Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Direk konuya dalıyorum ama kendimi tutamadım k.bakma cnm. Sanki söyleseler ne soylemeseler ne. Bebek dogunca seyını bantlarlar sen gorme. Allahım ya rabbım. Uzulme canım ...

Sen bunu anlatımca aklıma ne geldi . Karsı komsu geldı actım kapıyı hamılemısın dıye sordu ve gitti ve bizi dinliyor hep. Ne zaman gırop cıktıgımızı takıp edıyo yolda gorunce karnıma bakıyor samimiyetsiz dedikoducu cokk malesef. Hic takmayın

kız piko olduğumu bilmiyorlar dahası samimi olarak söylüyorum üzülmüyorum ben biliyorumki vakti var gelecek inşallah:) onlar kendi kendilerine halleniyorlar :)
Anlıyorum canım, herşeyin bir zamanı var..
Takmıyosan bu güzel bi'şey bence =)

Sivaklarla nasil gecsin. Suan hastanedeyim gorumcemin oglu civa icmiste yanindayiz
Geçmiş olsun canım civa mı ne alaka? İnşallah bir sorun yoktur..

B
offf... Bu daha fenaymış gülermisin ağlar mısın

Benim yengem pikoluydu yıllarca çocuğu olmadı sonra bir anda kendiliğinden oldu şimdi iki çocuğu var. Biliyorumki vakti geşince rabbim nasip edecek hepimize inşallah :)
Ne güzel canım yakınen bir güzel örneğin var.. Bizde pko'lu yok..
Bir ben de var..

Masallah saglikla alin kucaginiza. Nasil hamile kaldiniz peki kendiliginden mi oldu yoksa tedaviyle mi? Ben yeni ogrendim de pko oldugumu biraz mutsuzum bu konuda 4 aydir deniyorduk olmayinca doktora gittim pko dedi

İyi akşamlar hanımlar, devlette aşılama ve tüp bebek için 5 yıl sağlık sigortası olması şart mı??

İyi akşamlar hanımlar, devlette aşılama ve tüp bebek için 5 yıl sağlık sigortası olması şart mı??
Birden fazla sartlari var canim . Yas siniri evlilik yili sigorta primi . 3 kere basarisiz asilama universite hastanesinden rapor suan bukadar hatirliyorum

Olsun canım sağol

Sağolasın elmas, sanırım bizim şartlarımız uymuyo :/
Canim sen yinede arastir istersen. Benim bildigim kadariyla bu ama cok ayrinti var. Bide devlette yaptirmani tavsiye etmem acikcasi. Bana devletteki dr bile tup bebege gerek kalirsa devlette yaptirma dedi.

Canim sen yinede arastir istersen. Benim bildigim kadariyla bu ama cok ayrinti var. Bide devlette yaptirmani tavsiye etmem acikcasi. Bana devletteki dr bile tup bebege gerek kalirsa devlette yaptirma dedi.
Canım tüp değil de aşılama için sordum
İnşallah gerek kalmaz bu tedaviye cevap veririm de,
devlette nasıl oluyo diye merak ettim. .

Canım tüp değil de aşılama için sordum
İnşallah gerek kalmaz bu tedaviye cevap veririm de,
devlette nasıl oluyo diye merak ettim. .
Gunaydinnn Pardon cnm yanlis anlamisim. Asilama sartlarini bilmiyorum. Insallah gerek kalmaz canim. Bu ay sans bize guler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…