Bir pko lu olarak ilk defa uğraşmadan hatta supriz bir şekilde hamile kaldim.. 2 tane oglum var birisini klomen tedavimin 6. Ayinda 2. Sini ilk aşilamada şuankinide büyük bir şokla hiç uğraşmadan hamile kaldim.. Eşim le ben nasil oldu bu çocuk diye sorup duruyoz
Kaçıncı gün gideceksin canım yumurta takibi için? Klomen falan kullanıyor musun yoksa doğal yumurtlama olup olmadığını mı kontrol ettireceksin?Doktora gittim kistlerim yokmuss :))) cok cok mutluyum hormon testlerimde güzel cikti söktürücü verdi doktor adet sonrası yumurtalik takibine basliycaz darısı sizlere bayanlar :)
Ben en son 30eylulde adet gördüm o günden beri adet görmüyorum doktora gittim 3hafta önce bana pcos var dedi eve git adet olmayi bekle kendinden adet ol 3.gunu hormon testleri yapalım yanlış çıkmasın dedi (daha önceleri dk hapi kullaniyodum ama pcos için degil korunma amacli ) bende hemen soğan kürü yaptm 15gun içtim dun baska hastaneye gittim ultrason temiz cikti kistler yoktu adet olmama sebebmde bianda aldigm hizli kilo yumurta duvarnda kalinlasma yapms hormon testi için adeti beklememz gerekmiyo çünkü gecikme fazla dedi gizli sekerede bakildi hepsi temiz cikti adet söktürücü ve vitamin ilaci verdi adetin bitiminde gel yumurtlama planlamasi takibi yapalim eşinden de sperm testi alicam inşallah 3ay icinde güzel sonuc bekliyorum ben dedi :)Kaçıncı gün gideceksin canım yumurta takibi için? Klomen falan kullanıyor musun yoksa doğal yumurtlama olup olmadığını mı kontrol ettireceksin?
Hadi inşallah canım birbirimize güzel haberler veririz inşallah...Ben en son 30eylulde adet gördüm o günden beri adet görmüyorum doktora gittim 3hafta önce bana pcos var dedi eve git adet olmayi bekle kendinden adet ol 3.gunu hormon testleri yapalım yanlış çıkmasın dedi (daha önceleri dk hapi kullaniyodum ama pcos için degil korunma amacli ) bende hemen soğan kürü yaptm 15gun içtim dun baska hastaneye gittim ultrason temiz cikti kistler yoktu adet olmama sebebmde bianda aldigm hizli kilo yumurta duvarnda kalinlasma yapms hormon testi için adeti beklememz gerekmiyo çünkü gecikme fazla dedi gizli sekerede bakildi hepsi temiz cikti adet söktürücü ve vitamin ilaci verdi adetin bitiminde gel yumurtlama planlamasi takibi yapalim eşinden de sperm testi alicam inşallah 3ay icinde güzel sonuc bekliyorum ben dedi :)
Rabbimin mucizesi..olmayan herkeze en kisa zamanda inşallah nasip etsin...Allah Ol demis ve olmus...
Elhamdulillah
Hala sonuc alamadikpkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
Canim o asilama degil yumurtalarini gem cogaltip hem buyutup takibini yapcak asilama cok daha farkli bi durumarkadaşlar teşekkürler
bende 3 aydır glucophage ve duphaston ile tedavi oluyorum ama bakalım doktor 6 ay sürecek dedi (bu 3.doktorum) bu tedavi hamile kalabilirmişimde kalamayabilirmişimde hayırlısı Allah tan....
sevgili desire tabiki doktorlar daha iyi bilir ama adetin düzensiz ve tüylenmen varsa bu belirtiler hormonal bir düzensizlik var demektir.pko da olabilir ama bence başka bir doktora daha gitsen iyi olur .....,
İnşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder......
Peki kızlar bir sorum daha olacak ...Pko ilaç tedavisinden sonra aşılamaya mı geçiliyor?Doktorum bana bu tedavi ile gebe kalamazsam çatlamaya yardımcı ilaç vereceğini sonra belirli günler verip o günlerde ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi de..... cahilliğimi bağışlayın ama bu aşılama değildir dimi????
Ben sogan kuru ictigim ay hamile kalmistim ama sonra cok surmedi dusuk olduKizlar 2 ay önce 10 gun sogan kuru ictim. 2 aydir duzenli adetim geliyor. Bakalim öbür ay ne olacak.
Gecmis olsunBen sogan kuru ictigim ay hamile kalmistim ama sonra cok surmedi dusuk oldu(((
Sizlerin kilo problemi var mı? 5-10 kilo vermeliymişim :S
Adetim biteli 14 gün oldu cok cok özür dilerim ama madeni 1liranın 4te biri kadar beyaz bir parça düşmüş iç çamasırıma kokusuz, bu yumurtlama göstergesi olan akıntı mı? Arastırdım Biraz şeffaf olur renksiz olur deniyo ama benimki beyazdı yardımcı olurmusunuz nolur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?