Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bana aktarın verdıgı hayıt buydu benımkı dogrumu acaba ??? 2 tur varmıs cunku yuvarlak yyuvarlak ve ıcınde bır kac yaprak kökleri var :44:

lepicim çok teşekkürler canım sağolasın. int te bir doktorun yazısını okudumda , yumurtlamak ve yumurtanın çatlaması farklı şeyler gibi bahsetmiş ve bir de yumurta çatlaması progesterondan anlaşılmaz ultrason gerekir demiş. o yüzden aklım karıştı benim de. teşekkürler canım sağol

değilmişş...yumurta belli bi boyuttayken çatlıyorrr...ve spermi içine alıyorr:):)şaka gibi okadarokuduk araştırdıkkı dr olduk mübarek...neyse ben yumurtlayamıyorum diye çok üzülüyordum hep ilaçla adet oluyordum yumurtlamışımm..yumurtam 2 cm olmuş hatta ama takipde değildim çatlama iğnesi vurulmadım. garibim yumurtacıkım kendide çatlayamamışşş kist olup kalmış yumurtalıklarımdaa

bırde bu gergınlıkle dun hormon tahlılı yaptırdıgım hastaneyı aradım labaratuar sonucum cıkmıs ama ınternete ıslememıs bılgı ıslem
aradım bırde bagrındım dunden berı beklıyorum 20 dk telefonda tuttu manyak herif :20
sorun varmıssda off hep sorunlar zaten benı buluyorrrrrrr

sakınnnn... doğum kontrol hapları hepten düzeni bozuyor

Regenn canım günaydınn nasılsın nasıl gidiyor

iyiyim canim yaaaa seni gördügüme cok sevindim sen nasilsin??? ne zamanadir karsilasamiyoruz..

canim ben de oldu aynisi dra gittigimde söyledim, normal dedi anlamadim bn de nasil normal olur diye.. ne bileyim stresten, mevsim degisikliginden olabilir ya da senede bir vucüt kendiliginden yapar felan dedi.. drlar da cogu seyi aciklayamiyor bence

Slm nasilsin? Sana bakiyim dedim yine sikintilisin ...

rica ederim canım inş işe yarar
ıns canım daha once kullandım ben bunu ama nebılım bakalım belkı hapını alırım bu ay

nasıl normal ya 3 gunden az 5 gunden fazla normal degıl profosorler acıklyorr her dakka nettende okudum cok ben
normal degıl ıste yaa bırseye baglı ama neye yok endokrın doktoruna gıdıcem bayramdan ıycene canım sıkılıyor bu duruma
nasılsın canım nasıl gıdıyor senın durum
senındemı az gelıyor adetın :2::2:
karsılasamıyrz buara senınlede

Slm nasilsin? Sana bakiyim dedim yine sikintilisin ...

sorma canm yaa nasıl oluyum aynı evet sıkıntım devamm
hastalandım oda cok az surdu 1 gun bıle degıl neden oldugunuda bılmıyorum dun hormon tahlıllerımı yenıletıyım dedım bosa para vermıyım ozelde cok pahalı dıye devlete gıttım
ordakı kadın ıste yok 4 sefer klomen kullanalım az kullanmısın sonra asılama yapalım dıo hormon tahlıllerını yaptırdım oda aksılık benı bulucak ya netten cıkar dedıler hala beklıyorum cıkmadı aradım sorun cıkmıs benımkınde bakıyorlar sımdı her terslık ben buluyor
senın dedıgın doktorda gıdıcek dıye gıdemıyorum ona baslayıp yarım kalmak ıstemedım :2:

yaa dr öyle dedi canim, evet dedigin dogru belli bi gün araligi var.. mesela benim ilk iki gün cok yogun olur 3-4-5 gittikce azali ve biter.. ama iste son zamanlarda -her ne hikmetse- ne miktari ayni kaldi ne de günü.. bi keresinde de hic olmadim desem yeridir.. böyle bir gün o da günlük pedlerle gecistirilebilecek sekilde.. hani bu duruma dr normal dedi.. benim o zamanki dra göre her sey normaldi gerci

