- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Gecmis olsun( bu konuda bilgim yok
Benim 5-10 kilo fazlam var. Regl olmamaya baslamistim. Sogan suyu ictim. Karatay diyetine basladim. 2 aydir reglim duzenli. 1.5 kilo verdim. Siz kac kilosunuz?
Ekmegi sekeri kesin. Hizlica kilo verirsiniz. :)ben 75 im ama 20 kg vermiş halim bu :) devam yine.. daha önce hamile kaldım 10 haftalıkken kaybettim. o zaman 5 kg verdiğim gibi hamile kalmıştım. şimdi 20 ama yok
ekmek hiç yemiyorum ama tatlıdan uzak duramıyorum ve düzensiz beslenme :S Allah sonumu hayır etsin...Ekmegi sekeri kesin. Hizlica kilo verirsiniz. :)
Tsk ederim sogan suyu pko cok iyi geliyomus bide hamile kalmayi kolaylastiriyoGecmis olsun( bu konuda bilgim yok
Benim 5-10 kilo fazlam var. Regl olmamaya baslamistim. Sogan suyu ictim. Karatay diyetine basladim. 2 aydir reglim duzenli. 1.5 kilo verdim. Siz kac kilosunuz?
Benim kilom yok sadece son zamanlarda ilac tedavisi nden dolyi ilaclar uc bes kilo aldirdu ama normalinde zayif bi insanimTsk ederim sogan suyu pko cok iyi geliyomus bide hamile kalmayi kolaylastiriyo
Çok geçmiş olsun arkadaşım kaçıncı ayındı deneyeli? Eşin hiç test vermiş miydi onun değerleri nasıldı?Kızlar daha once bebegım olacagı mujdesını vermıstm fakat 2 aralıkta saglıksız gebelık sebebı ıle bebegım gelısmedıgı ıcın kurtaj oldumm. Cok sevınmıstmm sızlere de moral vermıstım tedavısız hamıle kaldm dıyee ınsallah rabbım tekrar nasıp eder
Canım boy kilo kaç acaba? Bende baya verdim kilo ama hala bi 5-6 kilom var sanırım. Boyum 162 kilo 61ahhh o kilolar benimde 5-6 kilo vermem söylendi ekmek günde belki yarım dilim belki bir dilim tam buğday o da 3.günümdeyim bildiğiniz aç kalıyorum ceviz(2 adet) kuru kayıısı (4 adet) yumurta (2adet) salata tüm gün bunları yiyorum 1kase çorba bide boğazımı sıkacağımm valla yemeye iyi alışmıştımben diyet yapamıyorum bana öğlen şunu ye akşam bunu ye demiycek kimse ya yicem ya hiç yemicem
Benimde boy 160 kilom 60di iste en son yazdgmdan beri kısıtliyrm kendimi 58 oldm bu arada adette gördüm nihayet :)Canım boy kilo kaç acaba? Bende baya verdim kilo ama hala bi 5-6 kilom var sanırım. Boyum 162 kilo 61
Ayyy benim de o zaman hala verecek kilom var. Ama geçen sene yılbaşında 78 kilo idimBenimde boy 160 kilom 60di iste en son yazdgmdan beri kısıtliyrm kendimi 58 oldm bu arada adette gördüm nihayet :)
ne kadarlıkken kaybettin bebeğini bende tedavisiz hamile kaldımKızlar daha once bebegım olacagı mujdesını vermıstm fakat 2 aralıkta saglıksız gebelık sebebı ıle bebegım gelısmedıgı ıcın kurtaj oldumm. Cok sevınmıstmm sızlere de moral vermıstım tedavısız hamıle kaldm dıyee ınsallah rabbım tekrar nasıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?