Kızlar lütfen bana pco hakkında biraz bilgi verir misiniz?Ben bu gün jinekoloğa gittim.Sağ ve sol yumurtalıklarımda 1cmden küçük çatlamamış yumurta varmış.Doktoraum pco olabilir dedi.Ama ben düzenli adet olurum.Sadece bu ay 2 kez adet oldumLütfen beni bu konuda biraz aydınlatın.Doktorum bana kilolu olduğum için pkodan şüphelendiğini söylemiş olabilir mi çünkü kilo ver dedi.
canım folıc asıtı gunde kac kere kullanıyorsun
kızlar yaaa.az önce bişy oldu:çok üzgünüm: doktorun raporunu daha önce incelemiştim ama görmemişim.tanı:infertilite yazıyo yaa bu kısırlık demek amaaasenağlama görünce şok oldum.altında da siklus ovulasyon tedavisi ve verdigi ignenin ismi ve dozu yazıyor..e bu doktor bana ciddi bir sorunun yok dedi arkadaslar ya neden böyle tanı koymuş ozaman.beni korkutmak mı istemedi acaba senağlama çok kötü oldum görünce yaa.acaba kalacakmıyım diye deneme mi yapıyor kalmayacagımı bile bile.psikolojim bozuldu iki dakkada yaa bu ne şimdisenağlama
canım,sen de okumuşsun.1 yıl boyunca korunulmadığı halde hamile kalamamaya infertilite deniliyor,bu 'kısırsın' anlamına gelmiyor.ben 2 yılda 3 doktor dolaştım,3'ü de 'hiçbir şeyin yok,sağlıklısın.' dedikleri halde teşhis bölümüne infertilite yazdılar.eğer yumurtlamanda bir problem varsa yumurtlama düzenleyici ilaçlar verirler ve kolayca hamile kalırsın.ben 4. ve son doktorum sayesinde pko olduğumu öğrendim ve verdiği yumurtlama düzenleyici ilacı sadece 1 ay kullanarak hamile kaldım.Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin,inşallah.
ah be canım ya bu kadar ayrıntılı düşünürseniz erkek yaşta gideceksiniz.
Neden doktoruna güvenip huzurlu ve sakin bir şekilde beklemiyorsun.
Neden herkes doktorunun kendisini kandırdığını ve kötü bişeyler varda bizi kandırıyo havalarında.........İnfertilite yi google de detaylı araştırırsan aydınlanırsın canım.
Negatiiiffff :1no2: Test yaptım hem de 3 kere, sonuç negatif.. çok umutluydum bu ay senağlama Hem hamile değilim hem de regl olamadım. 3-4 gün gecikti. daha da olacak gibi değilim sanki.. sıkıntı yapmamaya çalışıyorum işte.. sizde ne var ne yok?
galıba hıc annne olamayacamm(
slm kizlar bu glukofen ishal yapti ben de bi de bulanti diolar ama daha benim mide ii,kacinci gun baslar bu bulanti biliomusunuz???
galıba hıc annne olamayacamm(
canım hayıt hapını hangi siteden sipariş ettin bide fiyatı nedir cok saolllllll şimdidenpko lu arkadaşlar umudunuzu sakın yitirmeyin lütfen..
4 yıllık evliyim ve pko hastasıyım(bu arada eşimin spermlerinde de hareketsizlik var) 1 senedir hapla tedavi 3 aşılama(puregon iğneleri ile ) ve 1 düşük( 2 aylık ),o kadar çok yıprandım ki çevredekilerin baskısı ve kafamda tekrar hamile kalamıycam endişesi...işte hepimizin yaşadıkları..
haziran ayında 4.aşılama ve sonuç negatif.
veee temmuz ayında sadece glifor hapımı kullandım ve internetten sipariş verdiğim hayıt hapını kullandım (sadece 15 gün) şimdi 5 haftalık hamileyim.bilmiyorum tabiki çocuğumu kucağıma alıp onu koklayabilecek miyim ama önemli olan tam tüp bebek arifesinde ve pkoluyken Allah'ımın izni ile bunu başarmak.lütfen pkoyu gözünüzde büyütmeyin o sizden korksun,en büyük panzehiri stresi yok etmek bence,kiloya gelince 4 yılda tam 15 kilo aldım boyum 1.72 kilom 74 evet 15 kilo fazlam var dr umda kilo vermeden hamile kalmamın mümkün olmayacağını söylemişti ama kim takar pkoyu ::::) ve bence zararı olduğunu düşünmediğim hayıt hapını kullanın derim,kaybedeceğiniz ne olabilir ki?
Yüce Rabbim hepimize çocuklarımızı öpüp koklamayı nasip eder inşallah
canım hayıt hapını hangi siteden sipariş ettin bide fiyatı nedir cok saolllllll şimdiden
lost34 canım bu ilaç 90 kapsül ve fiyatı 64.95ytl canim iyi düşün dr lar neden tavsiye etmiyor
tatlım,ishal için üzüldüm.onu önlemek için çay,muz ve patates tavsiye ederler,bir dene istersen.bulantı olmamasının da tadını çıkar,ne güzel işte.bende o ilaç hiç bir yan etki göstermedi,yan etkilere karşı tok karna içmek daha iyi diye biliyorum,özellikle bulantı ve baş dönmesine karşı.
slm tedavisiz hamile kaldım 1 aylık bebeğim oldu pkos luyum inanılmaz korkmuştum allahtan umudunuzu kesmeyin ve iyi bir dr gidin ben bu konuda çok şanslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?