim 4 gün gecikti regl olacakmışım gibi karın ve rahim ağrım var. gün içinde bacaklarım çok ağrıyor ve karnımda baya şiş. Test yapmak istemiyorum 1 hafta geçsin diyorum halen daha olmazsam yapacağım ancak yasmini kullanıp bıraktıktan sonra her seferinde adet görmüyorum.. Gayet umutsuz bir durumdayım.
hosgeldın aramıza canım
yasmını bende kullanmstım ama yasmını bıraktıktan bır 3 6 ay duzenlı oluyordumm
daha sonra duzensızlıklere devamdı bekarken suan sorun yok duzenlı ama az mıktarda oluyorum
1 hafta gecsın oyle yap ıstersen yada elınde sonunda yapacaksan yap gıtsın senı uzmıycekse
offffffffffff yaaaaaaaaa bu adetımız az gelmesıne canım cok sıklıyorr 2 doktora gıttım onemlı degıl az cok farketmez dıyor ama gıtttıkce azalıyor ya 1 gun adet olurmu okadar strestı cekıyorum ya hamılemıyım dıyorum adet gelıyor uzuluyorum ustune bırde 1 gun suruyor dahada delı oluyorum yaa
bunun ıcın nereye gıdılır ne yapılır endokrın bakarmı acaba yaa kendı ozel doktorumda dun gıttıgım doktorda bır sorun olmaz mıktarı dıyor
amaaaaaaa anlatamıyorum bana strest yapıyor yaaa
1 gün mü ilginç ilk defa duydum demekki olabiliyormuşş
Ama stres yapma canım doktorun normal demiş
hoşbulduk canım valla üzülmüyorum öyle hemen olmayacağının bende farkındayım ama bu uzun süreç beni çok geriyor hiç olmayacakmış gibi hissediyorum oda sinirimi bozuyor.. Ben çok negatif gebelik testi gördüm :) bu 1 sene içinde o yüzden zorlanmıyorum beklememin tek sebebi şayet geç döllenme varsa diye .. sen evlimisin peki?
evet 1 gun surdu gecen ayda 1 bucuk gun ama ne zaman cocuk ıcın basladım tedavıye ozaman bozuldu duzen
normalde 4 5 gun surerdı 7 aydır boyle az mıktar gelıyor
kımı strest kımı prolaktın dıyor ee ıyıde herkezde duyuyorum prolaktın onlarda yok bısy mıktarı gayet ıyı nıe benım az anlamadım
adet oldugun gün söktürücü denesen 1 2 ay
offffffffffff yaaaaaaaaa bu adetımız az gelmesıne canım cok sıklıyorr 2 doktora gıttım onemlı degıl az cok farketmez dıyor ama gıtttıkce azalıyor ya 1 gun adet olurmu okadar strestı cekıyorum ya hamılemıyım dıyorum adet gelıyor uzuluyorum ustune bırde 1 gun suruyor dahada delı oluyorum yaa
bunun ıcın nereye gıdılır ne yapılır endokrın bakarmı acaba yaa kendı ozel doktorumda dun gıttıgım doktorda bır sorun olmaz mıktarı dıyor
amaaaaaaa anlatamıyorum bana strest yapıyor yaaa
filiz
senin rahim ducarın ince canım ondan az ve kısa süreli oluyorsun
bi de belki şu prolaktinden dolayı olabilir
progesteron falan mı vermek lazım acaba sana
ama doktor gerekse verirdi heralde
gebeliğine engeldeğilse çok takma kafana canım ya
anladım canım sen bılırsın en ıyısını tabıykı
evlıyım evet 1 sene 7 aydırda olmuyor cocuk 1 sene oyle korunmadık 7 aydırda doktorlardayım olmuyor
doktorun öyle diyorsa vardır bi bildiği hiç stres yapma kendine..bende öyle adet oluyorumm..hemde ilaçla 2 ..3 gün zr sürüyor damla damla...stres yaptıkca dahda köüye gidiyor herşeyy...elinden geleni, yap gerisini allaha bırakk..vardır onunda bi bildiği bizi deniyor demekki..sabrımızıı...ne dertler varr bizimkisi vız gelir..ben hastaneye gidince şükrediyorum halimizee...sende şükret..stres yapma lütfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?