Allah herkesin gönlüne göre versin tabi...benim sorum pko olanlar (tabi eşi de varikosel olanlar )ne gibi tedavi aşamaları yaşıyor..??yumurtlama takibi ya aşılama boşa çekilen kürekmidir?? direk tüp bebeği mi düşünmek gerekir?? tecrube yaşamış olanlardan cevap bekliyorum..herkese sevgiler..bu arada elbet te herkes tedavi aşamalrını yazsın ki birbirimize destek olalım....
canım,benim hastalığım mayısta teşhis edildi,doktorum ilaçları verip 'bunları kullan,3 ay içinde sonuç alamazsan rahim filmi çekelim.'demişti.bana yumurta takibi de yapılmadı, ilk aydan sonuç aldım.tabi ki önce ilaç ve takip diyorum,inşallah diğer seçeneklere gerek kalmaz ve inşallah sizler o iyi haberi aldıktan sonra yavrunuza da kavuşursunuz.benim sevincim sadece bir ay sürdü. :1no2:
Canım ya geçmiş olsun :çok üzgünüm: ben daha pko olduğumu bilmeden yani tedavisiz doğal olarak hamile kaldım. benim de 1 ay sürdü sevincim.. ne olduğunu pko yu filan anlayamamıştım.. şimdi glukophage kullanıyorum, doktorum hamile kaldıktan sonra da 2-3 ay kullanmam gerektiğini söyledi. Hayırlısı olsun hepimiz için.
4-5 gün sonra test yapıcam ama zor sabrediyorum. daha gecikme olmadan bi yapayım :) çıkmazsa beklerim birkaç gün. sonra gecikirse bi daha.. çok sabırsızıımmmm
söyle canım... bende pkos'luyum 2 yıldır bebek için tedavi görüyorum malaef 1 yıldan fazlası işi bilmeyen birinin elinde heba oldu gitti... bende glukofen kullanıyorum 10 kilo verdim ve adetlerim düzene girdi 2 aşılama oldum her ikiside negatif... ocakta 3. olacak inşallah bu sefer pozitif olur
kızlar bende pko luyum(( bende bebek istiyorum doktora gittim bana sadece folik asit verdi 6aydır korunmuyoruz ama bişi yok cok üzgünüm,yazılanları okudukça ümitsizliğim dahada artıyor... lütfen pko lu olupta hamile kalanlarda bişiler yazsın nolurrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar nerelerdesiniz?neler yaptınız var mı bi değişiklik.keopsunda dediği gibi inş.teker teker iyi haberler veririz burdan.
canım ya ben dün tahlil verdim kan tahlili doktor eksik istemis bekleki birdaha adet gelsin oda ne zaman olur Allah bilir. diger tahlil sonucları normal ama fsh görmedikten sonra sonuc olsa ne olmasa ne baya bi moralım bozuk bu konuda eylül ayı adet olmazsam benim tedavi ekime sarkacak
selam kızlar.bende artık pkoluyum.geçen hafta öğrendim.daha önceden prolaktinim yüksek diye biliyordum saolsun dr.larımız.doktorumu değiştirdim.sende pko var dedi.bu gibi şeylerde dr kesinlikle çok önemli.adetim 48 gün geçmişti.dr ilaç vermedi bir haftaya kadar regl olucaksın demişti.nitekim de öyle oldu.bugün tahlillerimi yaptık.bakalım neler çıkıcak hormonlarda.ayrıyetten dr um bana da glukofen verdi ve adetimi düzenlemesi için yasmin.daha önce bir yıl kullandım yasmini yan etkisini görmedim.umarım şimdi de öyle olur.en çok korktuğum şey rahimle ilgili şeylerdi.bebek düşünmediğimiz halde sık kontrole gidiyordum.gitmeseyim ne olurdu bilmiyorum artık.pko yla ilgili bende sadece adet gecikmesi var.birde kilo ,2 yılda 13 kilo aldım.işallah verirken 2 yılı bulmaz.rabbim şifamızı versin bebiş isteyince gelir kanımca.hepimize çok çok çok geçmiş olsun :)hayat üsülmeye değmez:)) daha çok mutlu günlerimiz olucak:)))
neyse cnm olsun herişte vardır bi hayır.inş.adetin gelir ya bilirim bu sıkıntıyı olmassan gününde hemen test yap negatifse bence farlutal kullanırsın biran evvel.yani bn öyle yapıyordum arıyordum dr oda öyle diyodu.cnm ne kadar acele etsekde bi zamanı var umarım az kalmıştır.
kızlar bende pko luyum(( bende bebek istiyorum doktora gittim bana sadece folik asit verdi 6aydır korunmuyoruz ama bişi yok cok üzgünüm,yazılanları okudukça ümitsizliğim dahada artıyor... lütfen pko lu olupta hamile kalanlarda bişiler yazsın nolurrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?