o yuzden gıtmek ıstemıyorum canım 3 doktor oldu ya benım kendı doktorum var cok memnunum ben muayenesı 120 dıye hadı muayene parasını gectm verırırm ama asılama 2.500 ılacsız veremem o yuzden senın doktoru ıstedım ama oda gıdıcekse hıc bulasmıyım dedim 350 muayenede cok baya
saol canmmm ınsallah arıyorum doktor bakalım ne olucak
oyyy kiyamam sana ben yaa... ne tavsiye versem ki bilemedim.. iste benim de son iki-üc aydir iyi.. öncesinde ben de deliriyordum.. dra söyledim, normal dedi.. ben de evde maydonoz sapi basta olmak üzere bütün otlari iciyordum ama yine de kanamama etkisi olmadi, yani bende olmadi, normalde herkes önerir.. ne diyim stres yapma daha fazla, kendini yipratma bitanem, sonucta ne yaparsak yapalim, vücut kendi belirliyor düzenini.. stres de hepten allak bullak ediyo
canim hani anlatmistim ya laparoskopi olcam diye, sorma... gittim dra ve anesteziste.. anam bana ne ihtimallerden bahsettiler.. rahim alma riski bile var dedi ben orda sok oldum tabiayni bu smile gibiydim.. kimse de yok yanimda.. dr olacak japon mudur çin midir ne zikkimsa, almancasi bile berbat ne diyosa anlasilmiyo, bana her riskten bahsediyo, kadina diyorum ki, tamam ameliyat yapilcak, karnima delikler acilacak vs vs ama orda bi sorun varsa, mesela tüp tikanikligi, ayni anestezi altinda tedavi edilecek mi??? demesin mi bana yok öyle bi durumda uyandircaz sizi, tedavi icin tekrar görüscez diye dedim manyak mi bunlar ne, olur ben bi daha geleyim bi daha kesin, bicin.. zaten ciktim ordan agliyorum resmen.. yolu nasil geldim bilmiyorum, hatta yolu karsiya gecerken kirmizidan gecmisim, allahtan araba felan carpmadi ben de eve geldim esimle konustum ve vazgectim, hem cok korktum hem de gerek görmedim, sadece tüplerin tikanikligi icin bütün o riskleri göze alamadim. trye gelir hsg yaptiririm diye düsünüyorum.. he bir de kim gircek ameliyata dedim, bashekim heralde demez mi? heralde diyo bir dee.. belki de tecrübesiz bi dr gircek.. üni hastanesi sonucta... böylelikle vazgectim
Evet canim 350 cok ama docent dr musyeneleri o civar zaten.. bende o gitmeden git diye ondan demistim o fiyata docent dr a Muayene olamazsin diye... Neyse zaten gitti gidecek burdan sonra anlamsiz tabi.. bide infertilite konusundada bilgiliydi...
2 ay klomen tedavisi az benim Dr da aynisini derdi sana ... Bana dedigi suydu ilk tedavimdede ikincidede bu ilaclarin etkisi uzun suruyor yani ilk ilaca basladigin ay 1 veya 2 yumos olusuyor ya 4. Ve 6. Tedavilerde bu sayi 5 ve 7 Ye kadar cikiyor yumurta sayin cogaldikca sansin artiyor... Ben senden daha tecrubeliyim bukonuda 2 sefer biri 5 ay ikincisi 6 ay olmak uzre by tefaviyi gordum toplamda 3 gebelik 2 dusuk yasadim .. asilamayida tecrube ettim sukur ondanda sonic aldim...
Sana tavsiyem his kesmeden 4 ay daha klomen tedavini tamamla sonrasinda asilama ya gec zaten asilamayla klomen tedavisindeki sansin sadece % 10 artiyor asilamada bir mucize degil yani... Zaten asilamada 2 tane yaptirman tup bebek icin zorunlu... Ki tup bebekle bile hamile kalamayan var hic biri garanti degil geldim bir surec adim atlayarak sonuc daha kolay alinmiyor. . Biraz sabir biraz zaman.... Malesef pko luyuz ve zorlaniyoruz...
