Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ne zamn bu teşhis konuldu arkadaşlar size ve ben diana-35 kullanıyorum bu polikistik over bir yumurtalık şekliymiş hapı kullanmayı bırakırsam yine aynı düzensizlik olacakmış hiç hapı bıraktıktan sonra düzeleneniz var mı çok merak ediyorum?

bak canım polıkıstıkover (PKO) yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.

DOKTORUNA danısmadan Sakın böyle bişi yapma ben senelerdir dogum kontrol hapı kullandım Bıraktım olmadım birsürü ılac kullandım. Düzensızlık oluyor ama tek karar verme dokotrunla karar ver BUNUNLA YASAMAYA alısmalısın. yOKSA STRES maf eder seni ve herkesi DİANA-35 de bende cevap verdigi gibi bu hastalıkta kullanılan bi ilaçtır gönlünü ferah tut sevgiler a.s.

haberlerini Beklıyorum Canım .

sevilaycım bgn doktora gittim ayaklarım geri geri gidiyordu zaten.baktık yumurtalara sağda bişi yokta solda adi çatlamaış yumurta çıktı 21mm olmuş ama ne yazıkki bişeye yaramadı beni bu ayki tedavimden etti.üzüldüm ya ne diyim eylüle kaldı benim tadavi büyük ihtimal aşılamaya geçiyoruz.hayırlısı olsun hepimiz için eylülde bizi bakalım nasıl gelişmeler beklicek.sen neler yaptın?

günaydın canım Üzülme demekki vakti gelmemiş 21 mm iyi degilmi normalde istenilen boyut diye biliyorum. Bende cumartesi gününe randavu aldım dr istersen 1 ay daha kullan dedi dkhapını ama ben kararsızım ya kalırsam diye Eşimde kullanma diyor bugun karar asamasındayım eger kullanırsam eylülde gidicem Genel muaneye bi gidiyim diyorum.Adet olmamak strese sokuyor yeterınce hapı kullanmazsan adet olamayabılırımde kullanırsam koruma gerceklesek bu ne illet bi hastalık ya kafaya takma diyorsun ama ister istemez takıyorsun. eylül ayında bakarsın ikimiz birden :CüvCüvluveririz. :CüvCüv::CüvCüv:hayat süprizlerle doludur içini ferah tutki hersey olumlu gelıssın Aşılama için startı eylül ayında veririz:sm_cool:

ben 6ay kullandım 3ay oldu bırakalı haptan once duzensızlık yoktu hapı bıraktıktan sonra düzensizlık basladı pko dım dun dr.a gıttım pko bıtmiş dıane 35 sayesınde oldu duzensızlk ıcınde duphaston verdı ınsalah bıdaa pko olmam

sevilaycım benim geçen aydan yumurtam evt gelişmiş ama çatlamamış bu ay onun erimesini bekleyip eylüle start alıcaz.canm inş.olumlu sonuçlar alırız aşılamadan.gebeliği isterken d.kontrol ilacı kullanmak sinir bozucu.ama adet düzenide çok önemli.sen özeldemisin?ne kadar tutuyomuş bilgin var mı cnm aşılama.allah hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi.

canım özeldeyim Ben evet Aslında ssklıyım.Ama genc kızlıgımdan berı gıttıgım bi doktorum var Özel.bi eczacı arkadasım var igneler hepsı 500 cıvarı tutuyor tabi münae icretide eklenınce baya külfetlı oluyor Ama söyle bi avantaj var rapor cıkarsa ilaclar için ozaman yarı yarı öduyor diye biliyorum eylül ayında asılama bende olucam işte özelde olucam. gecen gititim bi dr neden dısarıya o kdr para verıyorsunuz biz burda hekım degilmiyiz dedi Haklı belkı ama ben yıllardır gittiğim bi dokotru bi kalemde silmem hemde hocası olan birisini asla silmem. güven çok önemlı o güvenı aldım Maddi yıpratıcak ama Degerse neden olmasınki verdigim Paralar Helal olsun hep dedim Hepte derim canım

cnm haklısın güven çok önemli bu konularda.en hassas tedavilerden biri bence insanlar çok istiyor emeklerinin karşılığının görmek istiyor.çünkü çok yıpratıcı bi dönem.eylülde ramazanda geliyor hepimiz için hayırlısı olur inş.ozamana kadar moral toplamalıyız.

kızlar bu ay ilaçsız adet olmayı deneyecm bakalım olacakmıyım şu pko illetinden kurtulsak mübarek aylarda

merhaba kıslar.benımde doktorum pko ya megıllısın dedı..
bu sıralar kollarımdakı tuylerde koyulasma oldugunu farkettım bırde gobegımde tuylenme var.
aacaba hormon degerlerım mı yukseldı?gercı 3 aydır gonahepne kullanıyorum acaba ılacın etkısıyle mı oldu tuylenme?bu konuda bılıgısı olan varmı acaba?

mrb rosemcim ben hiç gonahepne kullanmadım.malesefki bu pko tüylenme yapıyor.bende çok şükür yok ama herkeste farklı seyrediyor.sen yinede takmamaya çalış cnm doktoruna bi danış en iyi cevabı o verecektir.

malesef bitmiyor cnm.sadece adet düzensizliği değilki yaptıkları.yumurtlama bozukluğu bununla birlikte tabi zor gebe kalıyosun.bnm adetlerim düzeldi ama gebelik yok.allah hepimizin gönlüne göre versin.stres yapmamak lazım kimininde hiç tedavisiz oluyor işte.

kızlar tahlil sonuşlarını aldım pko değilmişim tüm hormonlar da normal cıktı emin olamadım daha sonra özele gittim orada da herşey normal dediler peki neden benim adetlerim düzensiz o zaman 2 ayda bi oluyorum fikri olan var mı

pko nun kesin bir tedavisi yok..dogum kontrol hapları sadece bellibir müddet azaltıyor..tamamen yok olmuyor...

Kızlar herkes Eylül ayını mı bekliyor? Beklemek çok zor oluyor bazen..
Ben de 25 Ağustos - Eylül başı civarını bekliyorum. Çok merak ediyorum. Acaba şu anda :CüvCüv: olabilir miyim....
Bugünlerde çok gelmiyorum. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. böyle zaman hepten geçmiyor sanki.. Güzel haberlerinizi alırım umuduyla bi bakmak istedim.
Haber vermeyi unutmayın haa
Merakla bekliyorum

ya :'( bu pko iyileşmeyen bi hastalık mı?! ben de 2 ay önce öğrendim pko olduğumu pko mu pkos mu tam bilmiyorum dr lar saolsun başlarından savıyorlar hatta yanlış tedavi yöntemi uygulanmış önce progesteron hormonu verdi sonra diane 35. diane35 i 2 aydır kullanıyorum bir de hayıt suyu içmeye başladım ama napcam hiç bilmiyorum ya ilerde anne olamazsam !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…