canım snein yumurtan oluşmuş çatlamış
bu nedenle de vücut progesteron üretmiş
eğerki oluşup çatlamazsa kist oluyor
progesteron hamilelik için rahimi hazırlayan bir hormon
rahim duvarını kaınlaştırır
eğer gebelk oluşmazsa adetle birlikte kalınlaşan rahim duvarındaki tabaka dışarı atılır
biz bu yüzden pkoyuz
yumurta oluşuyor ama çatlamıyor genellikle
canım nebılıyım doktor vermedıkı adetın duzenlı gelıyor dıye kafama gorede almak ıstemem cunku zaten adetım gelıo ıcsem nolcakkı
aminnnnnnnn ınsallah canım
canım çok sevindim bu güzel haberine:) maşallah diyelim:)umutsuz olma demiştik sana çok şükür güzel şeyler olmuş. kilo vermenin kesinlikle yumurtlamaya olumlu etkisi var canım.
ben bir şeyi anlamadım, yumurtlamışsın ama çatlamamış demiş ya, yumurtlamak zaten yumurtanın çatlaması demek değil mi ben anlamadım canım??
bana aktarın verdıgı hayıt buydu benımkı dogrumu acaba ??? 2 tur varmıs cunku yuvarlak yyuvarlak ve ıcınde bır kac yaprak kökleri var :44:
Eki Görüntüle 483598 Eki Görüntüle 483599
evet canım bu benim kullandığım
Balon gibi şişmiş durumdayım artık karın ağrım olmazsa problem var sanacağım o derecede sürekli bir ağrı , birde beyaz şefaf bir akıntım var .. Adetim gelmezse zaten söktürücü almam gerekecek bu seferde sinirlenip yasmine başlayacağım :)
tamam cnam saol
Regenn canım günaydınn nasılsın nasıl gidiyor
offffffffffff yaaaaaaaaa bu adetımız az gelmesıne canım cok sıklıyorr 2 doktora gıttım onemlı degıl az cok farketmez dıyor ama gıtttıkce azalıyor ya 1 gun adet olurmu okadar strestı cekıyorum ya hamılemıyım dıyorum adet gelıyor uzuluyorum ustune bırde 1 gun suruyor dahada delı oluyorum yaa
bunun ıcın nereye gıdılır ne yapılır endokrın bakarmı acaba yaa kendı ozel doktorumda dun gıttıgım doktorda bır sorun olmaz mıktarı dıyor
amaaaaaaa anlatamıyorum bana strest yapıyor yaaa
sakınnnn... doğum kontrol hapları hepten düzeni bozuyor
bırde bu gergınlıkle dun hormon tahlılı yaptırdıgım hastaneyı aradım labaratuar sonucum cıkmıs ama ınternete ıslememıs bılgı ıslem
aradım bırde bagrındım dunden berı beklıyorum 20 dk telefonda tuttu manyak herif :20
sorun varmıssda off hep sorunlar zaten benı buluyorrrrrrr
evet canım bu benim kullandığım
ıns canım daha once kullandım ben bunu ama nebılım bakalım belkı hapını alırım bu ayrica ederim canım inş işe yarar
canim ben de oldu aynisi dra gittigimde söyledim, normal dedianlamadim bn de nasil normal olur diye.. ne bileyim stresten, mevsim degisikliginden olabilir ya da senede bir vucüt kendiliginden yapar felan dedi.. drlar da cogu seyi aciklayamiyor bence
Slm nasilsin? Sana bakiyim dedim yine sikintilisin ...
ıns canım daha once kullandım ben bunu ama nebılım bakalım belkı hapını alırım bu ay
nasıl normal ya 3 gunden az 5 gunden fazla normal degıl profosorler acıklyorr her dakka nettende okudum cok ben
normal degıl ıste yaa bırseye baglı ama neye yok endokrın doktoruna gıdıcem bayramdan ıycene canım sıkılıyor bu duruma
nasılsın canım nasıl gıdıyor senın durum
senındemı az gelıyor adetın :2::2:
karsılasamıyrz buara senınlede
yaa dr öyle dedi canim, evet dedigin dogru belli bi gün araligi var.. mesela benim ilk iki gün cok yogun olur 3-4-5 gittikce azali ve biter.. ama iste son zamanlarda -her ne hikmetse- ne miktari ayni kaldi ne de günü.. bi keresinde de hic olmadim desem yeridir.. böyle bir gün o da günlük pedlerle gecistirilebilecek sekilde.. hani bu duruma dr normal dedi.. benim o zamanki dra göre her sey normaldi gerci
canim biliyosun benim ameliyat durumum vardi onun icin hastaneye gidip geldim anestezistle randevu drla randevu felan, giremedim buraya.. bu arada hic ssormuyosun ameliyatin noldu diye
sorma canm yaa nasıl oluyum aynı evet sıkıntım devamm
hastalandım oda cok az surdu 1 gun bıle degıl neden oldugunuda bılmıyorum dun hormon tahlıllerımı yenıletıyım dedım bosa para vermıyım ozelde cok pahalı dıye devlete gıttım
ordakı kadın ıste yok 4 sefer klomen kullanalım az kullanmısın sonra asılama yapalım dıo hormon tahlıllerını yaptırdım oda aksılık benı bulucak ya netten cıkar dedıler hala beklıyorum cıkmadı aradım sorun cıkmıs benımkınde bakıyorlar sımdı her terslık ben buluyor
senın dedıgın doktorda gıdıcek dıye gıdemıyorum ona baslayıp yarım kalmak ıstemedım :2:
ayy kıyamam canım yaa kafamı kaldı bende kızz
adetım az dıye sımdıde taktım sıkıtnı yaptı bana terlıyorum habıre hıcbırsey yapmak ıstemıyorum eşim bısey dese atlıcam ustune oluyorum
ne oldu amelıyatın kuşum yaa ıns sorun yoktur ????
canim gecmis olsun gitmeden bi gorunseydin keske... Muayene hanesi var simdi benim drun docent ya 350 tl muayenesiymis.. gidicek simdi benimde doguma az kaldi gibi bende simdi napicami bilmiyorum bayram oncesi gidicem konusucam bu gitme mevzusunda Ben nolcam .. dogumlarini nerde yaptiricak vs Insallah cok tuzlu biyerde olmaz esim olsada napalim diyor bakalim hayirlisi olsun hakkimda....
Su satten sonra gitme zaten bi tedaviye baslicak olsanda yarim kalicak... Insallah iyi bir Dr bulursun ama infertilite konusunda uzman birini bul... Insallah rabbim isini gucunu rast getirir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?