Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım,geçmiş olsun.umarım pko değildir ama öyleyse bile korkulacak bir yanı yok.belirtilere gelince,adet düzensizliği temel sorun gibi ama bende de çok ileri derecede değildi,en fazla 13 gün geciktiğimi bilirim,o da sadece 1 kez.kilo probleminden başka kilo vermede zorluk,şiddetli tatlı krizleri,tüylenme var mı?hamile kalmak da çok zordur pko'da,sen bebek düşünmüş müydün?hastalığı internette de araştır,çok daha faydalı olur.örneğin ben bazı hastaların sadece kilo vererek bu hastalığın olumsuzluklarından kurtulduğunu öğrendim,moral oldu.ayrıca teşhis konursa insülin direncini kıracak bir ilaç (glukofen,glukofaj...)vereceklerdir,kilo vermede ben çok faydasını gördüm.sağlıkla kal...

canım ben de hiç adet gecikmesi olmaz.Kilo vermek isterdem zorlanmam ayda 8 10 kilo arası veririm tatlıyı canım adet sırasında ister tüylenmem falan da yok.İnşallah canım pco değilimdir.

ah be canım ya bu kadar ayrıntılı düşünürseniz erkek yaşta gideceksiniz.
Neden doktoruna güvenip huzurlu ve sakin bir şekilde beklemiyorsun.
Neden herkes doktorunun kendisini kandırdığını ve kötü bişeyler varda bizi kandırıyo havalarında.........İnfertilite yi google de detaylı araştırırsan aydınlanırsın canım.

canıımm sagolasın.yazdıklarınız beni rahatlatmaya yetti valla.ne biliyim tanı bölümünde öyle yazınca korktum.bide ben 2,5 yıldır korunmuyorum oda beni korkutuyor.bi kere hamile kaldım geçen yıl ama düşük oldu bebegin kesesi görünmemişti hiç.iki doktora gitmiştim biri görünüyo dedi biri görünmüyo kesesi için..düşügün nedenini de araştırmadılar hiç anlamadım yani.acaba kimyasal gebelik falanmıydı bilmiyorum.yani diyecegim 2,5 yıldır olmadı canım ilaçsız olmayacak sanırım yada ilaçlada olmayacak bilmiyorum.açıkçası bazen kafam çok karışıyor.bu yüzden infertilite den korkuyorum...ama yazdıklarınız rahatlattı beni sagolun.:1hug:

tatlım arastırdım zaten ne oldugunu bildigim için korktum.doktoruma güveniyorum tabiki ama öyle bişy varsa beni korkutmamak için ilk etabda söylemedigini düşünmüştüm.ama sonra mantıksız geldi zaten.şimdi iyiyim canım .hayırlısı ne ise onu bekliyoruz ALLAHTAN.yerimseniben

günaydın canım. 10 gün beklemen lazım.Ama en saglıklısı kan tahlili.üzülme hayırlısı böyleymiş ümidi yitirmemem lazım. Hem geç döllenme diye bişide var biliyorsun değilmi canım. Bürgün gelicek tıpkı o eski dönemlerde geldiği giib hem sen gebe kalabildin birdaha neden olmasınki olumlu düşün tatlım. sevgiyle :Saruboceq:dualarla....

slm kizlar bu glukofen ishal yapti ben de bi de bulanti diolar ama daha benim mide ii,kacinci gun baslar bu bulanti biliomusunuz???

tatlım,ishal için üzüldüm.onu önlemek için çay,muz ve patates tavsiye ederler,bir dene istersen.bulantı olmamasının da tadını çıkar,ne güzel işte.bende o ilaç hiç bir yan etki göstermedi,yan etkilere karşı tok karna içmek daha iyi diye biliyorum,özellikle bulantı ve baş dönmesine karşı.

galıba hıc annne olamayacamm(

çok ayıp,çok ayıp...hiç yakıştıramadım... klava: tabi neden böyle düşündüğünü bilmiyorum ama öncelikle inanmak zorundasın.sana bir örnek vereyim:bir tanıdığım var,40 yaşında.yıllarca denedi,3 aşılamanın 3'ü de tutmadı.3 tane de tüp bebek denemesi yaptı, 3.sü tuttu ama düşükle sonuçlandı.geçenlerde konuşuyorduk,doktorumun ne kadar iyi olduğundan bahsediyordum ve gözleri ışıl ışıl oldu, 'ona da bir gideyim bari.' dedi.ve sadece 2 yıl beklemiş,sadece 1 bebek kaybetmiş ve daha 28 yaşında olan ben onu görünce kendimden utandım.umudunu hiç yitirme,lütfen...

canım hayıt hapını hangi siteden sipariş ettin bide fiyatı nedir cok saolllllll şimdiden

slm kızlar bende pkoluyum ve şuan 3 yıllık çabama rağmen 2. aşilamayı yaptım ama beklemek çok zor sizin kullandıgınız ilaçları bende kullandım iç rahim filmi laparoskobi derken zaman geçti size sadece tavsiyem stres yapmayın demesi kolay ama işteeeee?????????????? ve tedaviye ara vermeyin rabbim inşallah bu mübarek günlerde hepimize bir melek nasip eder
kaydirigubbakcemile5 senağlama

canım hayıt hapını hangi siteden sipariş ettin bide fiyatı nedir cok saolllllll şimdiden

canim güzel yazmişsında herkezin bünyesi bir değil bence bukadar tedavin boşuna gitmemiştir herşeyi o hapa bağlama
ve bu ilaç e czanede mi satılıyo satılmıyosa neden internette seni tebrik ederim bu arada sakın beni yalnış anlama

merhaba kızlar bana yardım edin kafayı yiycem bu pko denen karın ağrısı nasıl bişey hala anlamış degilim çocugun olmasına engelmi degilmi kistler kendiliğinden oluşuyo sonra niye kayboluyo bizimle oyunmu oynuyo.iki yıllık evliyim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.herkes rahim filmi çektirme korkusu yaşarken ben laparaskopi bile yaptırdım.sag tüp açık sol tüp de dar ve hafif yapışkanlık çıktı.3ay daha gonaphene tedavisi gördükten sonra olmazsa aşılama yapılacak sonra tüp bebek.strese hayır diyorsunuz ama insanın elinde degil.bir de insan tek kalınca düşünmeye çok müsait oluyo ben hergün kafayı yememek için kendimi sokağa atıyorum bi bakıyorum etrafımdaki herkes almış çocuğunu yanına geziyo sonra yine düşünüyorum ben niye yalnızım diye.bu böyle nereye kadar sürecek.iş arıyorum bulamıyorum bulunca çalışmıyorum iyice dengesizleştim.eşim sesini çıkarmıyo hep teselli veriyo ama o ne yapsın nereye kadar beni idare etsin.

hala bulantim yok sukur acaba ilac bana etki etmiomu ya???ishalim de azaldi.gunde 1000 mg. ve 1 tane iciyom.bakalim yani belki senin gibiyimdir.etki gostermez,sen kilo verdimiydin ya???optumŞeniz

slm tedavisiz hamile kaldım 1 aylık bebeğim oldu pkos luyum inanılmaz korkmuştum allahtan umudunuzu kesmeyin ve iyi bir dr gidin ben bu konuda çok şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…