ne zamn bu teşhis konuldu arkadaşlar size ve ben diana-35 kullanıyorum bu polikistik over bir yumurtalık şekliymiş hapı kullanmayı bırakırsam yine aynı düzensizlik olacakmış hiç hapı bıraktıktan sonra düzeleneniz var mı çok merak ediyorum?
canım tabiki allahın mucizemizi ne zaman vereceği belli olmaz.biz hiç beklemediğimizde bi bakmışız olmuş.ben 1,5 yıldır istiyorum 6 aydır tedavideyim.öncesindede tabi doktora gittim ama bana bekle olur daha gençsiniz gibi laflar ettiler.adet olamıyodum arıyodum farlutal kullan olursun diolardı.dediğim gibi şimdi oluyorum ayında bu ayda 1 hafta geçti ama şuan söküldü çok şükür ilaçsız.iyi bir dr la tedavi çok önemli cnm.senide anlıyorum dr değiştirmek istemiyosundur.eylülde gelişmelerden haber edersin.neyseki az kaldı bnde yrn dra gitcem.
mrb.ben birazdan gidicem doktora pko lumuyum onu öğrenicem inş.adı konurda çaresine bakarım.4 aydır adet olamıyorum.benim 2,5 yaşında bir oğlum var ama bir bebek daha istiyorum.hayırlısı bakalım.inş.Allah isteyen herese nasip eder.[/QUOT
adet olamamak gerçekten çok zor bişey.umarım önemli bişey yoktur.pko sa bile tedavine bakarsın.benimde adetim çok düzensizdi tedavi olalı beridir her ay gelio çok şükür.bebişte gelse bi hayırlısıyla.dediğin gibi allah herkese nasip etsin.
sevilaycım bgn doktora gittim ayaklarım geri geri gidiyordu zaten.baktık yumurtalara sağda bişi yokta solda adi çatlamaış yumurta çıktı 21mm olmuş ama ne yazıkki bişeye yaramadı beni bu ayki tedavimden etti.üzüldüm ya ne diyim eylüle kaldı benim tadavi büyük ihtimal aşılamaya geçiyoruz.hayırlısı olsun hepimiz için eylülde bizi bakalım nasıl gelişmeler beklicek.sen neler yaptın?
ne zamn bu teşhis konuldu arkadaşlar size ve ben diana-35 kullanıyorum bu polikistik over bir yumurtalık şekliymiş hapı kullanmayı bırakırsam yine aynı düzensizlik olacakmış hiç hapı bıraktıktan sonra düzeleneniz var mı çok merak ediyorum?
sevilaycım benim geçen aydan yumurtam evt gelişmiş ama çatlamamış bu ay onun erimesini bekleyip eylüle start alıcaz.canm inş.olumlu sonuçlar alırız aşılamadan.gebeliği isterken d.kontrol ilacı kullanmak sinir bozucu.ama adet düzenide çok önemli.sen özeldemisin?ne kadar tutuyomuş bilgin var mı cnm aşılama.allah hepimizin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi.
kızlar bu ay ilaçsız adet olmayı deneyecm bakalım olacakmıyım şu pko illetinden kurtulsak mübarek aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?