Umarim sabirla sende bebegine kavusacaksin tipki benim gibi....
ayy canım yaa
ya dıyorum progesteron eksıklıgı yada ostrojen eksıklıgınden olabılır bunun ıcınde gıdıcem doktora mıktar olarak cok az ahh ıste tamam normal stresten dıyorum ama bana sıkıntı strest yapıyor hıc olmamıs gıbı ustumde agırlık ter nasıl kotu oluyorum menepoza gırenler gıbı ter bosalıyor resmen
bılıyorum cANIM laparoskopı olucagını ..yuhhhhhhhhh ya ne demısler salaklar yaa hıcmı dusunmuolarr derken ya neden tek gıdıosun kı bebegım ya ben o yuzden korkudan tek gıdemıyorum hıc hep esımı suruyorum allahtan oda gelıyorr surat assada gelıo ıste
ayyyyyy hayatım yaa tek gtme bıdahaayrıca ıste bu yuzden devlet hastanelerını sevmıyorum ozellerde cok pahalı tamam ama hıc doktorlar kırıcı olmuyor
ayy o dktoru alıp elıme evıre cevıre olduresım geldicanım hsg cekılmedınmı sen ıyı bır jınekologa gıt ozel falan bence yada tr geldıgınde yaptır bence
unı hastanesı tamam ıyı gayet arastırıyorlar edıyorlar tamam ama ne bılıyım yaaaaaaaa amelıyat ıcın bence ozel tercıh et
Ohh sen simdiden bukadar acele ediyosun hamile kalincada 9 degil 99 dogurursun valla...ay canım ınsallah yaaa ınsallahhh dedıgın gıbı tedavımın yarım kalmaması ıcın gıtmek ıstemedım cunku cok doktor degıstırmeyıde sevmıyorum
nebılıyım benım doktorda 2 klomen kullandırıp ıgne tedavısıne gecmıstı ıste offfff napıyım valla canım napcagımı sasırdım bende karar veremedım
klomenlede zaman kaybetmek ıstemedım 2 asılama yaptırsam olmadı dıyıp umudumu kesıp hemen tüp bebegı yaptırırım dıye dusundum
bır doktor bulsam ozelde de olabılır ama hastane olsun
benım doktorda ılaclarıda parayla alıodum
ozel muayene oldugu ıcın sigortada gecmıyordu
yakın cevremde cok aradım avcılar bakrkoy baktım doktor ama bulamadım iştee
filizim kimi götüreyim ki yanimda??? tek bir tane arkadasim vra, o zavalli da bizim gibi pkolu iki senedir sürünüyo, eltisi resmen buna inat 3. cocugu dogurdu, iste bi isi varmis cocuklarini arkadasima birakmis.. onu aradim gel diye, sagolsun kiz eltisinin cocuklarini bile alip gelmeyi düsündü ama hele oglan varya canavar resmen.. o yüzden yok dedim ne diyim.. kaynanami cagirsam gelir allah var simdi, sirf meraktan yine gelir ama beni orda daha da deli eder o ayri.. bilip bilmeden konusur.. esimin de izni kalmadi is yerinde, bitti günleri.. zaten bu ay bitince yilbasina kadar izin yasaklari var onlarin da.. yani anlican mecburiyetten yalnizim.. kimsem yok ki burda
canim drum cok iyi, ondan memnunum. ama sorun su: ben almanyada hic HSG yaptirdim diyen görmedim.. yani bu ameliyata millet rahim filmi diyo.. esimle de konustum, dedi ki o da sagolsun, biletler biraz ucuzlasin seni trye göndereyim film yaptir orda dedi.. simdi onu aratircam, illaki bi drun mu karar vermesi gerekiyo hsg icin, yoksa bi özel hastaneye direk gidip, ücretini ödeyip yaptirabiliyor musun onu bilmiyorum iste..
burda özel hastane diye bir sey yok canim, herkes esit.. bu sehrin en zengini de en fakiri de ayni hastanede.. he daha büyük yerlerde daha iyi hastaneler var felan tabi torpilden hic bahsetmiyorum ama yine de insanlar esit bu konuda.. drlar felan cok cok iyiler güleryüzlüler ama iste bu bana denk geldigi gibi arada gicik tipler cikiyorlar.. eee kuzum biliyosun, biz cöle düssek karsimiza kutup ayisi cikarsans meselesi iste...