canim biliyosun benim ameliyat durumum vardi onun icin hastaneye gidip geldim anestezistle randevu drla randevu felan, giremedim buraya.. bu arada hic ssormuyosun ameliyatin noldu diye

ayy kıyamam canım yaa kafamı kaldı bende kızz
adetım az dıye sımdıde taktım sıkıtnı yaptı bana terlıyorum habıre hıcbırsey yapmak ıstemıyorum eşim bısey dese atlıcam ustune oluyorum
ne oldu amelıyatın kuşum yaa ıns sorun yoktur ????

canim gecmis olsun gitmeden bi gorunseydin keske... Muayene hanesi var simdi benim drun docent ya 350 tl muayenesiymis.. gidicek simdi benimde doguma az kaldi gibi bende simdi napicami bilmiyorum bayram oncesi gidicem konusucam bu gitme mevzusunda Ben nolcam .. dogumlarini nerde yaptiricak vs Insallah cok tuzlu biyerde olmaz esim olsada napalim diyor bakalim hayirlisi olsun hakkimda....
Su satten sonra gitme zaten bi tedaviye baslicak olsanda yarim kalicak... Insallah iyi bir Dr bulursun ama infertilite konusunda uzman birini bul... Insallah rabbim isini gucunu rast getirir....

oyyy kiyamam sana ben yaa... ne tavsiye versem ki bilemedim.. iste benim de son iki-üc aydir iyi.. öncesinde ben de deliriyordum.. dra söyledim, normal dedi.. ben de evde maydonoz sapi basta olmak üzere bütün otlari iciyordum ama yine de kanamama etkisi olmadi, yani bende olmadi, normalde herkes önerir.. ne diyim stres yapma daha fazla, kendini yipratma bitanem, sonucta ne yaparsak yapalim, vücut kendi belirliyor düzenini.. stres de hepten allak bullak ediyo

canim hani anlatmistim ya laparoskopi olcam diye, sorma... gittim dra ve anesteziste.. anam bana ne ihtimallerden bahsettiler.. rahim alma riski bile var dedi ben orda sok oldum tabi ayni bu smile gibiydim.. kimse de yok yanimda.. dr olacak japon mudur çin midir ne zikkimsa, almancasi bile berbat ne diyosa anlasilmiyo, bana her riskten bahsediyo, kadina diyorum ki, tamam ameliyat yapilcak, karnima delikler acilacak vs vs ama orda bi sorun varsa, mesela tüp tikanikligi, ayni anestezi altinda tedavi edilecek mi??? demesin mi bana yok öyle bi durumda uyandircaz sizi, tedavi icin tekrar görüscez diye dedim manyak mi bunlar ne, olur ben bi daha geleyim bi daha kesin, bicin.. zaten ciktim ordan agliyorum resmen.. yolu nasil geldim bilmiyorum, hatta yolu karsiya gecerken kirmizidan gecmisim, allahtan araba felan carpmadi ben de eve geldim esimle konustum ve vazgectim, hem cok korktum hem de gerek görmedim, sadece tüplerin tikanikligi icin bütün o riskleri göze alamadim. trye gelir hsg yaptiririm diye düsünüyorum.. he bir de kim gircek ameliyata dedim, bashekim heralde demez mi? heralde diyo bir dee.. belki de tecrübesiz bi dr gircek.. üni hastanesi sonucta... böylelikle vazgectim

o yuzden gıtmek ıstemıyorum canım 3 doktor oldu ya benım kendı doktorum var cok memnunum ben muayenesı 120 dıye hadı muayene parasını gectm verırırm ama asılama 2.500 ılacsız veremem o yuzden senın doktoru ıstedım ama oda gıdıcekse hıc bulasmıyım dedim 350 muayenede cok baya
saol canmmm ınsallah arıyorum doktor bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…