kızlar selam saat 8 de dr a gideceğim bakalım başka bi drun teshısı olan pko teşhisini onaylayacak mı???hayırlısı bakalım dua edin bana....
canım,merhaba.nasıl geçti kontrolün?umarım iyi haberlerle dönmüşsündür.(bu arada tayinler açıklanmış.inşallah oradan da iyi bir haber almışsındır.)
coooooooooooookkkkk oppppuuyyyyyyorumŞeniz
sen nasilsin?
bu arada
kızlar yaaa.az önce bişy oldu:çok üzgünüm: doktorun raporunu daha önce incelemiştim ama görmemişim.tanı:infertilite yazıyo yaa bu kısırlık demek amaaasenağlama görünce şok oldum.altında da siklus ovulasyon tedavisi ve verdigi ignenin ismi ve dozu yazıyor..e bu doktor bana ciddi bir sorunun yok dedi arkadaslar ya neden böyle tanı koymuş ozaman.beni korkutmak mı istemedi acaba senağlama çok kötü oldum görünce yaa.acaba kalacakmıyım diye deneme mi yapıyor kalmayacagımı bile bile.psikolojim bozuldu iki dakkada yaa bu ne şimdisenağlama
kızım sacmalama aaaaaaaaaaaaa ama o genel bı ad sadece,hastalığın genel adı...pko da infertilite içinde ama hamile kalan dolu insan var.Böle seylere takılmak çok saçma deasy,bak pataklarım seni,gece gece saka gibisinkaydirigubbakcemile,biz isticez Allah verecek...
yok yok arkadasım bende tabiki senin gibi düşünüyorum zamanı sırası gelince olacak inş.bekleyecegiz.RABBİMDEN gelecek herşeye razıyız.ama bi an çok korktum canım yaa.burada herkese akıl veriyorum korkmayın etmeyin diye ama bide ben yapsaydım..neyse kendime geldim şimdi düşünmüyorum yani.kocişimle şimdi cmylmz seyredecez.hadi öpüyorum tatlım.ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HEP MUTLU OL ALLAHA EMANET OL.İYİ HABERLERLE GEL OLDU MU.öptüm kaydirigubbakcemile5Şeniz
inşallah canımmmm benim.Hadi ii seyirler size..yarın görüşürüz.Bol bol dua edelim ...
bide nette arastırdım siklusun anlamı bi adet döneminden digerine kadar olan süre.12 siklus dönemi hamile kalınmazsa infertilite oluyormuş.ama ilaçla kalınmazsa.yani şimdi ilaçla kalmazsam normal kalamayacakmıyım kisenağlama 1 yıl içinde kalmazsam kısır kabul edilecegim sanırım çok korkuyorum.benim anladıgım bu siz ne dersiniz?üstelik son gittigimde de üstüne basa basa sordum erken menapoz yada daha kötü bişy yok dimi dedim yok dedi .yumurtlama sorunun yok diyemem var ama ileri boyutlarda degil dedi.öyleyse niye infertilite yazdırmışşş:sm_confused:
canım ya ben dün tahlil verdim kan tahlili doktor eksik istemis bekleki birdaha adet gelsin oda ne zaman olur Allah bilir. diger tahlil sonucları normal ama fsh görmedikten sonra sonuc olsa ne olmasa ne baya bi moralım bozuk bu konuda eylül ayı adet olmazsam benim tedavi ekime sarkacak
Negatiiiffff :1no2: Test yaptım hem de 3 kere, sonuç negatif.. çok umutluydum bu ay senağlama Hem hamile değilim hem de regl olamadım. 3-4 gün gecikti. daha da olacak gibi değilim sanki.. sıkıntı yapmamaya çalışıyorum işte.. sizde ne var ne yok?
canım,üzülme lütfen.inan bana,o kadar çaresiz insanlar var ki, 'keşke benim de derdim sadece pko olsa...' diyorlar.ayrıca,herkes moral,moral diyor ya,doktorum bana bunun bilimsel açıklamasını yaptı.kadında ve erkekte üreme hormonlarını beyindeki hipofiz bezi yönetirmiş ve yoğun stres altında hipofiz bezi görevini yerine getiremezmiş.stres yoksa düzenli bir yumurtlama ve sağlıklı bebekler var demektir,inşallah.rahat ol lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?