sen de ihmal etme tatlim düs pesine, güvendigin yere git belki sebebi pko feland egildir baska bir sey vardir altinda.. tamam az adet sorunu bende de oldu ama böyle ateslenme felan olmadi, ne bileyim guatrina felan baktirmissindir mutlaka di mi??... he o kanamanin miktari da ayni bi konu.. kendim de yasadigim icin ayni sorunu anliyorum seni.. hatta benim öyle cok az oldugunda bütün ay adet sancisi gibi sanci cekmistim.. can acisina insan katlaniyor ama iste stres, hüsran cok yipratiyor bizi
iyiyim canim yaaaa seni gördügüme cok sevindim sen nasilsin??? ne zamanadir karsilasamiyoruz..
canim ben de oldu aynisi dra gittigimde söyledim, normal dedianlamadim bn de nasil normal olur diye.. ne bileyim stresten, mevsim degisikliginden olabilir ya da senede bir vucüt kendiliginden yapar felan dedi.. drlar da cogu seyi aciklayamiyor bence
Ohh sen simdiden bukadar acele ediyosun hamile kalincada 9 degil 99 dogurursun valla...
Hoppp diyorum once derin bir nefes al sonra sadece zamanin sana iyi gelecegini unutma senin Dr sanirim oparator Dr.. ben sana docent benden by infertilite konularinda uzman bir drun gorusunu soyledim canim goruldugu uzre dogru bir tedavi Tokyo izlemiski diger gittigim 6 Dr gibi tup bebekle belki bir ihtimal olur senin cocugun tezini curutmus...
Sen daha 3 Dr doyorsun benim dr um 7. Gittigim Dr.. ondan onceki drumun bende cok iyi oldugunu dusunuyordum sagolsun cok psikolojim bozulmudtu... Oyle az buz bir hastanenin Dr USA degildi yani los koca acibadem hastanesinin druydu.. gittim aylarca ne gecti elime tup bebek dedi oda belki..
Gerekiyorsa 10 dr degistir 2 ay klomen tedavisine hic baslamasaymis Greek yokki sorely tup uses asilama yapsaymis... Dedigim gibi aydan aya etkisi artiyor Ki Ben kendi tecrubelerimden yola cikarak diyorum bunu... Bence senin Dr para kazanmak amacli asilamaya gecmek istedi... Klomen verip onu takip edince bi kazanci olmuyorki 1 muayene ucreti oduyorsun bir ayda seni en az 4 kere bazen 5 kere ulturasona sokacakk amannnn niye ugrassinki yapar asilamayi slur bi syntax parani olmadi git tupe... Verdigin parayla kalirsin... Benim drum 6 ay her ay 5 kere gittim bide ilaci cebimden aldim masraf ettim diye asilama parasi bile almadi.. kontrol surem gecer muayene actirmaz... Simdi seker sorunum var 15 gunde bir olcumumu gormek istiyor ve sakin muayene actirma diyor kontrol suresi 10 gun normalde. Yani paragoz cogu dr ozellikle oylesinden uzakdur canim..
hadı ya uzuldum canım ınsanın arkadasının olmaması cok zor bır durum cok ıyı anlıyorum senı benımde arkadasım coktu evlendım onlar bekar ve suan bakıyorum etrafımda kımse yok sonucta evlııyım ha dıyınce cıkamıyorum dısarı eglenmeye onlarla sonucta eşim ızın vermıyor
neyse hsg cekımı ıcın gıdebılrsın ozel hastaneye canım cekerler ama ben kendı doktorumun cekmesını ıstedım bırde radyolojı merkezlerınde daha hafıf agrılı dıye radyomarı tercıh ettım ıykıde etmısım cok agrım olmadı ..aynen canımm sans meselesı benımde sansım hıccccccccc yokturrr
yok baktırmadım guatırıma troıdlerıme baktırdım ultrasyonla oda sacma bır doktor surdu jelı tamam bısey yok kalk dedı tsh t3 t4 hormonlarıma baktırıyorum ama devamlı annemdede guatır vardı tedavıyle gıtmıs genclıgınde.ama dıyor benım adetlerımı etkılememıstı dyor oda amannnnnnn ooooooooooooofffffffffffff ne bılım ıycene bunaldım ben kafamda bır dunya tilki dolanıyorr bende cektım bebegımmmmm agrımı cektımmm gecen ayda bu ayda bır baktım azıcık adet bunun ıcınmı cektım agryı yaa
allah yardımcımız olsunnnnnnnnnn bırtanemmmm benım
Evet tatlım karşılaşamadık aslında ben hep aynı topicteyim biliyorsundur sanırım.. gelsene arada uğra
evet canım operatör yanındada profosor var 2 kısıler bır muayenede
benım doktorum hep sakındır hıc takma olucak dıye moral cok verıyor ben ona gıttıgım zaman rahatlıyorum takmıyorum ama 1 ay sonra hastalanınca haydeeee bastan takmalar cıkıyor ıste halıyle yıkılıyorumm okadar emek okadar gıt gel vs yoruluyorumm
