Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

başka doktora geçemıyorum baska doktor yok bir doktor daha var evelndıgımden berı gıdıyorum adet olmuyorum dıye bırsey yok dıyor gonderıyor.. ya ona gıdecem ya bu na yıne en ıysı bu...yumurtalr geliştiği zaman agrı falan oluyormus akıntı oluyormus ben de daha yeni olmaya basladı bunlar.. sat 17 temmuz işte daha belirti yenı yenı basladı

ozaman sen çalışmaya devam et nolur nolmaz.
evde termometren varsa ateşini de ölç bi yere kaydet
yumurtan çatlarsa anlarsınyükselmesinden .5 derece civarı ykselir ateş
inşallah olur bu ay

kızlar iyi akşamlar hepinize ocakta yemekler pişio ben susuzum kocam gelio ev çok sıcak
ayyh bunaldım gidiom

hay maşallah ne kadar guzel bır deger bu benımkı 0,76 düşün artık
bı daha kı ay da böyle olur umarım, çalışmalar başarılı gecer

Valla canım doktoruna ısınmadıysan başka doktora git.Kimileri bişey bilmiyoda bilmiş oluyor canımSen kullanmak istemiyorsan açıkça söyle zorla olucak değil aşılama yaptırmak istiyorum zamanımı kaybetmek istemiyorum dersin Tsh ın yüksek çıksa bile üzülme ilaçla düşüyor hemen.Sana dediğim gibi endokrine git takiplerini ordan yaptır.Onlar çocuk isteğine göre ilaç verirler canım
Aminn canım hepimiz için öyle olsun.hayırlısı olur inşallah
bende deneyım yaaa
waw kilo sorunu bendede var napcaksak
Bendede var verebildiğimiz kadar vereceğiz napalım
Canım nice kilolu pkolu olup hamile kalan arkadaşlar oldu gerek burdan gerek çevremden.Yani kilo vermek tabiki şart ama hiç olmayacak diyede birşey yok sen olumlu düşünki olumlu olsun.Allah nasip etmişse olur ama kilo vermeyede devam etmeliyiz

Maşallah canım hiç üzülme deiğin gibi bebeğine kavuştun gerisi kolay inşallh süt konusunuda halledersin.Eşler bizler gibi takmıyor bencede biz daha çok takıyoruz gibime geliyor

''lh fsh tan yüksek olunca polikistik over sendromu'' denilmiş her yerde benimde lh fshtan yüksek çıktı lh:8.75 fsh ise 7.44 dediğim gibi henüz ultrason çektirmedim sizcede polikistik over sendromu bu hastalık ihtimali var mı ? ne kadar var ya da

evrembus.
dediğin şey genel olarak doğru ama seninki okdar farklı değil.
yalnız fsh değerin biraz yüksek geldi bana
doktorunla bu durumu konuştun mu hiç
doktorunla değerlerin hakkında konuşabilirsin
ultrason çekilmeden tam olarak pkosun diyemez kimse.
pko da yumurtalıklarda kistler olur
her hormon düzensizliği pkolusun anlmına gelmez

fsh değerinin normali kaç peki yarın hangi doktora randevu almalıyım gitmezsem içime dert olur yarın gidiyim varsa var yoksa yok der ya da fsh yüksek olursa nolur ki :/

nasılsın cnaım nasıl gidyor sagol kız bizi terketmedın sen allah razı olsun senden :)

haha evet canım terketmem dedim ya, sözüm sözdür . benim nasıl olsun, paso evdeyim. bir elimde süt sağma makinası, saç baş dağılmış, üstümdeki kıyafetlerde süt lekeleri öyle dolaşıyorum işte her fırsatta ya uyuyorum ya internete geliyorum yemek pişirmeye vakit bulamıyorum henüz ,yavaştan başlarım

aynenn öyleeee gülllll hep gül inş ailenle birliktee.....

