Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar sonuçlarımı aldım LH çok yüksek çıktı anlaşılan benim tedavim yılları alacak
Lh in kac cikti canim benimki asiri yuksek fsh in 3kati nerdeyse .oyle düşünme umutsuz konuşma bizimde bebekleriniz olacak bize anne diyecekler

Çooook Sağol canım guzel duan icin, Rabbim bebegini kucağına almayi nasip etsin . sence benim hormonlar nasıl ? Fsh lh yakın mi seninki gibi mi benim de ?prol. yüksek mi dr um iyi hormonlar diyor ama , tipik pcolu olduğun içn diyor

Canim bende de aynı sorun var lh yüksek fsh düşük . Benim de aynı olsa senin gibi hamiş kalabilir miyim sence . Neler yapmam lazım tavsiye verebilir misin canım ?

Canim bende de aynı sorun var lh yüksek fsh düşük . Benim de aynı olsa senin gibi hamiş kalabilir miyim sence . Neler yapmam lazım tavsiye verebilir misin canım ?
canım Rabbimizin hazinesinde çok inşallah bizde anne olacağızzz Allah nasip eder inşallahhh
birde pıhtılaşmayı ararştır trombofili panelii
ben diyet spor ve egzersiz yaptım dua ettim bol bol ve lh seviyesini düşürdüm adet düzene girdi hamdolsunn
dr gulucophage 850 mg günde iki defa kullandırdı şekeri hayatımdan çıkardımmm sadece nurs hayıtlı macun imom vitamini folibal aspirin kullandım ve klomenle ç.iğnesi ile aşılama oldum hamd olsunn Allah sağlıcakla kucağıma alma nasip etsin
işte RAbbimiz ol desin hepsi vesilee

aminnn
canm benimde öyle çıkardı 1 yıl önceye kadarr dediklerimi yaptım hep

Aynen canım Allah ne zaman dilerse o zaman gelecek bebisler. Imom vitamini nasıl bisey hiç duymamistim. folibal ne folik asit ilacı mi canım

hayırlı olsunn iyi bizde stres olma yeterkiii
günde 2-3 mm büyüyor benimki sanırım15 .günde büyümüştü 19 mm

Aynen canım Allah ne zaman dilerse o zaman gelecek bebisler. Imom vitamini nasıl bisey hiç duymamistim. folibal ne folik asit ilacı mi canım
imom özelbir multi vitaminmiş bende tavsiye üzerine aldım dr devam dedi gebelikte kullanılıyormuş
evet folibal folikasit imomda var aslında pıhtılaşmadan dolayı devm onada

araştır canım inşallahh faydalı olur pkonun en büyük sıkıntısı lh yükseliyor lh normal olmalı fsh ye yakın dr söyledi bana
sende seker ilacını sor mutlaka bana da waw var bu sitede sağolsun o çok tavsiye etmişti sordum dr evet dedii
Anladım canım , ben de bi araştırayım bunlari. Gelişmelerden haber ver olur mu

Merhaba kızlar nasılsınız ben 9 aydır evliyim hiç korunmadık hamile kalamadum ama çocuk için dr.a gittim smear testi yaptı ve kan testi yaptı kanımda enfeksyon çıktı sonucumu 14 gün sonra yani cuma alıcam inş bişey çıkmaz bide dr bana smear sonucu göstermeye gelince tekrar kan tahlili yaptır demişti benimde fırsatım olmadı hastaneye yada aile hekimine gitmeye yarın aile hekimine gitsem sonuç ne zaman çıkar acaba bide kan testi mi yaptırcam dicem yoksa tam sayım kan testimi şimdiden teşekkürler cevaplarınız için

Lh in kac cikti canim benimki asiri yuksek fsh in 3kati nerdeyse .oyle düşünme umutsuz konuşma bizimde bebekleriniz olacak bize anne diyecekler
Canım lh 16 fsh 6 yani neredeyse 3 katı, biliyorum biraz sıkıntılı bir süreç ama biliyorumki "Allah var gam yok" :)

J
Canım lh 16 fsh 6 yani neredeyse 3 katı, biliyorum biraz sıkıntılı bir süreç ama biliyorumki "Allah var gam yok" :)
valla cnm bnmki seninkinde beter en son endokrin uzmanina gittim adetli değildim lh 20 cikti .adetin 2. Gunu yaptirdigim testlerde 15 cikiyo hep fshda 5-6arasi çıkıyo. Ne olacak böyle hic bi fikrim yok cok üzülüyorum kafaya takiyorum ama yapacak birsey yok Allahim bizede bi vesile verir insallah. Adetim 5gun gecikti bugunde olmazsam yarin sabah test yapicam ama hic sanmiyorum yinede umutlanmaktan alikoyamiyorum kendimi kafam allak bullak depresif ruh halim . Lh dusurmek icin bi ilacta yok sanirim.

Mrb cnm bence aile hekimliginde yaptirma kani bekletikleri icon bazen yankis sonuclar cikiyor. Bi kere kardesimin sekerini olckmek için kan aldilar daha cocuk onzamanlar 12 yaslarinda falandi sekeri 600 çıktı neye ugradigimizi sasirdik hast gittik apar topar korkmayin bu coxugun sekeri 600 olsa komada olurdu dediler. Ayrica sonuclarida ertesi gun aliyosun zaman kaybi olarak dusunuyorum ben. Imkanin varsa normal hast git bence canim. Bu arada bende 10. Aya girdim evlilikte ama bebisim yok 5 aydir deniyoruz

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah, evet biliyorum işimiz diğer kadınlara göre daha zor bizim yumurtalar çok kıskançlar bir türlü hangisinin büyüyeceğine karar veremiyorlar:) düşün bir çocuğumuz olsa nasıl güçlü olacak :) ve inanıyorumki bizimde bebişlerimiz olacak :)

Artik iclerinden birini secseler iyi ederler . Insallah olacak. Bu arada sogan suyunu sormuşsun ben denedim onu bana fayda etmedi. Kuru yaptim 40 gun gecti adetim 2 gun leke 2 gun teniz sonra yine leke yine temiz ardindanfa mantar enfeksiyonu oldum tam oldu ama tavsiye etmem diyemem cunku faydasini gorenlerde var. Ben malesef faydasini goremedim cnm .

Bu kürler için 4 aşamalı yapanlar var , canım senin hangi değerler yüksek sadece LH mi

arkadaşlar konuyla pek alakalı degil ama ben yumurtalık takibi yaptırıcam bu ay özel bir muayenehaneye gidiyorum acaba takip için ayrı bir ücret veriliyor mu?

sen inan yeterki moralin iyi olsunn Rabiimizin katında çok her şey
dualar diyet şekersiz yaşam dr kontrolu spor Allah kerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…