Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bekliyorum canım bekliyorum ne kaldı sunun surasında cumada hasta olmazsam cuma akşma test yaptırcam kısmet artık :) yumurtlamakda güzel :)

gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
nasılsınızz
benım tahlıller hala ınternette gozukmuyor
dogru yaptıgımdan emınım arıycam sımdı telefonla bakalım

bi sor bakalım canım
şimdiye çoktan çıkması lazımdı çünkü

Demekki kısmet diyelimm..
benim pek içim gitmedi açıkçası eşimin ailesine yakın bir yer bu hastane tanıdık birilerine rastlamam umarım

bekliyorum canım bekliyorum ne kaldı sunun surasında cumada hasta olmazsam cuma akşma test yaptırcam kısmet artık :) yumurtlamakda güzel :)

İnşallah hepberaber derya gibi sende metformin sayesinde güzel sonuç alırsın

kızlar bende pko hastasıyım liseden beri 1 yıllık evliyim 6 ay tedavi glukofen ve şuandada folik asit kullanıyorum , adetim 4 gün gecikti regl olacakmışım gibi karın ve rahim ağrım var. gün içinde bacaklarım çok ağrıyor ve karnımda baya şiş. Test yapmak istemiyorum 1 hafta geçsin diyorum halen daha olmazsam yapacağım ancak yasmini kullanıp bıraktıktan sonra her seferinde adet görmüyorum.. Gayet umutsuz bir durumdayım.

bi sor bakalım canım
şimdiye çoktan çıkması lazımdı çünkü

belki sitede sorun vardrı ara bakalım ne diycekler canım :)

aradım kızlar saat 1 bucuk gıbı tekrar arıycamm suan yoklarmıs
netten alabılırsın dedıler allahım ya sorun var alamıyorum ıste
bılseydım dun beklerdım 2 ye kadar orda

hosgeldın aramıza canım
yasmını bende kullanmstım ama yasmını bıraktıktan bır 3 6 ay duzenlı oluyordumm
daha sonra duzensızlıklere devamdı bekarken suan sorun yok duzenlı ama az mıktarda oluyorum
1 hafta gecsın oyle yap ıstersen yada elınde sonunda yapacaksan yap gıtsın senı uzmıycekse

offffffffffff yaaaaaaaaa bu adetımız az gelmesıne canım cok sıklıyorr 2 doktora gıttım onemlı degıl az cok farketmez dıyor ama gıtttıkce azalıyor ya 1 gun adet olurmu okadar strestı cekıyorum ya hamılemıyım dıyorum adet gelıyor uzuluyorum ustune bırde 1 gun suruyor dahada delı oluyorum yaa
bunun ıcın nereye gıdılır ne yapılır endokrın bakarmı acaba yaa kendı ozel doktorumda dun gıttıgım doktorda bır sorun olmaz mıktarı dıyor
amaaaaaaa anlatamıyorum bana strest yapıyor yaaa

Son düzenleme:

hoşbulduk canım valla üzülmüyorum öyle hemen olmayacağının bende farkındayım ama bu uzun süreç beni çok geriyor hiç olmayacakmış gibi hissediyorum oda sinirimi bozuyor.. Ben çok negatif gebelik testi gördüm :) bu 1 sene içinde o yüzden zorlanmıyorum beklememin tek sebebi şayet geç döllenme varsa diye .. sen evlimisin peki?

1 gün mü ilginç ilk defa duydum demekki olabiliyormuşş

Ama stres yapma canım doktorun normal demiş

1 gün mü ilginç ilk defa duydum demekki olabiliyormuşş

Ama stres yapma canım doktorun normal demiş

evet 1 gun surdu gecen ayda 1 bucuk gun ama ne zaman cocuk ıcın basladım tedavıye ozaman bozuldu duzen
normalde 4 5 gun surerdı 7 aydır boyle az mıktar gelıyor
kımı strest kımı prolaktın dıyor ee ıyıde herkezde duyuyorum prolaktın onlarda yok bısy mıktarı gayet ıyı nıe benım az anlamadım

anladım canım sen bılırsın en ıyısını tabıykı
evlıyım evet 1 sene 7 aydırda olmuyor cocuk 1 sene oyle korunmadık 7 aydırda doktorlardayım olmuyor

adet oldugun gün söktürücü denesen 1 2 ay

adet oldugun gün söktürücü denesen 1 2 ay

nebılıyım adetım her ay duzenlı gelır 28 gunde 30 gunde bır adet olurum
ama mıktarı okadar azkı 1 gun yarım ped batar 2 gunde yarım ped 2 gun oglen bıter
suan kahve leke seklınde cok az

filiz
senin rahim ducarın ince canım ondan az ve kısa süreli oluyorsun
bi de belki şu prolaktinden dolayı olabilir
progesteron falan mı vermek lazım acaba sana
ama doktor gerekse verirdi heralde
gebeliğine engeldeğilse çok takma kafana canım ya

doktorun öyle diyorsa vardır bi bildiği hiç stres yapma kendine..bende öyle adet oluyorumm..hemde ilaçla 2 ..3 gün zr sürüyor damla damla...stres yaptıkca dahda köüye gidiyor herşeyy...elinden geleni, yap gerisini allaha bırakk..vardır onunda bi bildiği bizi deniyor demekki..sabrımızıı...ne dertler varr bizimkisi vız gelir..ben hastaneye gidince şükrediyorum halimizee...sende şükret..stres yapma lütfenn...

selam canlar..
ayy bi uyuyorum ben bi uyuyorum.. fena durumdayım.. gün 24 saat ben max 6 saati ayaktayım.. öyle böyle değil ya uyku halim.. napıcamben öyle?

ıyıde rahım duvarım ınce tamam doktor soyledı bunu artı progesteronda ıctım 3 ay
rahım duvarım ınce ıse aslında daha cok gelmesı lazım degılmı ? nasıl bebegı tutamazsa rahm duvarım adetıde tutmaması lazım ve dısarı cıkması lazım degılmı
prolaktın ıcınde 7 aydır hap ıcıyorum
valla kafayı yıcem yaaa coooookk uzuluyorum okadar az gelmesıne
1 gun adet olurmu kı hangı doktora gıdıcemıde sasırdım:2::2:
en azından bır 3 gun olsam dolu dolu onada razıyım yada 2 gun dolu dolu gelse

anladım canım sen bılırsın en ıyısını tabıykı
evlıyım evet 1 sene 7 aydırda olmuyor cocuk 1 sene oyle korunmadık 7 aydırda doktorlardayım olmuyor

peki canım sen tedavi olarak ne görüyorsun şuan da? bende çok istiyorum ama durumumun bilincinde olmamda beni umutsuz hale getiriyor:44:

canım tabıykıde sukur edıyorum ama cokta zoruma gıdıyor menepozamı gırıyorum erkenden dıye bıle aklıma gelıyor kafama taka taka bır hal oldum neden az gelıo sebebını arastırmaları lazım bunu anlamıyorum 1 gun adet olurmu ustelık oda cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…