.
sağol canımm hepberaber gülelim inşallahhhh

Maşallah canım hiç üzülme deiğin gibi bebeğine kavuştun gerisi kolay inşallh süt konusunuda halledersin.Eşler bizler gibi takmıyor bencede biz daha çok takıyoruz gibime geliyor

Kesinlikle biz daha fazla takıyoruz canım, sorun bizden kaynaklı olduğu için.. ama aslında eşimizin de kısmetinde ne zaman baba olmak varsa zaten o zaman olacak.buna bizim yapabileceğimiz birşey yok Allahın takdiri bunlar biz üstümüze düşeni yapıyoruz sadece

fsh değerinin normali kaç peki yarın hangi doktora randevu almalıyım gitmezsem içime dert olur yarın gidiyim varsa var yoksa yok der ya da fsh yüksek olursa nolur ki :/

üzülme canım yarın doktora gidip ultrasonla baktırırsın. pko lu çıksan da korkma, çoğu kadında var pko artık. elini sallasan pko luya çarpar nerdeyse o derece.. bununla yaşamayı, kontrol altında tutmayı yavaş yavaş öğrendik biz de, yalnız değilsin, Allah daha kötü dert vermesin

sağol canım benm amin daha kötü dert vermesin

hay maşallah ne kadar guzel bır deger bu benımkı 0,76 düşün artık
bı daha kı ay da böyle olur umarım, çalışmalar başarılı gecer

sağol crimsoncum Allah razı olsun,umutsuz olma inş daha güzel değerler nasip olur sana canım . bal çörek otu tarçını ve hayıtı hiç denedin mi canım ??

kızlar benim progesteron 14 çıktıya, bu yumurtamın çatladığı anlamına mı geliyor?? yoksa sadece yumurtamın büyüdüğü anlamına mı geliyo?? yumurtlamak demek yumurtanın çatlaması demek değil mi

gittiler canım şimdi evi biraz toparlayıpp geldimm..
yemeklerimden 10 point aldım sağolsun yani
güzeldi valla canımm bir sorun çıkmadıı..
her zamanki gibi süslü püslü geldi.. ama benn onun aşağısında kalır mıyımm KALMAMMM
şaka bir yana bende tabiki süslendim püslendim canımm soframı da süsledimmm valla iyi geçtiii

Oooo neler neler konuştuk sendenn yerinde olsam gelip bakardımm
Ben seni hatırladımda bi arkadaş hatırlayamamış onu yazmıştı sadace

şimdii tekrar geliyorum şekerim

Benimde 6 ay önce bakıldı hormonlara LH:12.01 FSH:5.99
Aynen lh fsh den yüksek çıktı benimde ben pko luyum..

Ama arkadaşın dediği gibi usg ile bakılmadan böyle bir teşhis konulamaz.

Benimde 6 ay önce bakıldı hormonlara LH:12.01 FSH:5.99
Aynen lh fsh den yüksek çıktı benimde ben pko luyum..

Ama arkadaşın dediği gibi usg ile bakılmadan böyle bir teşhis konulamaz.

sağolun yorumlar için ben birde habersiz göğüslerim için hayıt otu içiyodum demekki onu içtiğim halde böyleyse içmeden önceki halini düşünemyrm neyse hayırlısı her şeyin bundada vardır bi hayırr

senden tarıfı aldım 3-4 gün yapmıştım serophenede kullandım ya fazla yapmak istememiştim ama işe yaradı kızz yumurtladım bak :)
oh süper canımcım ıns fayda eder Bende baslıcam bu ay gene
kuşum valla bos yazıo yaa yemın ederım bıl. Kullanmayı bılıoz heralde hastane yenı acıldı ya belkı ondanmı eklemedıler sonucları anlamadım kı neyse yarına ararım labaratuar sonucları var ole yazıo oraya gırıosun kanunı sultan suleyman hast. Canım
corekotunuda yazarım canım tarıfını

aman ya yok gıtmıcem canım o doktora zaten sadece hormonlarıma baksınlar yeter kız bı soru sordum sana gormedınmı ben adet olmadm ole test yaptırmıstım baya eskıden tsh 4.5 cıkmıs yuksek deılmı? Adetlıykende 2.08 cıkmıs

filizcim sana sormamm gereken birşey varrr umarım rastlaşırız bu gece :26::26:
ohhh ıyı yaptınn canımmm rahatladın sende kurtuldun
sor tatlım burdayım geldım bende kaynanamdan

canım selam kadın dogum doktoruna gıdıp lh fsh tsh prolaktıne baktırsın bır
adet duzensızlıgı cogu kadında var ılla pko olucak dıye bırsey yok
bel bolgesı yaglımı pekı? kılosu nasıl

kilosu yıllardır aynı canım 54 falan boyuda 1.65 bel bölgesi yağlımı derken nasıl anlıycaz onu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…