Kızlar herkes Eylül ayını mı bekliyor? Beklemek çok zor oluyor bazen..
Ben de 25 Ağustos - Eylül başı civarını bekliyorum. Çok merak ediyorum. Acaba şu anda :CüvCüv: olabilir miyim....
Bugünlerde çok gelmiyorum. başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. böyle zaman hepten geçmiyor sanki.. Güzel haberlerinizi alırım umuduyla bi bakmak istedim.
Haber vermeyi unutmayın haa
Merakla bekliyorum
canm evet beklemek gerçekten çok zor.allah hepimize bol sabır versin.sen yoktun gel ama biz zaten burda kaç kişiyiz .senden de inş.hayırlı haberler alırız.eylülde start veriyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
slm kizlar ,uzun zamandir k.k dayim ama kendimi nedensiz infertil grubunda saniyordum,kendini kadin dogumcu zasnneden bi vicdansizin yuzunden.bugun baska bi dr agittim adam eski tahlillerime bakti,ailede seker hastasi var mi dedi ve sole bi bakti tahlillere ve benim polikistik over oldugumu soledi ve muayene falan,kesinlik verdi duruma..cok saskin ve uzgunum ve de rahim duvarinda bozukluk var histeroskopi olacagim kisa zaman sonra.
cok saskin ve uzgunum 8 aydir bosuna kurek sallamisim,zaten hamis kalsamda tasiyamayacakmisim ve ne dusunecegimi bilmiyorum.
simdi bu konuyu arastirmadan once bunun tedavisi sonucu hamile kalinabilio mu acaba,bilen duyan var mi????
offf kizlar ya bu nasi bi sinav????
canm evet beklemek gerçekten çok zor.allah hepimize bol sabır versin.sen yoktun gel ama biz zaten burda kaç kişiyiz .senden de inş.hayırlı haberler alırız.eylülde start veriyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
eylülde neye start veriyorus anlamadım
Bebek için çalışmalara.. ayrıca ben de regl olmazsam bi test yapıcam ağustos sonunda kaydirigubbakcemile2
:CüvCüv:ramazana hamiş girersin inş. güzelim dualarımız senle müjdeli haberlerinin beklıyoruz sevgiler :1hug:
slm kizlar ,uzun zamandir k.k dayim ama kendimi nedensiz infertil grubunda saniyordum,kendini kadin dogumcu zasnneden bi vicdansizin yuzunden.bugun baska bi dr agittim adam eski tahlillerime bakti,ailede seker hastasi var mi dedi ve sole bi bakti tahlillere ve benim polikistik over oldugumu soledi ve muayene falan,kesinlik verdi duruma..cok saskin ve uzgunum ve de rahim duvarinda bozukluk var histeroskopi olacagim kisa zaman sonra.
cok saskin ve uzgunum 8 aydir bosuna kurek sallamisim,zaten hamis kalsamda tasiyamayacakmisim ve ne dusunecegimi bilmiyorum.
simdi bu konuyu arastirmadan once bunun tedavisi sonucu hamile kalinabilio mu acaba,bilen duyan var mi????
offf kizlar ya bu nasi bi sinav????
esinsay ve keops kizlar saolun ilgilendiginiz icin,bu arada keops ben de izmirliyim,ama konyaya evlendim ve burda ogretmenlik yapiyorum anlayacagin konyali oldum ama izmiri hala cooookkk ozluyorum.
bugun hastaneye gittim histeroskopi icin tahlil ve muayene oldum.persmbe gun verecekler.Artik beni de alin araniza tamam mi???cunku destege ihtiyacim coookkk,hepiniz gibi.
Kendinize ii bakin.Allah ii insanlarla karsilastirsin bizi kizlar...
en kisa zamanda anne olmak dilegiyle..
esinsay ve keops kizlar saolun ilgilendiginiz icin,bu arada keops ben de izmirliyim,ama konyaya evlendim ve burda ogretmenlik yapiyorum anlayacagin konyali oldum ama izmiri hala cooookkk ozluyorum.
bugun hastaneye gittim histeroskopi icin tahlil ve muayene oldum.persmbe gun verecekler.Artik beni de alin araniza tamam mi???cunku destege ihtiyacim coookkk,hepiniz gibi.
görüyorum ki hepimizin durumu hemen hemen birbirine benziyor.arkadaşlar ne tedavi uygulanacaksa birbirimden heberdar olalım.inş.en yakın zamanda hamişte çırar sayfadan.buna çok sevinicem.umudumuz umut olsun.bu zor yokculukta allah hepimize yardımcı olsun.pko lu olduğunu yeni öğrenenen arkadaşlarım hiç ümidinizi kaybetmeyin herşeyin bi tedavisi var çok şükür olmaz denen bi durumumuz yok.
herkese selam bende ultroson görüntüsünde pco olanlardanım daha tedaviye başlamöadım ilk başta çok üzülüyordum ama şimdi biraz daha alıştım bu duruma
bu ay hamile değilsem tekrar dr a gidicem tedaviye başlarıs artık herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?