7. Aydayım ve birkızım olacak inşallah :) inşallah darısı size olur..Canım söylemeden edemiycem bu kadar ilaç kullanmşsn bence kullanma artık, oluruna bırak. ..yazık ilaçlar bünyeyi mahvediyor...bedenine odaklan, bu mucizeyi sana yaşatacağına inan...çareyi ilâçlarda arama çünkü yeterince kullanmşsn zaten...bence şimdi bedenini dinlendirme zamanı..yine de en iyisini sen bilirsin tabi
Oyle vala insallah bizde mutlu haberi veririz burdan vallahi varya ilk ailemden once size soylerim hamile olsam heralde :)Blue_Peri Aynen arkadaşım katılıyorum, insanı bide bunalıma sokuyolar..
Sanki bizim elimizde, yüce mevlam ne derse o olur..
Ben direk konu açıp sizlerle kutlamayı düşünüyorum canım, çünkü kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlerle paylaştım..Oyle vala insallah bizde mutlu haberi veririz burdan vallahi varya ilk ailemden once size soylerim hamile olsam heralde :)
Ayy canimsin benide unutma konuya davet et ay keske olsunda kk de parti yapalim kopalim :)Ben direk konu açıp sizlerle kutlamayı düşünüyorum canım, çünkü kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlerle paylaştım..
Aynen cicim olacak olacak!Ayy canimsin benide unutma konuya davet et ay keske olsunda kk de parti yapalim kopalim :)
Hoş buldumhoşgeldinnn canımmm
pikoluyum LH FSHnin üç katısenin durumun nedir canım biz anlattık baya bugün okumuşsundur
hoş buldum canım:)
Kaç yıl oldu evleneli,H
hoş buldum canım:)
kız piko olduğumu bilmiyorlar dahası samimi olarak söylüyorum üzülmüyorum ben biliyorumki vakti var gelecek inşallah:) onlar kendi kendilerine halleniyorlar :)Kaç yıl oldu evleneli,
takma demesinler boşver
üzülme diye saklıyolardır..
Herkesin düşüncesi farklı olabilir
Yeni başlayacağım tedaviye inşallah:)çok ayıp etmişler gözünmü var senin ya ben anlamıyorum böyle insanları keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler ağlatma canım sende üstüne alınma neden ağlıyorsunuz ağlanacak birşeyim yok benim de saçma sapan iş yapmışlar canım tedavi görüyormusun bide bunları kafana takma canım ya
Hakikaten samimiyetsizlik eşimin ailesi gönülden istiyor onu biliyorum ama diğer insanlar neyi sorguluyor anlamıyorum gereksiz muhabbet füşün geçen hst gittim komşum bizi görmüş inan koşarak yanımıza geldi utamasa dr gidip neyim olduğunu soracak samimi bile değilizgerçekten çok gariplermiş caanım sen söyledin biraz önce ben sanki şu an kendim yaşıyor gibi öfkeleniyorum isanların boşboğazlığı aslında kalpten değil sadece dilde Allah nasip etsin inş demeleri yüzlerdeki samimiyetsiz bakışlar hepsini aslında çoğumuz yaşıyoruz bir yerden sonra bıkıyoruz bunalıyoruz çözüm bir çıkış istiyoruz her zaman Allaha sığınıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?