Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

herkese selam bende pcoluyum daha tedaviye başlamadık 9 aydan beri korunmuyorus ama hala bebeğiimiz olmadı dr bir sene diyordu benim dayanacak sabrım kalmadı doğal yolla hamile kalabilirsin demişiti bu ayda hamiş değilsem ki haftaya belli olucak dra gidicem keşke olsam

vallahi canim ben de pco tanisi kondu,onceki doktorum bana sebesiz infertilide grubundasin dedi.yeni gittigim dr bana pco dedi.simdi ikisine de guvenemedim yeni birine gittim,cooookkk ii bi dr.pztesi muayene olcam iste,bakalim o ne diyecek bana.
bana da metmorfin demisti ikinci dr ama.metmorfin kilo falan yapiomu???
bi de pco lu olunca kasik agrisi yasanio mu???

bence sende yeni ve ii bi doktora gitmelisin canim???

bana da metmorfin demisti ikinci dr ama.metmorfin kilo falan yapiomu???

canım,tam tersine.metmorfin, pko hastalarının kilo probleminin çözümüne ciddi anlamda yardımcı oluyor.tabi,hastalığın her birimizde farklı etkileri var.kendimden örnek verecek olursam,ben 3 ayda verdiğim kiloyu metmorfin içeren bir ilaç sayesinde 1 ayda verdim.ayrıca internetten metmorfin ve hipoglisemi hakkında araştırma yapmanı tavsiye ederim. (hipoglisemi,pko'nun belirtilerinden biri ve metmorfin ile engellenebiliyor)

vallahi canimbakalim yeni dr bana pco teshisi koyacak mi???/
netten bakiorum pco belirtilerine,adet duzensizligi haric hic biri yok ben de yaaaa.bole olabiliomu acaba???kilo ya da killanma yok ben de eski dr bana kistleri gosterdi ultrasondan yani eminim var ama pco oldugumu sanmiorum,tabi yine pztei belli olcak,yeni drum kist turleri olur demisti hepsine pco deyip isin kolayina kacmamali dedi,yani bakalim umarim hemen tedavi olunabilir biseydir ya Allah'im bize acisin canim.yuzumuze baksin su mubarek aylarda insallah yaaa..
su hipoglisemi yi de bi arstirayim bakimmmm.
hadi cookkk opuyommm,hemserimmm..
bu arada sen ne alemdesinn...

sağol canım,nasıl olayım?tatilin son haftasını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.bebişimin acısını dindirdim biraz. pko'nun bende pek çok belirtisi var ama sitede gördüğüm kadarıyla sadece adet düzensizliği olan pko'lular da var.bende de adet düzensizliği ileri derecede değildi,en uzun gecikmem 13 gündü.belki de o yüzden ilk aydan hamile kaldım,bilmiyorum.sendeki düzensizlik nasıl?umarım yanlış teşhistir ama doğruysa da korkulacak bir hastalık değil bu,yeter ki tedavi rotamız doğru çizilsin.PKO BİZDEN KORKSUN HA HA HA... :jeyyar: :lepi:

canım ben 38-39 bazen 40 gunde bır hasta olurum,olee agrı sancı falanda olmaz.muayenede gordum yani kıst olmaması zor yani.ama ben pco muyum bılmem.yanı her ne rahatsızlık varsa umarım en kısa zamanda hallolur canım yaa..hatta su hafta çok önemli.son tatil haftası malum.ben ilçede çalısıyorum.3 gun ilçede kalıp 4 gun konya merkezdeyim.yani sevk,ilişki zamanı hep sorun oluyo.inşallah rahat bi tedavi geçiririm canım.
umarım sende en kısa zamanda halledersn ve hamiş kalırsın.hiç bişey için canını sıkma arkadaşım.Allah buyuk.gun gelip bebeklerimizi de konuşacagız.Allah baska dert vermesın en azından imkanlarımız çok...
Şu mubarek aylarda Allah yuzumuze acır kız belki ne bildin:dance::teselli:
hadi öptüm hemşerim :teytey:

inşallah canım,ben de dualarına katılıyorum.Allah isteyen herkesi en kısa zamanda küçük meleğine kavuştursun.(seni ayrıca kocişine de kavuştursun.)

amin canımmmmmmmmmm.eş durumu istedim pztesi belli olacak ama zor gibi gözüküyo.
kuzucuklarımıza bi gün daha yaklaştkkkkkkkkkkk

herkese iyi akşamlar bende perşembe günü regl olmam lazım
umarım hamişimdir de olmam
benim adetlerim düzenli her ay oluyorum ama ultroson görüntümde pco görüntüsü var tedaviye başlamadım
umarım hepimiz hamiş olup bebşlerimizi kucağımıza alırıs

inşallah hamilesindir canım,iyi dileklerin için de teşekkürler.ben sıramı size veriyorum,biraz kilo vereyim cokacimcoook :icecream: sigarayı bırakayım (yanlış anlaşılmasın,kürtajdan sonra tekrar başladım) hadi bakalım,önden buyurun... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: (nasıl?beğendiniz mi yandaki resimlerinizi?)

çooooooook beğendim yani belirtilerim regl olucakmışım gibi ama süpris olurmu bilemem
ben son dr kontrolumden sonra 5 kilo verdim umarım işe yarar

zuzu79 ınsallah hamişsindir canım yaaa....Allahım birimiz bari olsak da umut olsak birbirimizeee..keops sen de umutsuz olma.inanamalıyız ki başarmalıyız...
sevgilerrr

Arkadaşlar bende pko luyum.2005 yılında glucophage adlı ilaca başladım.nisan ayında idi.21 haziran 2005 de adet oldum ve o ay hamile kalmışım.hamileliğimin 9 ayı boyunca glucophage ye devam ettim.şu an sağlıklımı sağlıklı yaramaz mı yaramaz 2.5 yaşında bir oğlum var Allah hepinize nasip etsin inşallah.hamileliğimden sonra glucophage bıraktım aslında doktorum bırakmayacaksın 2.hamileliğine kadar kullanacaksın dedi ama benim hapın kullanımından dolayı sürekli ishal olmam o kadar çok etkiledi ki bıraktım hapı.yeniden başlayalı 2 ay oldu adet düzensizliklerim başladı yine ve felaket kilo aldım o yüzden başladım yine.Bu hastalık insanı fena kilo aldırıyor hamileliğim boyunca tam 20 kilo vermiş tim şu an 2 aydır kullanıyorum 4 kilo verdim ve adetlerim düzene bindi.Herkese hayırlı bebekler dilerim.Dualarım hep sizinle.lütfen pko yüzünden çok kilo alan arkadaşlar yorumlarını yazsın bilgilerimizi paylaşalım

pko yuzunden mi kilo aldiniz yoksa kullandiginiz ilaclardan dolayi mi kilo aldiniz?

Slm bende pko luyum....ne yapmak ne kullansak kurtulamıyorum.Kilo problemim yok tüylenme ve cildimde yağlanma yapıyor.Yarın yeni hormon tahlillerini yaptırıcam bakalım düzelme olacakmı.....

kızlar selam saat 8 de dr a gideceğim bakalım başka bi drun teshısı olan pko teşhisini onaylayacak mı???hayırlısı bakalım dua edin bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…