Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canm evet beklemek gerçekten çok zor.allah hepimize bol sabır versin.sen yoktun gel ama biz zaten burda kaç kişiyiz .senden de inş.hayırlı haberler alırız.eylülde start veriyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

eylülde neye start veriyorus anlamadım

slm kizlar ,uzun zamandir k.k dayim ama kendimi nedensiz infertil grubunda saniyordum,kendini kadin dogumcu zasnneden bi vicdansizin yuzunden.bugun baska bi dr agittim adam eski tahlillerime bakti,ailede seker hastasi var mi dedi ve sole bi bakti tahlillere ve benim polikistik over oldugumu soledi ve muayene falan,kesinlik verdi duruma..cok saskin ve uzgunum ve de rahim duvarinda bozukluk var histeroskopi olacagim kisa zaman sonra.
cok saskin ve uzgunum 8 aydir bosuna kurek sallamisim,zaten hamis kalsamda tasiyamayacakmisim ve ne dusunecegimi bilmiyorum.
simdi bu konuyu arastirmadan once bunun tedavisi sonucu hamile kalinabilio mu acaba,bilen duyan var mi????
offf kizlar ya bu nasi bi sinav????

Tabiki hamile kalınabiliyor canım. sıkma canını.. konu geçmişini biraz okuduysan biliyorsundur arkadaşlarımızdan doğum yapanlar var. doktorun verdiği ilaçlar varsa düzenli kullanmaya dikkat et. Allah isteyem herkese versin inş.

Hayırlısı olsun tatlım innşşşallah :hooray:
Dün sabah ilacımı içmeyi unuttum. hiç aksatmıyordum, dalgınlaştım biraz bugunlerde.. galiba yoruldum. Eylüle de az kaldı..
Hepimize hayırlısı arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

canım benim,maalesef kendini doktor zannedenler sandığından çok daha fazla bu piyasada.ben 3 ayrı doktorla tam 2 yıl kaybettim.tek dedikleri : 'sağlıklısın,git evine bekle.' nihayet doğru doktoru buldum,verdiği ilaçlarla ilk ayda hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim.belki bu kayıp da doktor hatasıydı,bilmiyorum.bir dizi şanssızlıklar sonucu kendi doktoruma ulaşamadım,ancak 11 eylüle randevu alabildim.hamileliğimi başka bir doktor takip etti.sanırım glukofeni ilk 3 ay, düşük riskine karşı kullanmam gerekiyormuş ama bu konuda bilgilendirilmedim,ilacın prospektüsünde de hamileler kullanamaz yazıyordu,bıraktım.şimdi sorularıma cevap alabilmek için 11 eylülü bekliyorum. öyle ya da böyle,sonuçta nasip olmadı ve kaybettim ama biz pko'lular hamile de kalabiliyoruz,sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi de kucağımıza alabiliyoruz.hiç moralini bozma,doğru doktoru da bulduğuna göre... herşey çok güzel olacak. :lepi: :lepi: :lepi:

esinsay ve keops kizlar saolun ilgilendiginiz icin,bu arada keops ben de izmirliyim,ama konyaya evlendim ve burda ogretmenlik yapiyorum anlayacagin konyali oldum ama izmiri hala cooookkk ozluyorum.
bugun hastaneye gittim histeroskopi icin tahlil ve muayene oldum.persmbe gun verecekler.Artik beni de alin araniza tamam mi???cunku destege ihtiyacim coookkk,hepiniz gibi.
Kendinize ii bakin.Allah ii insanlarla karsilastirsin bizi kizlar...
en kisa zamanda anne olmak dilegiyle..

Canım hoşgeldin aramıza.. hepimizin hayırlı haberlerini duymak dileğiyle.. a.s.

hoşgeldin sevgili hemşehrim,sevgili meslektaşım.izmirde doktora ihtiyacın olursa benim doktorum kent hastanesinden namık demir.bilmiyorum,belki birçok doktor görebilirdi ama 3 tane üst üste doktordan sonra namık bey çok değerli oldu gözümde. (eylülde gidince bu reklamlarıma karşılık bir komisyon anlaşması yapayım bari. :jeyyar: :jeyyar: ) sevgiler...

hosgeldin; Sabır senden,huzur eşinden mutluluk, sevinç, Hersey RABBİMDEN , Dualar bizden sana a.s.sevgiler

hepinize merhaba bende pko hastasıyım, eşimde de varikosel tespit edilmişti..değerlerinin yükseldiği 2.testte görüldü ve ameliyata gerek kalmayacağı söylendi..şimdi hastalanmayı bekliyorum ki gideyim doktorumada ne olacaksa söylesin..yumurta takibimi aşılamamı yoksa tüp mü çaremiz???offf offff durumu bana benzeyen varmı içinizde?

görüyorum ki hepimizin durumu hemen hemen birbirine benziyor.arkadaşlar ne tedavi uygulanacaksa birbirimden heberdar olalım.inş.en yakın zamanda hamişte çırar sayfadan.buna çok sevinicem.umudumuz umut olsun.bu zor yokculukta allah hepimize yardımcı olsun.pko lu olduğunu yeni öğrenenen arkadaşlarım hiç ümidinizi kaybetmeyin herşeyin bi tedavisi var çok şükür olmaz denen bi durumumuz yok.

herkese selam bende ultroson görüntüsünde pco olanlardanım daha tedaviye başlamöadım ilk başta çok üzülüyordum ama şimdi biraz daha alıştım bu duruma
bu ay hamile değilsem tekrar dr a gidicem tedaviye başlarıs artık herhalde

dogru canım ilk esinsayın haberını beklıyoruz en yakın tarih suan onun Eylülde sıra bizede gelcek inş. :1hug:

sizede geçmiş olsun. zamanla Alışılıyor, Ve AŞILIYOR umud cok degerli ve cok kıymetli Asla umudunu yitirme biz öyle yapıyoruz:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…