kendı doktorumm asılamayada ızın vermıyor kı hemen ole pat dıye garıp yanıda bu
ıgne tedavısını 2 sefer deneyelım dedı olmassa bır kac ay daha dnerız dedı klomenden daha etkılı ya gonal f ıste oyle denerız dıyor asılamaya en yakını o dedı ıgnelrıde zaten eczaneden kendım alıyorum ona sadece muayene parası verıom canım hıc para goz degıl aksıne muayene ucretını vermesen bıle sesı cıkmaz herkezden 120 de almıyor ayrıca bır ark gıdıyor onun durumu yok dıye 50 bıle alıyor yanı para kısmına hıc karısmaz ne kadar verırsen sesı cıkmaz
valla canım bakıyım arastırıcam ıyı bır doktor tamam klomenı 2 3 ay denıyım ama ıyı doktor bulursam denerım yoksa devlette ınan cok zor oluyor randevu alamıosun alıosun sıra cok beklıosun kapı acık ole pat dıye baska hasta gırıyor sacmalıkkk özel hastane bakıyorum en azından sıgortam karsılasın ..
haha evet canım terketmem dedim ya, sözüm sözdür . benim nasıl olsun, paso evdeyim. bir elimde süt sağma makinası, saç baş dağılmış, üstümdeki kıyafetlerde süt lekeleri öyle dolaşıyorum işte her fırsatta ya uyuyorum ya internete geliyorum yemek pişirmeye vakit bulamıyorum henüz ,yavaştan başlarım
sağol canımm hepberaber gülelim inşallahhhh
Kesinlikle biz daha fazla takıyoruz canım, sorun bizden kaynaklı olduğu için.. ama aslında eşimizin de kısmetinde ne zaman baba olmak varsa zaten o zaman olacak.buna bizim yapabileceğimiz birşey yok Allahın takdiri bunlar biz üstümüze düşeni yapıyoruz sadece
Evet canım takıyoruz malesef. benim eşimdede sperm saysı azlığı çıktı yani okadar takmıyor benim gibi aslında iyi ediyor taktıkça neoluyorki stresten kötüsü varmıüzülme canım yarın doktora gidip ultrasonla baktırırsın. pko lu çıksan da korkma, çoğu kadında var pko artık. elini sallasan pko luya çarpar nerdeyse o derece.. bununla yaşamayı, kontrol altında tutmayı yavaş yavaş öğrendik biz de, yalnız değilsin, Allah daha kötü dert vermesin
Sevindim canım güzel geçmesine iyi ettin süslenmeklegittiler canım şimdi evi biraz toparlayıpp geldimm..
yemeklerimden 10 point aldım sağolsun yani
güzeldi valla canımm bir sorun çıkmadıı..
her zamanki gibi süslü püslü geldi.. ama benn onun aşağısında kalır mıyımmKALMAMMM
şaka bir yana bende tabiki süslendim püslendim canımm soframı da süsledimmm valla iyi geçtiii
şimdii tekrar geliyorum şekerim
Canım sorunu okudum dün ona göre yazdım ya bende yüksek gibi çıkmış biraz normalde 1 1.5 larda olması gerekiyormuş.Bendekide 2 den fazlaydıda sınırda olduğunu söylemişlerdi.Halledilmeyecek birşey değil canım stres etme kendine.Sadece dediğim gibi mantıklı davran devlet hastanesi baştan savıyosa fedakarlık edip özele git aşılamanı yaptır derim baktınki olmadı tüp bebeğe geçersin boşuna zaman kaybı olmasın .Ama önce için rahat olsun stres yapma canım benimoh süper canımcım ıns fayda ederBende baslıcam bu ay gene
kuşum valla bos yazıo yaa yemın ederım bıl. Kullanmayı bılıoz heralde hastane yenı acıldı ya belkı ondanmı eklemedıler sonucları anlamadım kı neyse yarına ararım labaratuar sonucları var ole yazıo oraya gırıosun kanunı sultan suleyman hast. Canım
corekotunuda yazarım canım tarıfını
aman ya yok gıtmıcem canım o doktora zaten sadece hormonlarıma baksınlar yeter kız bı soru sordum sana gormedınmı ben adet olmadm ole test yaptırmıstım baya eskıden tsh 4.5 cıkmıs yuksek deılmı? Adetlıykende 2.08 cıkmıs
ohhh ıyı yaptınn canımmm rahatladın sende kurtuldun
sor tatlım burdayım geldım bende kaynanamdan
Canım negüzel sevindim senin adına kilo vermenin etkisi büyük inşallah kendiliğindende hamile kalırsınslmmm kızlarrrrrrrr.....ben geldimmmmdr gittimmm....ve süper bi dr du bugüne kadar gördüklerimin en iyisi melek gibiydi...gittiğim klinik ise özel hastanelere 5 basar yakın olan varsa değerlendirsin...üsküdarda..ÇAMLICA SEMT POLİKİLİNİĞİ...
