Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

aynen canim kilo wermek gerek.ama 47 kilo olup pko olanda war.onu anlamadim bnde
Kilo olmayinca pko olmaz diye bsy yok canım.pko varsa o hep var omurboyu zayıf olduğun zamn katın bzolgesindeki özellikle yağlar azaldgndan yumurtalıklar daha iyi çalışıyor ve hormonlardan daha dengeli oluyor zaten pko olanların genelinde seke insulin direncinde sıkıntı oluyor bu dakilo olunca daha sıkıntılı oluyor . bnm yengem vardı pko 4 yıl olmadı çocukları asilamamlar tutmadı en son tüp bebek yaptırdılar ve yngm boyun hkre ,ayifti 55 kilo idi doktoru 53 ye düşmeden tüp bebeği bile yapmadı ona rağmen hamileligni diyetle.gecrdi şeker. Çıktı bnm şimdilik.yukselmiuor düşüyor genelde ama elerde NEOLUR bielem

kilo verince kistlerde küçülüor mu? saçma bir soru oldu ama kusura bakma daha ban dün pko teşhisi kondu da bilgim çok az?
Önemli olan pco olsan da yumurtlama fonksiyonunu ne kadar yapabildiğinmiş canım. İşte bana da en son pco dendi ama yumurtluyormuşum kendiliğimden o yüzden yumurtlama ilacı vermedi 6 ay deneyin doğal dedi. Zaten kendiliğimden 3 kere hamile kaldım 2 senedir ama düşük oldu hep. Benim bir de dermoid kistim var. Ufakmış müdahaleye gerek yokmuş gerçi. Eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay oldu yeni. Yani ufak tefek bir sürü sorun var.... Mart ayına kadar daha deneyip sonra pgt tüp bebek düşünüyoruz. İnş o zamana kadar kendiliğinden sağlıklı bir hamilelik olur...

geçmiş olsun canım. inşallah doğal yollarla hamile kalırsın. ne kadar kafaya takarsan o kadar işler rayında gitmiyor. çok fazla üzerinde durmamak lazım ama insanız işte üzülmeden duramıyoruz. En kısa zaman da sorunlarımız hallolur inşallah canım.

İnşallah isteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder. Eşim ameliyat oldu kendimi şartlamıştım 6 ay olmayacak düşünme diye ama 3. -4. Ayda olanları okuyunca bu ay yine dayanamadım yaptım gebelik testi. 1.2 çıktı. Çok muallakta kaldım 0 olsa kafam rahat olacaktı negatif diye hüngür hüngür ağladım ama hala acaba diyorum

hepimiz aynıyız. heveslenmeden duramıyoruz. Allah bekleme sabrı versin canım. inşallah bu bekleyişinin karşılığını alırsın...

hepimiz aynıyız. heveslenmeden duramıyoruz. Allah bekleme sabrı versin canım. inşallah bu bekleyişinin karşılığını alırsın...
Malesef regl oldum canım... Bu ay da olmadı... 6. Aya kadar test yapmayacağım gün saymayacağım karar verdim! En azindan 28. günde kendiliğinden regl oldum ama buna seviniyorum.. İnşallah bu düzen devam eder spermler kendini toplayınca yumurtalarım hazırolda bekliyor olur.

Kizlarrrr bende hem kilo var hemde pkoluyimmm 2. Cocuguma hamileyimmm..catlatma.ignesi ve yumurta gelistirifi ignelerle.hamile kaldmmmmm..igne.tedavisi cok sukur ikisine de o sekilde hamile.kaldim...allah herkese.nasip etsin..

zamanında regl olmanda çok iyi bir gelişme. inşaallah düzenin devam eder en kısa zamanda hayırlısı ile hamile kalırsın canım (en sevdiğim ikon haline aldı.)

arkadaşlar merhaba adet düzensizliğim, tüylenme ve kilo artışı vs sorunlarla karşılaştım. Doktorum polikistik over gibi gözüküyor dedi ve adetimin ikinci gününde test istedi ve sonuçlarımda da LH oranı FSH den yüksek çıktı yani araştırmalarıma göre polikistik over şeklinde gözüküyor. Henüz doktora göstermedim sonucumu. Size ne şekilde tedavi verildi ve sonucunda gebe kalabildiniz mi?

Öncelikle geçmiş olsn canm bn bekarken de vardı bnde adet düzensizliği ve diğer belirtiler ama kilom yoktur oda evlendikten sonra artmaya başladı şuan 2 yıla yaklaştı evlilgm bic koruadm surei tedavi ve normal deneme ama hala olmadı bebegm 1 kere aşılama.yapıldı hormon değerlerim normal genelde gecn ay gttgm doktr prof ilk defa gttm ve bana yumurtam tam gelişmeden catliyorms onun için yeni.bi ilaç verck ve bi aşılama daha olck hala.hamile.kalamadm bu ay soğan suyu içtim ama.bakalım.bi.faydası olackmi

Evlenmeden önce benimde kilom yoktu 1.5 sene oldu evneleneli ve 10 kiloya yakın kilo aldım son 4 aydırda maalesefki bu tip sorunlarla karşılaşıyorum. çok üzülüyorum ya çocuğum olmazsa diye. insallah tutarda çocuğun olur

İnsallah canım hepimizin olur bnmde martta iki yılın dolack evlilikte 1 aydr plates ve diyet yapıyorum. 3 buçuk.kilo verdm ama daha dvm edecgm vermeye ztn foktorumda ver dedj

HZ. İBRAHİM'İN DUASI EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUYORUZ arkdslar yarın bu sayfada dua başlıyor katılmakisteyenler isimlerini sayfadaki arkdsa yazdrsin insllh bezlerinden olur çocukları

Kizlar cok acil 3 aya yakin adet olamiyorum pkoyum simdi aktara gidip adet sokturucu alicam elim ayagim yuzum sisti bir anda kilo aldim civanpercemi mi alayim aslanpencesi mi????

Kizlar cok acil 3 aya yakin adet olamiyorum pkoyum simdi aktara gidip adet sokturucu alicam elim ayagim yuzum sisti bir anda kilo aldim civanpercemi mi alayim aslanpencesi mi????
Bnde pkoyum ama ikisinide denemedim hiç . ama aslan öncesini duymuştum

arkadaşlar, klomeni kisti olanlara vermiyormu doktorlar?
rahmin temiz olması kı gerekiyor klomen için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…