tahlillerimi verdimmmm...kistim gitmişşşşşşşşşşş.....ve kiste o kadar üzüldüm..dr bana dediki kendiliğinden yumurtlamışsınn..ilacsızz..takipte olsaydın çatlatırdınn..çatlamamışşş kist oluşmuşşşş.....havalara uçtummm....pamuk gibi bikadındı 50 yaş üzerinde...göztepe ssk merdivenköypolikilinigindeymiş..bir haftalık buna geçmiş iyi denk geldi...milyonlarcakez şükürler olsun rabbimee...rahimde polikistik görünümü az dediii....ayy yahu çok güsel konuştu benimle...
lepi senin dediğin tahlilide sordum hemen yazdı banaa..21 yada 22. güne bakalım onuda yapıcamm....çook mutluyum çookk...demek kilomm düşünce ilaçsız yumurtlaya bilmişimm...
Canım asprin iç o adetinin gelmesini sağlıyormuş adetine yakın hergün bir asprin iç.evet 1 gun surdu gecen ayda 1 bucuk gun ama ne zaman cocuk ıcın basladım tedavıye ozaman bozuldu duzen
normalde 4 5 gun surerdı 7 aydır boyle az mıktar gelıyor
kımı strest kımı prolaktın dıyor ee ıyıde herkezde duyuyorum prolaktın onlarda yok bısy mıktarı gayet ıyı nıe benım az anlamadım
Bebiş var canım uyuman doğal tabikiselam canlar..
ayy bi uyuyorum ben bi uyuyorum.. fena durumdayım.. gün 24 saat ben max 6 saati ayaktayım.. öyle böyle değil ya uyku halim.. napıcamben öyle?
Sıkma canını bazen aksilikler üst üste geliyor geçer bunlarda inşallah .bırde bu gergınlıkle dun hormon tahlılı yaptırdıgım hastaneyı aradım labaratuar sonucum cıkmıs ama ınternete ıslememıs bılgı ıslem
aradım bırde bagrındım dunden berı beklıyorum 20 dk telefonda tuttu manyak herif :20
sorun varmıssda off hep sorunlar zaten benı buluyorrrrrrr
ya kizlar bu arada bir sey sormak istiyorum size.. bi topikte okudum, bi üye kendi tecrübelerinden dolayi (yanlis anlamadiysam) demiski, pko'da klomen tedavisi vakit kaybi... sizin bu konuda bi bilginiz var mi?? gördüklerinizden, duyduklarinizdan ya da kendi tecrübelerinizden, iyi ya da kötü klomenle iligili ne gibi sonuclar var???
üstteki mesajdada yazdım zaten okursan ... benim 6 yaşıan giren bir oğlum var klomen bebeği :)) ondan önce bir düşüğüm var ... hiç korunmadım sonrasında yine olmayınca drun kapısını çaldım tabi yine klomene başladım 6. ayımda düşük yaptım onuda sonra aşılamaya geçtim şimdikine hamile kaldım bundada düşük riskimle 20. haftama kadar yattım kanamalarım falan oldu ...
ve ben bi ara tüp bebek topiclerine baktım 5. 6. tup bebek denemesi olan insanlar gördüm kimi düşük yapan kimi hiç hamile kalamayan ki tüp bebek en son nokta değilmi ... yani olmayınca hiç birisiyle olmuyor ozaman hepsi bir vakit kaybı oluyor.... ben vakit kaybı olarak görmüyorum bi an önce vakit kaybetmeden bu aşamalara başlamak gerektiğini düşünüyorum hem kiloluyum hemde ileriderecede pko luyum ben bana bu kiloyla klomenle hamile kalamazsın diyen drlar vardı hatta tüp bebek bile belki diyen :)) şuanda 2. bebeğimi kısmetse kurban bayramı öncesinde kucağıma alıcam inşallah..
ilk aşama bu tedavide klomendir ve bunla bir çok kişi bebek sahibi olabiliyor .. olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek diye devamediyor zaten son noktada tüp bebek ...
anladim canim tesekkür ederim, bunun icin tekradan sormak istedim zaten.. benim burdan pkolu baska bi arkadasim da 2 ay kullandi kolmen sonuc alamadi.. hani böyle bir sey de okuyunca size de tekrar sormak istedim.. klomen yerine baska bi ilac önerilmis.. ben de eylülde klomene baslayacagim hayirlisiyla.. umarim güzel bi sonuc alirim ben de
allah yavrularini sana bagislasin canim benim, güle güle büyüt ikisini de.. darisi da benim basimahepimizin basina...
canım benim yeni başlıyacağın tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallh ...
2 ay değil klomen tedavisi 6 ay olmalıydı ... benim gitiğim dr doçent canım ve bana dediği bu ilcın etkisi ay geçtikçe artıyor ve uzun sürüyor .. gerçekten öyle ilk klomen tedavim de 2 yumurtam vardı 4. tedavimde 5 yumurtam vardı 5. dede 5 vardı 4. de hamile kaldım düşük yaptım 5. de de oğlum çok şükür dünyaya geldi ... dr dediği gibi tedavi devamettikçe yumurta sayısı artıyordu .. bazı kişiler yanlız klomene cevap vermez dedi o vermeyen kişilerdede zaten uğraşmıyor benim drum ... zaten en az 3 yumurtan oluyorsa ki ozaman cevap veriyorsundur ... zaten dediğim gibi ilk aylarda 1 veya 2 yumurta oluşuyor... onunda kararını zaten drun verir senin yumurtan oluşmuyorsa zaten o tedavide ısrarcı olmaz hiç bir dr ... benim drum klomene iyi cevap verdiğim halde hamile kalamayınca tüplerime baktı tıkanıklıkmı var diye .. neyseki yine hamile kaldım tabi ... sanırım iş artık allaha lkalıyor ... dr bana aşılama yaparken bile klomene iyi cevap veren biri olduğum için her ay güzel yumurtam oluşuyor gelişiyor çatlıyor diye tutarmı dediğmde bana şans artık dedi çünkü aşılamada şansın sadece klomene göre % 10 fazlalaşıyor dedi ...düşün 7 yumurtam var kesin tutar diyemedi ki 7 yumurtayla asla bi hastasına aşılama yapmaycağını 3 yumurta en fazla aşılama için ideal olduğunu benim durumum için sadece 7 yumurta ile aşılama riskine girdiğini söyledi ...
ondan önce gittiğim dr larda keşke beni oyalamayıp bana baştan klomen verseydi 2 senem boşa gitti 6 doktor değiştirdim 7. doktorum bu benim ... ve sadece 5 ay kolmenle 2 kere hamile kaldım biri düşükle bile sonuçlanmış olsada ...
ama malesef önceki gittiğim dr lar hiç olmayacağını düşündüler yani düşün tüp bebekle bile zor yanıtını almış biriyim ben .. 9 sene hiç korunmamış kendi kendine hiç hamile kalmamış biri...
anladim canim o zaman senin icin iyi bi tedavi oldu klomen.. dr klomen verdigi zaman mutlaka yumurta takibi yapiyor o zaman.. catlatma ignesi oldun mu sen hic??
benim en kizdigim nokta, ilk iki drum pkolu oldugumu inkar etti.. ve tabiki klomen felan vermediler.. ya hep bosa oyaladilar.. gercekten dr faktörü cok ama cok önemli.. artik bu dra da dedim ben pkoluyum ve eski drumun muayenehanesinden memnun olmadigim icin dr degistirdim dedim. yani öyle basitce gitseydim belki o da klomen felan vermezdi..
sen de cok zaman kaybetmissin.. iki senen zaten tamamen havaya gitmisiste kader ya, olacagi varsa oluyor.. ama güzel sonuclar almissin sonunda allah nazarlardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?